Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy canım içmeden kendime gelemiyorum nescafesiz duramam günde 2 fincan içiyorum.

ic zaten canim. ama onlari ara ogunden sayma. baska seyler de ye. ben de gunde en az 4 fincan iciyorum. caysiz kahvesiz hayat mi gecer :) ic cayini kahveni istedigin gibi. ara ogunlerde de mevye sebze, kuruyemis gibi seyler ye.

kızlar geçenlerde bi dr söyledi..elmayı ara öğünde tüketirseniz daha çok acıktırır ama yemekten 10 dk önce yiyip üstünede 1 bardak su içerseniz iştahı kapatır daha az yersiniz dedi..juliyle konuşmuştukta çok mantıklı geldi bize sizlede paylaşim dedim

mrb tutku
kesınlıkle katılıyorum bu dediğine canım :13:
elma insanı daha cok acıktırıyor.ama yemekten önce yesek en azından yemeği az yerdık

merhaba takımınızı uzun süredir takip ediyorum boş yerinizde var sanırım benide aranıza alırmısınız

31 yaşındayım aslında yanlışlıkla 41 olarak yazmışım 1979 yerine 69 yamışım aceleden 2 çocuk annesiyim ablamın kızı önerdi bu siteyi takip ediormuş burayı bende üye olayım artık dedim ve size yazdım adım safiye doğumlardan sonra 10 kilo aldım kan iğneleriyle 12 kilo aldım diyet yaptım veremedim sıkıntıdan yedim 5 kilo kadarda öyle aldım okuduğum kurallar var diyet grupları topiğinde burada da aynıları geçerli sanırım

seferan insallah sonuclarin guzel cikar

kirmizigul benimde sporsuz kilo vermem cok zor
spor yapmadigim zamanlar gram oynamiyor

juli beyzacik fena oldu yaa
uslu derken nazar degdirdim sanirim
2 gundur cok zorluyor beni
girmedigi delik yok heryeri kurcaliyor dagitiyor
1 sn icinde gozden yok oluyor
aksamlari diger odalarda karanlikta yakaliyorum
korkmuyorda velet

kesinlikle katılıyorum spor yapmadan diyet boş bende yapamıyorum başlamak için ne yapmam lazım 82-85 civarı kilom yarın diyetisye başlıcam net kilomu paylaşırım

paylaşımı çok severim herkesten fikir almak isterim belki bir tüyo bana yardımcı olur düşüncesindeyim evlendiğimde 58 kilo civarındaydım

zayıflamak için önerileriniz nelerdir ben yeni başlangıç yapıyorum yarın

canim netten, diyetisyenlerin hazirladigi diyet listeleri var
sana uygun olani secip uygulamaya basla
arti spor da yepki daha kalici kilolar verebilesin
birde burayi surekli takip etmeni tavsiye ediyorum
bende 1 yil olacak nerdeyse dogum yaptim
ama diyete bu topik sayesinde basladim
iki ayim dolmadan 12 kilom gitti bile

Bugün yediklerim
Kahvaltidan önce 1 kaki ve bir muz
Sabah:Yarim ince dilim ekmek,domates,salatalik,1 yumurta,7-8 zeytin,iki kasik recel
Öglen:1 dilim kek
Aksam:1 kücük tabak kuru fasülye,2 kasik pilav,yarim dilim tajin(Tunus yemegi)
1 Mandalina

Bugün hic spor yapmadim.Karnim aciyor 3 gündür karin hareketleri calismaktan.

bir kaki derken nasıl birşeydir o bilmediğim için soruyorumda hoşbulduk bu arada umarım veririz beraber
ah ah kek deme kakolu kek yapar üstlerinden kaşıkla yarıklar yaparak çikolata sosu döker kaç dilimler yerdim

7.TAKIM 181.ETAP

zalimi (66)geri donmek uzere ayrildi

JJuLiEtt(63.5/
tutku2012(63,0/
cemre2010(63.0/
rana.able(67,8/
hulyaeyup(69,4/
ceyce(83,6/
saferan(137,5/
harriet(73,5/
azerikizi()yeni üye
kirmizigül06()yeni üye

7,TAKIM TOPLAM KİLO(
[/QUOTE]

azerikizi ve kirmizigul, canlar
gectigimiz cuma gunu kilolarinizi kaydettinizmi?
yazarsiniz oldu mu
bu hafta listedesiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…