Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

huli geçmiş olsun kirmizigül ayrıldım evet zalimi böyle daha iyi dedi hem kardeş takımmış 4.takım hem rekabet etcez evde daha çok sen ben daha çok zayıflıcaz diye

Ben bugun yine kahvaltiyi acele ettigimden bi tane pogaca yemek zorunda kaldim. Ama oglende sebze yemegi, aksam da balik yedim. ara ogunlerde de armut ve elma.

rana.able ikinci olmuşsun tebrik ederim.işallah sen ve takımın kalan kilolarınızdan hemen kurtulursunuz

herkesi tebrik ederim, özellikle ranayı tabi...
benyine hüsranlardayım, bayram dönüşü toparlanacağım...

evet cnm dedigin gibi oldu. derecedesin...tebrik ederim seni canim

ranacım seni ve tüm takımı tebrik ediyorum..
ne kadar ayrı kardesleriz biz siz derecede biz sonda..

tesekkur ederim arkadaslar..

kizlar bayram tatili baslamis bulunmakta
hepinize iyi tatiller diliyorum
bu sure icinde topik baya sessiz olur
insallah bayram donusu canlandiririz tekrar

ben birdahaki bildirime kadar kilomu korumaya calisacagim
sonrasinda onumde 5 haftam var
biraz sikacagim ve
kalan 6.5 kilomu evlilik yildonumumuze kadar verecegim insallah

Takimizi ve ranayi tebrik ediyorum cok cok. Ben de gaza geldim, ben de vericem kilolar. Bu sabah misir gevregi ve sutle yaptim kahvaltimi.

herkesi ve ranacım senide tebrik ederim..

zeytiniiiiiiiiiiiimmmm aşkımm bitanem.... içimden geciyordu yaa valla geciyordu cok cok cok sevindim tatlım...kaç kilolayla hamiş kaldın bakem... :81:

kankacım hosgeldin..bayramdan sonra girersin takıma..yarıs yaparız senle

herkesler iyidir insallah..bisürü işim var yarın sabah yola cıkıcaz ama ben hala pc basındayım

herkese iyi akşamlaar... kimseciklerde yokmuş........... eşim memlekete yolcu evde olursam ıssızlamam buraları dün akşam yatarken tıkındım saçma sapan şeyler yedim aylar sonra... bugünde alışverişteydik öğünsüz yedim.......
KAHVALTI
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 70 gr. 175 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (siyah) 50 gr. 100 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ

tavuk şiş 1 por. 200 cal.
lavaş ekmeği (beyaz un) 1 ad. 192 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
çikolata 10 gr. 52 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞi

tadımca antep fıstıklı 30 gr. 152 cal.
tadımca fındıklı 30 gr. 160 cal.
toplam 1340 cal......[/COLOR]

slmlar bugünki görevim çocuk bakmak bütün gün neredeyse çocuklarla ilgilenmekteyim yoruldum artık zormuş biraz çocuklarla ilgilenmek

merhaba kizlar,

ben sabah 11den beri kuafordeydim, asiri derecede kalabalikti aksama dogru anca ciktim, disarida lahmacun yedim vallaha, o halde gidim saglikli birsey alamazdim kendime (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…