Günaydin kizlar.Gercekten canlansin burasi yaaa.Herkes yaptigi seyleri yazsin.Önerilerde bulunalim birbirimize.Neyi yaparsak daha cok kilo veririz,neyi yaparsak iyi degil gibilerinden.Mesela ben spordan cok hoslanmadigim icin(yapiyorumda iskenceyle:))karisik cd im var.Onu koyuyorum bir saat aynanin önünde oynuyorum.Kendimi bir dügünde gibi hissediyorum.Gecen hafta süperdi.cuma kina gecesi pazarda kadinlar matinesi,Rafet El Roman ve Yusuf Güney'in konseri derken süper dans ettim saatlerce.Cumaya bakalim ne cikacak.
Dün arkadasim ve komsumla anlastik,bundan sonra her hafta sonu bir araya gelip müzik koyup oynuycaz.Üc kisiyle hem cok da zevkli oluyor.
Dün yediklerimi yazayim
sabah:1 dilim siyah ekmek,1 dilim peynir,1 dilim salam,krem peynir ve recel
Öglen:2 pirzola,4 kasik pilav,bol salata ve havuc turp salatasi
Aksam:1 activia yogurt
Spor olarak da öglen komsumla bir saat oynadik.Ben hizimi alamadim aksam da tek basima 1 saat oynadim
tutkucum gecmis olsun canim, inallah onemli birsey yoktur
evet canim haklisin..oncce cocugunun sagligi..sukur okadar asiri bir kilonda yok...dedigin gibi cocugun iyilessinde sonra diyete bakarsinsağlıkla ilgili değil cnm çok şükür eşimin ailesi falan sinirimi bozdular 1 hafta iş güç gelen giden bi yandanda bebek tam bi eziyet oldu..
şimdi dr dan geldik ama oğluşum hasta oldu iştahıda hiç yok hep emiyo düzelene kadar süt yapan şeyler yicem malesef..oğlum iyileşsinde kiloyu veririm nasılsa
nerde bu takımmm.. kaptan nerde yardımcı nerelerde....
günaydın kızlar..çok kötü bi geceydi oğlum çooook hasta(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?