Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın herkese,
azeri kızı bende de haşimoto var ama kafaya takmıyorum senin gibi, bence sen çok takılıyorsun. vücuduna olumsuz mesaj gönderme bence...
sen ilaç kullanıyor musun?

kızlar bu tür hastalıkları kafanıza asla takmayın taktıkca kilo verme oranı azalıyor bi dönem ben hipotroidi hem polikistikover hastasıydım ilac kullandım uzuanca zamn bi taraftanda hem kilo aldım hem zayıflamaya uğrastım ama ben taktıkca kafama zayıflama die bişi olmadı şimdi rahatım hastalık denen sey kalmadı ilaclar kullamıyorum ve en önemlisi az az da olsa zayıflıyorum..

nice yıllara oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım....
günaydıııııııııın

günaydınnnn.... :92:

günaydın arkadaşlar
hepinize günaydın kızlaar....
haha
meyve önce ben geldim
ceyce balmı yedincanım çekti
şöyle dünden kalma ekmeği alcan içini yarcan yağ sürcem balıda çalakaşık döşücen her yerine :84::85:
olduuu ......başka............
günaydın herkese,
azeri kızı bende de haşimoto var ama kafaya takmıyorum senin gibi, bence sen çok takılıyorsun. vücuduna olumsuz mesaj gönderme bence...
günaydıın.....

sabah ne yedim....

KAHVALTI
eti dilim paykek kakaolu 1 ad. 134 cal.
tepsi börek 0.25 dilim 105 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
yeşil çay
toplam 400 cal...

haha
meyve önce ben geldim
ceyce balmı yedincanım çekti
şöyle dünden kalma ekmeği alcan içini yarcan yağ sürcem balıda çalakaşık döşücen her yerine :84::85:

oyy oyy safari deme kız canım çekti zaten ben tadımlık yedim canım safari tebrik ederim seni canım bayağı kilo vermişsin geçen hafta çizelgeni niye değiştirmiyorsun.

günaydın herkese,

Evet canim hergün sabah bir ilac iciyorum.L-Thyroxin kullaniyorum.Hasimoto bende kilo vermeyi asiri yavaslatiyor.Sende kilo verme nasil,hizlimi yavasmi.Ben eskiden haftada 3 kilodan asagi vermezken simsi haftada bir kilo bile veremiyorum.Iste bu yüzden kafama cok takiyorum canim yaa.
Ama olumsuz mesaj konusunda haklisin.Pozitif düsünürsem belki basarili olabilirim.

selam arkadaşlar nasılsınız kızlar bende zayıflamak istiyorum hipotroidim ne olur benide aranıza alırmısınız
yapmam gerekenler neler neler paylaşıyorsunuz

kizlarrr ben geldim

sabah giremedim randevularim vardi, simdi firsat bulabildim...
bugun sabah yogurt yemedim vallaha, canim istemedi bende aksama hazirladigim salatadan yedim :))) icim cok kiyilmisti cunku...canim ekmek cekiyor vallaha kizlar ((((

bugun spo yapamadim, yarin sabah yine 7 km yurumeye claisicam artik

Bugün tavuk günümdü ama ben yapamadim.Icim almadi sabah sabah.Normal kahvalti ettim.
Ara 1 elma 1 armut yedim.Tavugu öglen yedim.Aksamda Tavuk yiycem.Yarin meyve günü.Meyveyi cok severim.

ben geldim kızlar hala bir mide bulantısı var
hamilemiyim acaba
misal culi gibi eskiler bilir bu takımda hamilelik çok oluyor diymi zız

selam kızlar nasıl gidiyor? gizemcim maşallah 65 kilo musun? canım ya süpersin. resmin var mı facede? merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…