bu gün yediklerim...
KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates çorbası (su ile) 0.5 por. 42 cal.
toplam 1200 cal... ne çok dimi... doktor listesi bu....
günadyın kızlar nasılsınız
seferancım çok geçmiş olsun paylaşımın için sağol inşallah doktor kontrolüne çok daha hızlı ve güzel kilo veririsin
kızlar şu neyva yoğurt ilşkisi nedir acaba bilen varmı
sabah yediklerim
kepekli tost peynirli
4 zeytin
1 kupa yeşilçay
anlaşıldı kaptannnn bu içeçeği bende deniyim bari zalimi bağırsaklarımı çalıştırıyor bu içeçek acaba biliyormusuntakımcak çıldırdık hayırlı uğurlu olsun
haftaya birincilik cezası veriyorum bizim takıma anlaşıldımı
patates diyetine niyetlendim yarın başlıyorum
sizde yapın bişeyler
şu kilolar ya gidecek ya gidecek başka şansı yok
hala iseğim görüntüüde değilim
çağla şikelin eteklerinden giymek istiyorum ben
gerekirse 12 kilo daha veririm
50 falan olursam belki amacıma ulaşmış olurum
bide zayıflatıcı içeceğe başlıcam
isteyen bana katılsın,
1 lt. Suya kayısı ve kabuklarıyla elma koyup kapağını güzelce kapatıp gece yatarken hazırlancak sabah içilecek yarım saat sonra yemek yenecek
ve bu hafta sıcağa yakın ılık su içilecek özellikle ceycem sana azerikız sana ve bana su cezası var ve hergün yürüyüş +hareketler şart
anlaşıldımı
haf- ta- ya- bi- rin- ci- yiz...
canim ben akapunktur diyeti yapiyorum ve benim doktorumun dedigi, meyvayi yogurtla yersem kan ssekerimin hizla yukselmeyecek olmasi ve boylelikle aclik hissini cabuk hissetmeme yol aciyormus, gunde enfazla 3 meyva yeme hakkim var, elmalari ogun arasi olarak yememe kesinlikle izin yok cunku kan sekerini arttiriyormus ve acikmama neden oluyormus, bende boylelikle arada sabah oglen yogurdumun icine dogruyorum bir adet yesil elma..
anlaşıldı kaptannnn bu içeçeği bende deniyim bari zalimi bağırsaklarımı çalıştırıyor bu içeçek acaba biliyormusun
bu arada kardeşine çok geçmiş olsunnn acil şifalar
anladım canım çok teşekkür ederim ben ara öğün olarak tek başına tüketiyorum meyvalarımı düzelteyim hatamı hemencik
teşekkürler kızlar
hem bağırsakları çalıştırıyor hemde metabolizmayı hızlandırıyorumuş 90+ topiğinde badem13 rumuzlu biri var o yapıyordu baya iyi geliyormuş metabolizmaya haftada 1.5 killo civarı veriyordu tabi normal diyet+spora ek olarak yapıyordu bu karışımı
sorma meyvecim ya ara sıra nefesim kesiliyor 1 dk. lığına oturuyorum sadece bulaşıklarr kaldı neredeyse
annemlerin odasında son toparlama kaldı 5 dk. anca alır bulaşıklar bittimi dünyalar ben,m olacak çooook yoruldum terler popişimden süzülüyor
hadi ben kaçtım
takımcak çıldırdık hayırlı uğurlu olsun
haftaya birincilik cezası veriyorum bizim takıma anlaşıldımı
patates diyetine niyetlendim yarın başlıyorum
sizde yapın bişeyler
şu kilolar ya gidecek ya gidecek başka şansı yok
hala iseğim görüntüüde değilim
çağla şikelin eteklerinden giymek istiyorum ben
gerekirse 12 kilo daha veririm
50 falan olursam belki amacıma ulaşmış olurum
bide zayıflatıcı içeceğe başlıcam
isteyen bana katılsın,
1 lt. suya kayısı ve kabuklarıyla elma koyup kapağını güzelce kapatıp gece yatarken hazırlancak sabah içilecek yarım saat sonra yemek yenecek
ve bu hafta sıcağa yakın ılık su içilecek özellikle ceycem sana azerikız sana ve bana su cezası var ve hergün yürüyüş +hareketler şart
anlaşıldımı
haf- ta- ya- bi- rin- ci- yiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?