Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

son 10 sayfa 2sinden bu yana yazdıklarımız
çok az değilmi çok üzüldüm
ama hepimiz zayıflıyoruz buda bir teseelli
saferancım doktorunun dediklerine gelince doğru söylemiş kalori için
ama meyveden önce yoğurt ayran yada herhangi birşey yersen asıl o zaman glisemik indeksin yükselir
meyvelerden yarım saat sonra ye ne yiceksen
çünkü meyve çabuk bağırsaklara geçiyormuş ve midede diğer yediğinle bir kalıyormuş o zaman da mayalanıp glisemik indeksini yükseltiyor
buda iyi değil ben hiç bir arada yemedim yan, meyveyle birşey yemedim

bu gün yediklerim...
KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ayran 1 bard. 70 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
domates çorbası (su ile) 0.5 por. 42 cal.
toplam 1200 cal... ne çok dimi... doktor listesi bu....

selam kızlar nasılsınız bakalım..
zalimi canım geçmiş olsun sana..
yarın gelemezsem eğer benim takıma da göz kulak ol olurmu şeker..

kuşum sen napmışsın böyle oyy hepsinin kalorisini hesaplamışın yaa..ne zaman kadar böyle devam edicek bu işkence..
sabah kral
öğle memur
akşam da çok fakir
ye menülerini olsun bitsin şekercimm..tabii aralarda meyve ye..spor yürüyüş ve bitki çaylarıyla da süsle olsun bitsin şekercim

kızlar regl olmaya çalışıyorum iki günden beri yediğim tatlığının hamur işinin haddini hesabını bilmiyorum.cezalandırın beni kızlar oklavaları çıkartın bana yapın bana bişeyler noluyor bana böyle

takımcak çıldırdık hayırlı uğurlu olsun
haftaya birincilik cezası veriyorum bizim takıma anlaşıldımı
patates diyetine niyetlendim yarın başlıyorum
sizde yapın bişeyler
şu kilolar ya gidecek ya gidecek başka şansı yok
hala iseğim görüntüüde değilim
çağla şikelin eteklerinden giymek istiyorum ben
gerekirse 12 kilo daha veririm
50 falan olursam belki amacıma ulaşmış olurum
bide zayıflatıcı içeceğe başlıcam
isteyen bana katılsın,
1 lt. suya kayısı ve kabuklarıyla elma koyup kapağını güzelce kapatıp gece yatarken hazırlancak sabah içilecek yarım saat sonra yemek yenecek
ve bu hafta sıcağa yakın ılık su içilecek özellikle ceycem sana azerikız sana ve bana su cezası var ve hergün yürüyüş +hareketler şart
anlaşıldımı
haf- ta- ya- bi- rin- ci- yiz...

Son düzenleme:

canim ben akapunktur diyeti yapiyorum ve benim doktorumun dedigi, meyvayi yogurtla yersem kan ssekerimin hizla yukselmeyecek olmasi ve boylelikle aclik hissini cabuk hissetmeme yol aciyormus, gunde enfazla 3 meyva yeme hakkim var, elmalari ogun arasi olarak yememe kesinlikle izin yok cunku kan sekerini arttiriyormus ve acikmama neden oluyormus, bende boylelikle arada sabah oglen yogurdumun icine dogruyorum bir adet yesil elma..

kizlar bugun nette magazin haberlerinde okudum, unlu amerikada aktor biri, bir ayda 10 kilo vermis...gunde 45dk spor yapmis....cogunluk sebze agirlikli ve izgara olan seyleri yemis...kendini hic zorlamamis, acta kalmadim diyor...bende ormal yeyip bu kriz diyeti azalticam ve biraz normal yemeye baslicam yoksa arada aclik krizine giriyorum :)))))

anlaşıldı kaptannnn bu içeçeği bende deniyim bari zalimi bağırsaklarımı çalıştırıyor bu içeçek acaba biliyormusun
bu arada kardeşine çok geçmiş olsunnn acil şifalar

anladım canım çok teşekkür ederim ben ara öğün olarak tek başına tüketiyorum meyvalarımı düzelteyim hatamı hemencik

teşekkürler kızlar

hem bağırsakları çalıştırıyor hemde metabolizmayı hızlandırıyorumuş 90+ topiğinde badem13 rumuzlu biri var o yapıyordu baya iyi geliyormuş metabolizmaya haftada 1.5 killo civarı veriyordu tabi normal diyet+spora ek olarak yapıyordu bu karışımı

Son düzenleme:

çok güzelmiş ya bende hemen bu akşam başlıyorum canımmm

kızlar ya bir peri lazım bana ya uff işlerimi yetiştiremiyeceğim
bulaşıklar duruyor
içeriye araya ,pc odasına dipten girdim canım çıktı
dahada bitmedi annemlerin odasına ve mutfağa girilecek
mutfağı en sona bıraktım ama annem 1 saate kadar gelir umarım yetişir

oyy yandım ben birazdan gelcem dedi 40 dk olsa yetişebilirmiyim acaba :26:
bulaşıklar olmasaydı süper olacaktı en az 20 dk. mı alır

sorma meyvecim ya ara sıra nefesim kesiliyor 1 dk. lığına oturuyorum sadece bulaşıklarr kaldı neredeyse
annemlerin odasında son toparlama kaldı 5 dk. anca alır bulaşıklar bittimi dünyalar ben,m olacak çooook yoruldum terler popişimden süzülüyor
hadi ben kaçtım

kolay gelsin zalimiii çok yorma kendinii

saol kumsalcım annemlerin odasıda bitti bende bittim ama mutfağa geldi sıra allahım yardım etsin bitsin mutfakta annem gelmeden

Hadi bakalim hayirlisi.Ben bu hafta herhalde kilo veremem ama haftaya kesin.ok merak ediyorum kilomu.Acaba aynimiyim yoksa aldimmi.Gerci sadece bir gün izin verdim kendime dur bakalim.Su cezasi verdin ammaaa ben zaten cok su iciyorum.En az 2 litre iciyorum.Yürüyüs kesinlikle yapamam cünkü Almanya karli bir sekilde asiri soguk.Ama hemen her gün sporumu pilatesimi yapiyorum.Gitse bu igrenc yaglar hepimizden innnnnsalllahhhhh

20 dk. dedim ama yarım saatimi aldı mutfak ama bitti annemin gelmesine de 10 dk. kadar varmış ne güzel bütün evi tertemiz ettim iyi spor oldu banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…