Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ama su ısıtılmış olacak ılık su hemen emiliyormuş vücutta çok faydası varmış iştah kesici özelliğide var ayrıca peki sporunu yapıyorsun nasılsa

20 dk. dedim ama yarım saatimi aldı mutfak ama bitti annemin gelmesine de 10 dk. kadar varmış ne güzel bütün evi tertemiz ettim iyi spor oldu banada

ellerine sağlık ohh miler gibi olmuştur şimdi heyer ay temizlik gibisi yok valla benimde yapmam lazım hafta sonu dip köşe
ama hamarat hatunsun zalimi

MErhabalar kizlar oncelikle yazdiklarinizi okudum hepiniz supersiniz azminize hayran kaldim ben de 2gundur dikkat ediyorum ama tartida degisiklik yok sizin taktikleri deniyecegim insallah su ilik su olayini ben hep cok soguk icerim zaten kisin cok da su icmiyorum, bu arada ben gida muhendisiyim:)
Zalimim kilom hala 77.5 kiyafetle yrn oyle yaz listeye cnm..yrna kadar degisirse soylerim gene de , burda henuzsabah kahvalti falan yapmadik simdi suyla bir aclils yapayim

merhaba mkay nasılsın yurtdışındasın galiba

alevcim günaydın tatlım naslsın bakalım bugün
kilonu kaydettim haftaya yeni kilonla birlikte girişini yaparız
bu hafta kumsal giriyor listeye
acıktııııııııııımne yesem acaba
patates köfte ve bulgur pilavı yicem salata da yapayım yanına bolca
yoğurt ta var

ay 2 kere çıkmuş yaw yarın benim içinde büyük gün bakalım varmı bir değişikilk

Son düzenleme:
alevcim günaydın tatlım naslsın bakalım bugün
kilonu kaydettim haftaya yeni kilonla birlikte girişini yaparız
bu hafta kumsal giriyor listeye
acıktııııııııııımne yesem acaba
patates köfte ve bulgur pilavı yicem salata da yapayım yanına bolca
yoğurt ta var

Video: candan erçetin - kedi - Timsah.com

merhaba mkay nasılsın yurtdışındasın galiba

MErhabalar cnm evet Amerikadayim , ya ben dosumdan sonra 65 kiloydum dogumdan sonra millet kilo verir ben12 kilo aldim 2,5 yasinda kizim var,sen nerelerdensin cnm?Iyiyim sukur yaza kadar zayiflarsam daha iyi olacagim sen nasilsin?

Tamam cnm haftaya derken yrn degil onumuzdekiCuma mi olur cnm ben de o vakite kadar iyice diyet olayina isinirim birazolsun veririm de keyfim yerine gelir Insallah...

afiyet olsun canım daha ne olsun pilavı fazla kaçırmak işilik yapar
bende kara kara düşünüyorum eve gidince ne yapsam diye

MErhabalar cnm evet Amerikadayim , ya ben dosumdan sonra 65 kiloydum dogumdan sonra millet kilo verir ben12 kilo aldim 2,5 yasinda kizim var,sen nerelerdensin cnm?Iyiyim sukur yaza kadar zayiflarsam daha iyi olacagim sen nasilsin?

oyyy çok uzaklardaymışsın kuzum canın sağ olsun verirsin sen hepsini maşallah kızına allah bağışlasın
yaza kadar oooo daha neler evelallah maken gibi oluruz inşallahh ben istanbuldayım canım

oyyy çok uzaklardaymışsın kuzum canın sağ olsun verirsin sen hepsini maşallah kızına allah bağışlasın
yaza kadar oooo daha neler evelallah maken gibi oluruz inşallahh ben istanbuldayım canım

Insallah cnm sen zaten manken gibisindir eminim cok az kalmis:), ben de 20 yil kadarIstanbuldayasadim yani evlenene kadar

yazdigimi okudum da 20 yasinda evlenmedim yanlis anlasilmasin, 23 yasinda evlendim istanbul a 3 yasindayken tasinmisiz duzeltme yapmak istedim, yazdiginin yanlis anlasilabilecegini dusunen smile

ZAlimi CAgla Sikel etegi nedir yaw burda da 2 yildir firfirli etekler var tutu deniliyor onlardan mi giyiyor ben de seviyorum da 60 olsam evde giymek icin bile olsa alayim diyorum

Insallah sen de istedigin kiloya inersin cnm beraber basladik sayilir o halde sen de bu hafta listeye gireceksin sanirim hadi hayirlisi hakkimizda benim boyum da 168 ideal oldugum vakitlerde 55-60 arasiydim gene gormek umduyla o rakamlari

yazdigimi okudum da 20 yasinda evlenmedim yanlis anlasilmasin, 23 yasinda evlendim istanbul a 3 yasindayken tasinmisiz duzeltme yapmak istedim, yazdiginin yanlis anlasilabilecegini dusunen smile
önemli değil canım bende 20 yaşında evlendimm :)
ZAlimi CAgla Sikel etegi nedir yaw burda da 2 yildir firfirli etekler var tutu deniliyor onlardan mi giyiyor ben de seviyorum da 60 olsam evde giymek icin bile olsa alayim diyorum

evet bencede süper fikir eve giymek içinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…