Hadi bakalim hayirlisi.Ben bu hafta herhalde kilo veremem ama haftaya kesin.ok merak ediyorum kilomu.Acaba aynimiyim yoksa aldimmi.Gerci sadece bir gün izin verdim kendime dur bakalim.Su cezasi verdin ammaaa ben zaten cok su iciyorum.En az 2 litre iciyorum.Yürüyüs kesinlikle yapamam cünkü Almanya karli bir sekilde asiri soguk.Ama hemen her gün sporumu pilatesimi yapiyorum.Gitse bu igrenc yaglar hepimizden innnnnsalllahhhhh
20 dk. dedim ama yarım saatimi aldı mutfak ama bitti annemin gelmesine de 10 dk. kadar varmış ne güzel bütün evi tertemiz ettim iyi spor oldu banada
ellerine sağlık ohh miler gibi olmuştur şimdi heyer ay temizlik gibisi yok valla benimde yapmam lazım hafta sonu dip köşe
ama hamarat hatunsun zalimi
ay şımardım şimdi
MErhabalar kizlar oncelikle yazdiklarinizi okudum hepiniz supersiniz azminize hayran kaldim ben de 2gundur dikkat ediyorum ama tartida degisiklik yok sizin taktikleri deniyecegim insallah su ilik su olayini ben hep cok soguk icerim zaten kisin cok da su icmiyorum, bu arada ben gida muhendisiyim:)
Zalimim kilom hala 77.5 kiyafetle yrn oyle yaz listeye cnm..yrna kadar degisirse soylerim gene de , burda henuzsabah kahvalti falan yapmadik simdi suyla bir aclils yapayim
MErhabalar kizlar oncelikle yazdiklarinizi okudum hepiniz supersiniz azminize hayran kaldim ben de 2gundur dikkat ediyorum ama tartida degisiklik yok sizin taktikleri deniyecegim insallah su ilik su olayini ben hep cok soguk icerim zaten kisin cok da su icmiyorum, bu arada ben gida muhendisiyim:)
Zalimim kilom hala 77.5 kiyafetle yrn oyle yaz listeye cnm..yrna kadar degisirse soylerim gene de , burda henuzsabah kahvalti falan yapmadik simdi suyla bir aclils yapayim
merhaba mkay nasılsın yurtdışındasın galiba
alevcim günaydın tatlım naslsın bakalım bugün
kilonu kaydettim haftaya yeni kilonla birlikte girişini yaparız
bu hafta kumsal giriyor listeye
acıktııııııııııımne yesem acaba
patates köfte ve bulgur pilavı yicem salata da yapayım yanına bolca
yoğurt ta var
Video: candan erçetin - kedi - Timsah.com
alevcim günaydın tatlım naslsın bakalım bugün
kilonu kaydettim haftaya yeni kilonla birlikte girişini yaparız
bu hafta kumsal giriyor listeye
acıktııııııııııımne yesem acaba
patates köfte ve bulgur pilavı yicem salata da yapayım yanına bolca
yoğurt ta var
MErhabalar cnm evet Amerikadayim , ya ben dosumdan sonra 65 kiloydum dogumdan sonra millet kilo verir ben12 kilo aldim 2,5 yasinda kizim var,sen nerelerdensin cnm?Iyiyim sukur yaza kadar zayiflarsam daha iyi olacagim sen nasilsin?
oyyy çok uzaklardaymışsın kuzum canın sağ olsun verirsin sen hepsini maşallah kızına allah bağışlasın
yaza kadar oooo daha neler evelallah maken gibi oluruz inşallahh ben istanbuldayım canım
Insallah cnm sen zaten manken gibisindir eminim cok az kalmis:), ben de 20 yil kadarIstanbuldayasadim yani evlenene kadar
Insallah cnm sen zaten manken gibisindir eminim cok az kalmis:), ben de 20 yil kadarIstanbuldayasadim yani evlenene kadar
önemli değil canım bende 20 yaşında evlendimm :)yazdigimi okudum da 20 yasinda evlenmedim yanlis anlasilmasin, 23 yasinda evlendim istanbul a 3 yasindayken tasinmisiz duzeltme yapmak istedim, yazdiginin yanlis anlasilabilecegini dusunen smile
ZAlimi CAgla Sikel etegi nedir yaw burda da 2 yildir firfirli etekler var tutu deniliyor onlardan mi giyiyor ben de seviyorum da 60 olsam evde giymek icin bile olsa alayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?