ama su ısıtılmış olacak ılık su hemen emiliyormuş vücutta çok faydası varmış iştah kesici özelliğide var ayrıca peki sporunu yapıyorsun nasılsa
ah canım benim 3 aydır öyle yapıp yırtınıyom 7 kilo anca verdim benim durumum sizinkilerden biraz daha vahim o yüzden profesyonelce yaklaşmam gerelkiyor artık kilotakip sitesine yediklerimi yazıyorum kaloriyi o yazyor zor değil yani listemde belli ..yapimde o zorluğa razıyım...kuşum sen napmışsın böyle oyy hepsinin kalorisini hesaplamışın yaa..ne zaman kadar böyle devam edicek bu işkence..
sabah kral
öğle memur
akşam da çok fakir
ye menülerini olsun bitsin şekercimm..tabii aralarda meyve ye..spor yürüyüş ve bitki çaylarıyla da süsle olsun bitsin şekercim
geçmiş olsun canım...akrepcim yarın kardeşim burundan ameliyt oluyor
oy benim güzel kardeşim nede hamaratmış....oyy yandım ben birazdan gelcem dedi 40 dk olsa yetişebilirmiyim acaba :26:
bulaşıklar olmasaydı süper olacaktı en az 20 dk. mı alır
annen çalışıyormu canım..20 dk. dedim ama yarım saatimi aldı mutfak ama bitti annemin gelmesine de 10 dk. kadar varmış ne güzel bütün evi tertemiz ettim iyi spor oldu banada
afiyet olsun ...nereye kaçtın.........patates yedim roka salatasıyla hafif tuzluydu ama nesse olur okadar
canım inşalalh beraber ineriz mkycım dediğin gibi beraber başladık sayılır boyun uzunmuş senin inşallah inersin tatlımInsallah sen de istedigin kiloya inersin cnm beraber basladik sayilir o halde sen de bu hafta listeye gireceksin sanirim hadi hayirlisi hakkimizda benim boyum da 168 ideal oldugum vakitlerde 55-60 arasiydim gene gormek umduyla o rakamlari
ay çok güzelmiş gerçekten zalimiiiielev bu tarz ama giydiğin zaman süper duruyor tabi böyle bol değil üstüne oturan baya diz üstü kapri taytla harika olur dimi
http://images.gittigidiyor.com/2997/10-12-YAS-PENYE-ETEK__29976566_0.jpg
bu bence daha güzel :87:http://4.bp.blogspot.com/_lE_c4Euzyb4/TKeDAztXh6I/AAAAAAAAJEk/vaSGhRYzkV4/s320/sat%C4%B1lacaklar+ekim+2010+183.jpg
buda hoş ama diğerinin boyu böyle olanı güzelmi
tutkucum inşalalh pizza yememişsindir çok güzel spor yapmışsın çüzküüükızlar sabah bi dilim ekmeğe sareller yarım çay
öğlen 1 kase mercimek çorbası arada 3 tane un kurabiyesi yedim..
45 dl plates 1 saatte tempolu yürüdüm..
şimdi karnım çok aç canım pizza istiyo inş sipariş vermden akşamı atlatırım
inşalalh güzel geçer canım hadi güzel haberlerle gel cemrecimselam kızlar, ben de merak ediyorum yarın sonuç ne olacak. yarın 12de dietisyen randevum var. çok kilo veremedim galiba
Kizlar,moralim biraz bozuk yaaaa.Bugün sabahtan öglene kadar doktordaydim.Benim sürekli biseyler yiyince karnim davul gibi sisiyor ve cok agriyor.Ayrica sürekli gaz gaz biktim.Neyse bunun icin gitmistim ve bugün Lactose test yapildi ve laktoz mu Türkcesi bilmiyorum,maalesef Laktozu kaldiramiyormusum.Yani düsünsenize hayatimdan süt ve tüm süt ürünlerini cikaracakmisim.Deli oldum yaaSütü,peyniri,yogurdu asiri cok seviyorum.Hem sütün peynirin yogurdun olmadigi yermi var Allahaskina.
Bana teselli verin kizlar,vallahi kafayi siyiricam.Peynirsiz bir kahvalti düsünemiyorum.Sütlü tatlilar en sevdigim tatli cesididir.Peynirli börekler,pogacalar,Ayran,cacik,yogurt corbalari,dondurma.Ben bunlardan nasil vazgecicem yaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?