Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben simdi kaciyorum kizlar Zalimi hic olmazsa yeni resimlerinden ekle aaaa hikayeyi sonra yazarsin timam, buarada kardeisne gecmis olsun cnm...

kızlar sabah bi dilim ekmeğe sareller yarım çay
öğlen 1 kase mercimek çorbası arada 3 tane un kurabiyesi yedim..

45 dl plates 1 saatte tempolu yürüdüm..
şimdi karnım çok aç canım pizza istiyo inş sipariş vermden akşamı atlatırım

benimde dedüğüm tek seninkinin tülü olmayanı
kızlar ağrım yeniden başlıcak gibi eğer olursa bu sefer gitcem acile
bulgur bitmiş sadece patates ve salata ve yoğurt yicem

hayrişim nolur yeme o kadar kaloriliki hemen kalk yemeğini ye unut pizzayı bari yarını bekle yarın tartı günü

eğer tahmin ettiğim gibi olursa yarın sabah erkenden son kez yazar cumartesi veya pazar girerim bir daha nete herkesete kayboldu :97:

ama su ısıtılmış olacak ılık su hemen emiliyormuş vücutta çok faydası varmış iştah kesici özelliğide var ayrıca peki sporunu yapıyorsun nasılsa

OK kaptan.uymaya calisicam.Dünden beri sirkeli balli suya da basladim.Cok ama cok igrenerek iciyorum yaaaaTüylerim diken diken oluyor icerken.Ama senin dedigini de yapicam insallah.Özellikle yemeklerden önce.

Kizlar,moralim biraz bozuk yaaaa.Bugün sabahtan öglene kadar doktordaydim.Benim sürekli biseyler yiyince karnim davul gibi sisiyor ve cok agriyor.Ayrica sürekli gaz gaz biktim.Neyse bunun icin gitmistim ve bugün Lactose test yapildi ve laktoz mu Türkcesi bilmiyorum,maalesef Laktozu kaldiramiyormusum.Yani düsünsenize hayatimdan süt ve tüm süt ürünlerini cikaracakmisim.Deli oldum yaaSütü,peyniri,yogurdu asiri cok seviyorum.Hem sütün peynirin yogurdun olmadigi yermi var Allahaskina.
Bana teselli verin kizlar,vallahi kafayi siyiricam.Peynirsiz bir kahvalti düsünemiyorum.Sütlü tatlilar en sevdigim tatli cesididir.Peynirli börekler,pogacalar,Ayran,cacik,yogurt corbalari,dondurma.Ben bunlardan nasil vazgecicem yaaaaa.

ah canım benim 3 aydır öyle yapıp yırtınıyom 7 kilo anca verdim benim durumum sizinkilerden biraz daha vahim o yüzden profesyonelce yaklaşmam gerelkiyor artık kilotakip sitesine yediklerimi yazıyorum kaloriyi o yazyor zor değil yani listemde belli ..yapimde o zorluğa razıyım...
akrepcim yarın kardeşim burundan ameliyt oluyor
geçmiş olsun canım...
oyy yandım ben birazdan gelcem dedi 40 dk olsa yetişebilirmiyim acaba :26:
bulaşıklar olmasaydı süper olacaktı en az 20 dk. mı alır
oy benim güzel kardeşim nede hamaratmış....
20 dk. dedim ama yarım saatimi aldı mutfak ama bitti annemin gelmesine de 10 dk. kadar varmış ne güzel bütün evi tertemiz ettim iyi spor oldu banada
annen çalışıyormu canım..
patates yedim roka salatasıyla hafif tuzluydu ama nesse olur okadar
afiyet olsun ...nereye kaçtın.........

sabah7:30
1 tat.kaş bal veya reçel
1 kib. kut. peyn
1 yum. veya 1kib .kut. peyn.
3 ekmek
dom. salat. 3 zeyt. veya 1 ceviz.
1. ara 10-10:30
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
öğle12:30
2 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kepç. çorba veya yarım kep.+2 yem. kaş. pilav
yağsıs salata
2. ara15:00
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
akşam18:00
1 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kase çorba veya 2 yem. kaş. makarna
yağsıs salata
3. ara 21:00
1kib .kut. peyn
1pors.meyve
1 ekmek
işte diyetisyenin bana verdiği liste ... yeye bitmiyor........

günaydın kızlar nasılsınız
bugün hava çok soğuk ve yağmurlu şimdi evde olmayı çok isterdimm neyseki haftanın son günü
galiba spor yaparken ters bişiler oldu ağrım var ya
kızlar bu sabah tartıldım ve kilo vermişim buna çok sevindim ama kafam karıştı
sabah aç karnına tartıldım 59.3çıktıinanamadım tekrar tarıldım aynı ama bir bardak su içtikten sonra tekrar tartılım 59,6 dayanamadım üstümü giyindikten sonra tekrar tartıldım 60,6 hangisini baz alıcam ben şimdi bana yardım edin
sabah kahvaltım
1 bardak yeşil çay
1 kepekli tost kaşarlı
5 adet zeytin

Insallah sen de istedigin kiloya inersin cnm beraber basladik sayilir o halde sen de bu hafta listeye gireceksin sanirim hadi hayirlisi hakkimizda benim boyum da 168 ideal oldugum vakitlerde 55-60 arasiydim gene gormek umduyla o rakamlari
canım inşalalh beraber ineriz mkycım dediğin gibi beraber başladık sayılır boyun uzunmuş senin inşallah inersin tatlım
bende 50-52 kilo olmak istiyorumm hedefimize ulaşacağız
elev bu tarz ama giydiğin zaman süper duruyor tabi böyle bol değil üstüne oturan baya diz üstü kapri taytla harika olur dimi
http://images.gittigidiyor.com/2997/10-12-YAS-PENYE-ETEK__29976566_0.jpg
ay çok güzelmiş gerçekten zalimiiii
bu bence daha güzel :87:
tutkucum inşalalh pizza yememişsindir çok güzel spor yapmışsın çüzküüü
selam kızlar, ben de merak ediyorum yarın sonuç ne olacak. yarın 12de dietisyen randevum var. çok kilo veremedim galiba
inşalalh güzel geçer canım hadi güzel haberlerle gel cemrecim

azeri kızı nasılsın canım gerçekten çok şaşırdım böyle bişey olduğunu bilmiyordum ben
bende çok severim süt ve süt ürünnlerini karşı koymak zor hiçmi tüketmemen gerekiyormuş ee sen kalsiyumu nerden alıcan kuzu
ek birşey vermedimi üzülme bu kadar allah başka dertler vermesin

kızlar liste yokmu..ben birazdan çıkıcam listeyi bekleyemiyorum..kilom 63,5..
çok üzgünüm..haftaya söz en az 2 kilo vericem

azari laktozsuz sütler satılıyor bende onlardan almalıyım ama bana biraz pahalı geliyor 1 paket yerine yarım kiloluk paket aynı fiyatta onlardan alıp onlarla tatlı yapabilirsin banada doktor öyle dediydi ama hiç umursamadım doğrusu doktoru çünkü onlar benim vazgeçilmezim gaz dersen çok uansamda maalesef bendede var
hatta bir kere bunun yüzünden rezil olmuştumaklıma geldikçe hala utanırım:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…