iyi gecelerrrrr a.s.
hedeflerine ulaşıp geçen arkadaşları tebrik ediyorum:lepi:
emoşu,meroşu ve kendimide
klava:
klava:
klava: anladınız siz onusırnaşık şey
ayçincim şu karabiberli,zencefilli çaydan yaptım canım iki gündür içiyorum bakalım sonuç değişecekmi.
bugün yediklerim:
sabah komşum kahvaltıya çağırdı biraz geçe kaldı kahvaltım bi simit,bi parça peynir,iki zeytin,bikaç dilim domates ve şekersiz çay
kahvaltı sonrası bi saat normal yürüyüş pusetle.Emoşum Duruda bi ara hiç durmuyodu inip yürümek istiyodu ama büyüdükçe daha fazla oturur oldu.Bende fırsat bilip yürüyüş yapıyorum işte.
arada iki fincan m.hız.çay
ikindi bi dilim ekmekle ince bi dilim kaşarlı sandviç
akşam iki kaşık pilav,bi kanat,bikaç patates,iki kaşık yoğurt (fırınlamıştım çok az yağlı oldu) ekmek yemedim
yemekten sonra bi dilim revani yedim maalesef
,eşim istemişti bende yapınca yedim 
hedeflerine ulaşıp geçen arkadaşları tebrik ediyorum:lepi:
emoşu,meroşu ve kendimide
ayçincim şu karabiberli,zencefilli çaydan yaptım canım iki gündür içiyorum bakalım sonuç değişecekmi.
bugün yediklerim:
sabah komşum kahvaltıya çağırdı biraz geçe kaldı kahvaltım bi simit,bi parça peynir,iki zeytin,bikaç dilim domates ve şekersiz çay
kahvaltı sonrası bi saat normal yürüyüş pusetle.Emoşum Duruda bi ara hiç durmuyodu inip yürümek istiyodu ama büyüdükçe daha fazla oturur oldu.Bende fırsat bilip yürüyüş yapıyorum işte.
arada iki fincan m.hız.çay
ikindi bi dilim ekmekle ince bi dilim kaşarlı sandviç
akşam iki kaşık pilav,bi kanat,bikaç patates,iki kaşık yoğurt (fırınlamıştım çok az yağlı oldu) ekmek yemedim
yemekten sonra bi dilim revani yedim maalesef