• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar
sabah okulda yarım simit ,pynir,zeytin,domates,salatalıkla kahvaltı yaptım
okulda toplantım vardı eve geç geldim
çok acıkmıştım kapuska yemeği,2-3 k.yoğurt,1 d.ç.ekmeği yedim
ama sonra tatlı krizimi bastıramadım,gözüm döndü,evde hiç çikolata vs yoktu ama burağın gofretlerinin hepsini bitirdim:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok üzgünüm:çok üzgünüm:

olur arada öyle takma bence...çektiğin vicdan azabı ve stres yaktırmıştır o gofretleri:1hug:

ayyyyyy sağol:1hug:
ahh keşke öyle olsabilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

tabi ki de olabilir..mesela diyetisyenler kimi zaman şok diyetler verebiliyo ya aynı öyle düşün şok dediysem açlık değil abur cubur veriyolar mesela..amaç vücudu şaşırtmak ..sen şimdi yedin gofreti ne dedi vücut ooohh!!!bunun gerisi de gelir nasılsa ben en iisi mi enerjiyle yakayım bunu ama sonrasında ne gelen var ne gideeennn...garibim vücut bu sefer yağlardan yakacak mecburen:)))yani çok karışık yazsam da demem o ki arada bööle şaşırtmacalr iyi gelirmiş zayıflamaya yardım edermiş..tabi abartmamk lazım..vala yarışçı beni gruptan atacak :roflol::roflol::roflol:

işteeee geldimmmmm

neler yapıyorsunuz bakim?

kaçamaklar falan okudum birde kaçamağı destekleyen yazılar.

heyyyyyyttttttttt kendinize gelin bakim zaten asbiyim alırım elime oklavayı ona göre :oklava:

ya kızlar ben hala regl olmadım iştah tavanda karın şişliğinin maşallahı var offffffffff mafoldumben

işteeee geldimmmmm

neler yapıyorsunuz bakim?

kaçamaklar falan okudum birde kaçamağı destekleyen yazılar.

heyyyyyyttttttttt kendinize gelin bakim zaten asbiyim alırım elime oklavayı ona göre :oklava:

ya kızlar ben hala regl olmadım iştah tavanda karın şişliğinin maşallahı var offffffffff mafoldumben

nedir bu bayanların çektiği ...:gitme:

nedir bu bayanların çektiği ...:gitme:

offf ewet ya bendede pazardan beri bulantı varmafoldumben

ama hala olmadm karnım şişti fazlasıylamafoldumben

bu hafta 3 cm incelmiştim şimdi 4cm fazla çıkıyor düşünün artıkalsanaalsanasmile

bu arada sabahtan beri tuvaletin abonesi oldumşutarafagitti

sonra baktım aboonelik yetmicek zimmetime geçirdim:sm_cool:

of hiç bu kadar gitmemiştim tuvaletesempatiksalakcinni

ee 5kilo diyeti olmasa halim nasıl olur bilemicemyasakkelime

neyseki onada 2-0 önde başladımbayanssulusmile

umarım veririm 0 kaçamakla devam ediyorumkaydirigubbakcemile5

tabii ilaç için yediğim ekmeği saymassaksempatiksalakcinni

ay olmaz ama dimi ya 5kilo veren var ama bende verebilirmiyimki ya napsam şaşırdım şimdi ay ne güzel olur o şanslılardan biride ben olsam ama çok güzel ter atıyorum zayıflatır dimi 3buçuk saat yürüdük nasıl dimiyim caddenin bir tarafı 1saat karşı taraftanda dön sonra birazda işlerim vardı farklı yerlere gittim biri anyada biri konyada hesabı ooof offf nolur vereyim o 5 kiloyu geçen hafta tartıdan sonrada 2 kilo vermişim onu dedim 2-0 önde başladım diye

ah saymammı guzum ama mecburen yidim yoksa hastalanacaktım bu seferde diyetimi bozacaktım

Yağ yakıcı Zayıflama Çayı için aşağıda listelenen malzemeleri karıştırarak hazırlayacağınız çay ile zayıflamanıza yardımcı olacaktr..

Yağ yakıcı çay için gerekli malzemeler nelerdir?

4 çay kaşığı Yeşil çay
4 çay kaşığı Mate yaprağı
2 çay kaşığı Isırgan yaprağı
2 çay kaşığı Kekik

Yağ yakıcı çay nasıl hazırlanır?

Malzemeleri 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlenmesini bekletin (kaynatmayın).

Yağ yakıcı çaydan günde kaç bardak içmeliyim?

Günde 3-4 bardak tüketilebilir.

Yağ yakıcı çay hazırlanırken içine mısır püskülü,kiraz sapı ve rezene ilave edilirse çaya ödem sökücü özellik katılmış olur.

Önemli Not: Yağ yakıcı çaya şeker ve bal kesinlikle ilave edilmemelidir.

bizim takım kesinleşti birinciliği peri de gayet iyi kilo veriyor şaşırtıcı bende:teytey:

tickerima dikkat çekerim:dilcikar:

82.3-77.7=4.7

4.6/82.3*100=5.59hihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool::hooray:

kesin biz birinciyiz ya ay çok sevinçliyim:sm_cool::roflol:

demek şişliğim inse daha ne kadar vercem :sm_cool:

hatırlarsın ayçincim ne kadar süre verememiştim sanırım acısını çıkartıyorum:sm_cool:

hiç bu kadar hırslanmamıştımalkisalkisalkis

bir söz vardır çok sevdiğimsengözlerimebaksanab

duyduğum hakaretleride buna benzetiyorum:sm_confused:

seni öldürmeyen acı güçlendirirmiş :teselli:

bende sizlerin sayesindee günden güne güçleniyorum:içelim:

tabi babam dışındaki aileminde :asigim:

Kızlar selammm
Maşallah herkes süper , hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim...
Bende durumlar feci, malesef eskisi gibi az yiyemiyorum, bir süre böyle olucak sanırım..
o yüzden buraya bile yazmak gelimiyor içimden yediklerimi bi duysanız:((
Ayçincim beni bi süreliğine dondursan be kuşum inanılmaz hevesim kaçtı, o yüzden topicede uğrayamıyorum... ya aslında sporumu her gün düzenli yapıyorum.. bu kilomu korursam eğer sonra tekrar başlarım diye düşünüyorum...
Hepinizi çok seviyorum...

ay düşünsenize 5 kilo verdiğimi başlangıç önceside +2kilo ile rekor olurdu herhalde

bizim takım kesinleşti birinciliği peri de gayet iyi kilo veriyor şaşırtıcı bende:teytey:

tickerima dikkat çekerim:dilcikar:

82.3-77.7=4.7

4.6/82.3*100=5.59hihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool::hooray:

kesin biz birinciyiz ya ay çok sevinçliyim:sm_cool::roflol:

demek şişliğim inse daha ne kadar vercem :sm_cool:

hatırlarsın ayçincim ne kadar süre verememiştim sanırım acısını çıkartıyorum:sm_cool:

hiç bu kadar hırslanmamıştımalkisalkisalkis

bir söz vardır çok sevdiğimsengözlerimebaksanab

duyduğum hakaretleride buna benzetiyorum:sm_confused:

seni öldürmeyen acı güçlendirirmiş :teselli:

bende sizlerin sayesindee günden güne güçleniyorum:içelim:

tabi babam dışındaki aileminde :asigim:

Zalimi mükemmel yaa,alkisalkisalkis
nerdeyse 1 haftada 5 kilo vermişsin, maşallah :nazar:

çiğdem:oklava: yı aldırma elime

yanına gelir bi tepiklerim seni feleğini şaşarsın

ne yediysen yedin kendini bir bırak ee sonra

tamaaam işte sonrada verdiğinden fazlasını alana kadar kendine de gelmezsin

görürsün sonra gününü bnm gibi depresyona olarak geri dönersin

kız ne bir haftası perşembeden beri ben perşembe tartılıyorum sabah geç kalkarım diye

Back
X