Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydin hanimlar..

zalimi gecmis olsun canim..

kizlar haftasonu iyi cozutmussunuz haaa :)

emo$ yazmadigina göre o daha cok yedi :))

bende dün gece bi magnum yedim :kedi:

ayric aksam izgara yanina liste disinda 2 dilim cavdar ekmegi yedim.

bugün 1 kilo fazla ciktim.. tuvalete cikma sorunum var maalesef 3 gündür. ona bagliyorum.

sabah

1 kase müsli

günaydın kızlar

s.zeynep çok sevindim tatlım hayırlısı olsun inş. güzel bir hamilelik geçirirsin.
bence diyet işini unut kaliteli ve güzel beslen kilo elbette alacaksın bence kendini ilk aylar veririm diye şartlandırma ÖNCELİK BEBEĞİN VE SENİN SAĞLIĞIN.
LİSTEDE KALMA İŞİNE GELİNCE bence kalmamalısın ama araştıracağım.zaten başta senin için iyi değil

haklısın kaptanım siz ne karar verirseniz ben uyarım kalmak istiyorum benim için daha iyi olacağını düşünüyorum ama tabi ki takımın başarısını olumsuz etkileyeceğim için doğru olmayabilir...ama olsun dışarıdan da olsa katılırım gene yediklerimin bildirimini yaparım hamileliğim nası gidiyo anlatırım muhabbete gelirim yane...benden kurtuluşunuz yoksempatiksalakcinnilülülülülülü isteseniz de istemeseniz de ben takımımı bırakmam:dance:a.s.:enbuyukkk:
bi de zaten yarın diyetisyenime görineceğim bakalım haberi yok henüz hamileliğimde de devam etmek istiyorum hayırlısıyla inşallah sağlıklı beslendikten iki kişilik yemedikten sağlığım elverdikten sonra sabit kilomda kalmak bile başarı değil mi:))))zaten fazladan yenen şeylerin gerçekten de bebeğe yararı olmuyo...kaldı ki siz benim listelerimi biliyosunuz hemen hemen herşeyden dengeli şekilde yemeye gayret ediyorum:1rolleyes: neyse kızlar bu sabah gayet güzel bi kahvaltıyla açtım hafatyı:
2 dilim ekmek
2 bardak çay az şekerle
2 dilim peynir
salatalık domates

ara:
1 koca boy elma

öğle:
çok az yağda biber domatesi öldürüp üzerini yoğurtlıycam az sonra
2 dilim de ekmeğim var

ara:
armut 2 adet küçük boy

akşam:
1/2 imam bayıldı
2 kaşık pilav
salata
yoğurt

ara:
çilek yemeyi düşünüyorum:)))çok severim son sezonu artık yakında kalmaz da çilek falan:))

günaydin hanimlar..

zalimi gecmis olsun canim..

kizlar haftasonu iyi cozutmussunuz haaa :)

emo$ yazmadigina göre o daha cok yedi :))

bende dün gece bi magnum yedim :kedi:

ayric aksam izgara yanina liste disinda 2 dilim cavdar ekmegi yedim.

bugün 1 kilo fazla ciktim.. tuvalete cikma sorunum var maalesef 3 gündür. ona bagliyorum.

sabah

1 kase müsli

ben wcye çıkamadığımda 15-20 tane yeşil erik yiyorum, bi saate kalmadan tuvalete koşturuyorum. lavman gibi valla. biraz karın ağrtıyor ama olsun

erik bana etki etmiyor ne yazıkki bugün ne yedim
sabah 1dilim ekmek peynir patates
ara 2galeta 1 bardak süt
tuzsuz kolay patates yemeği soğan biraz ekmek dilimli değildi
erik ve 2 bardak sütle geceyi kapatacağım
umarım kaçamak yapmam canıım tatlı veya dondurma istiyor

öğelen akşam yemeği bir oldu maalesef yazlık kışlık ayırma oda toplama işi vardı yeni kalktım sofradan

nasıl oldun ayçinim iyimisin toparlayabildinmi atlattınmı sıkıntılarını

unuttum ödem çayı içtim 1 elma bol tarçın karanfil karabiber otlardan ne bulduysam içtim canım pek çay istedi bugün

kızlar şimdi annem aradı,babannem vefat etmiş.geçen cuma felç olmuştu,yoğun bakıma almışlardı,dr fazla yaşamaz demiş..:gitme:mafoldumbensenağlamasenağlama duyunca çok kötü oldum ya..gurbette olmak ne zormuş..gidemicem cenazesine yetişemeyeceğimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

başon sağolsun canım. Allah sabır versin.

selamlar canlarım 2 gündür netimde sorun oldugu için sizden ayrı kaldım.
hafta sonu misafir vardı ama ben yediklerime dikkat etmeye çalıştım ve 2 günü cok sukur kilo almadan atlattım.
bugun tekrar diyetisyenime gittim. 1 ayda 2,4 kilo vermişim ki bu benim için cok iyi sevindirik oldum yani kaydirigubbakcemile2
iyi ki varsınız kızlar siz olmasanız beni teşvik edecek hiçbirşey yok. takım ruhu boyle bişey sanırım :emir_bebek:

sailormoon canım tebrik ederim, gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben ist. anadolu yakasında oturuyorum, kadın doğum uzmanı olarak sana kesinlikle kendi dr umu tavsiye ediyorum. ben tam olarak 7 dr tanıdım ve drumu cok seviyorum, 2. bebeğimde de inş. ona gideceğim. bu arada çay içmemeni öneriyorum, hamilelikte kansızlığa cok fazla sebep oldugunu biliyorum.

iyi akşamlar kızlar sınava 1 ay kaldı bu ay beni mazur görün fazla bildirim yapamıyacam. bugün yediklerimi yazayım

sabah: 2-3 kiraz 2-3 erik
yumurta domates salatalık peynir zeytin

ara yemedim
öğlen : taze fasulye yoğurt
arada yaklaşık iki dilim karpuz yedim
akşam 2 kaşık prinç pilavı patlıcan köfte

günaydın kızlar dün yediklerimi yazmamışım..
sabah yumurta,peynir,domates,salatalık
ara yok
öğlen
yeşil mercimek yemeği ve salata

ara maden suyu+biraz kavun

akşam çorba,salata,taze fasülye

ara kavun +karpuz

iyi akşamlar kızlar sınava 1 ay kaldı bu ay beni mazur görün fazla bildirim yapamıyacam. bugün yediklerimi yazayım

sabah: 2-3 kiraz 2-3 erik
yumurta domates salatalık peynir zeytin

ara yemedim
öğlen : taze fasulye yoğurt
arada yaklaşık iki dilim karpuz yedim
akşam 2 kaşık prinç pilavı patlıcan köfte

sende mi kpss çalışıyorsun
bir ara bende çalışıyordum düzenli..ama annem gelmişti bir ay,sonra 1 ay ben gittim..çocukla çalışamıyorum küçük,ve engel oluyor
şimdi 1 ay kaldı ama çalışamıyorum..soru bile çözemiyorum,çalışamadıkça yaydım iyice

günaydın kızlarr

bakıyorumdas yokluğumda burayı asanlar fazla olmuş :olmaz:

kızlar yapmayın lütfen bakın yaz artık geldi havalar kötü olsada artık inceler giyiliyor şurda en fazla 1 hafta sonra saklayamacağız yağlamızı

buraya uğrama azaldımı bilinki kiloların gitme oranıda düşüyor.

beni merak etmişsiniz teşekkürler
benim işle ilgili sorunlarım var öfke ile oturup zararla kalkmak istemediğimden sakince düşünüyorum ama hazmedemediklerim var bazı laflar kırıcı oldu enine boyuna düşüneceğim ama hemen resti çekememiş olmak biraz beni kahretti elimi kolumu bağlayan sebepler olmasa diye düşünüyorum hep.

neyse sizide sıkmayayım.bu benim için bir süreç atlatacağım

herkes hedeflerini düşünsün lütfen tutturamaynalr sebeplerini yazsın

s.zeynepcim bu haftada bildirim yap ama senin diyete devam etmeni sağlıklı bulmuyorum canınm lütfen kaliteli beslen çay kahveden uzak dur senin menülerinde et çok az arttırmalısın ayrıca günlük alman gereken vitaminlerin var onları almalısın.birde sana hergün 3 ceviz yemeni öneririm

Back
X