Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen..normalde haftaya cuma gidiyorduk ama eşimin iş yerine müfettiş geliyormuş pazartesi..kimse izne ayrılamıyor bu yüzdenmafoldumben
benimde 10 temmuzda kpss ye girmem lazım ama ben izmiri yazmıştım arkadaşımın düğünü var aynı gün..mecbur bir şekilde gideceğim..o zamana kadar versem biraz ama offf yaaa veremiyorum artık ve çok canım sıkılıyor

cabım şu 3 günlük şok diyetlerden filan mı yapsan acaba?

slm arkadaslar..bir süre sizi takip etmiştim bi ara uyumlu bi gruptunuz şimdi bende grubunuza katılmak istiyorum boş kadronuz varmı???

31 yasındayım 80 kiloyum:(acil kilo vermem lazım.1kızım var 2.yi düsünüyorum ama bu kiloyla olmazzzzzzzzzzzz.dogumdan sonra bile bu kiloda değildim:(((

hıoşgeldin ecemavii
bende 2. yi 60 kiloya inmeden düşünmek istemiyorum..
bir daha ki hamileliklerimde çok dikkatli besleneceğim 12 kiloyla bitirmeye çalışacağım..

takip edebildiğim kadarı ile listede boşluğumuz var ama net olarakta sana kaptanımız yarisci bilgi verecektir en az 1 hafta deneme süresi var takım kurallarını koyarım birazdan takım kurallarımızı da bir incele uyuyormu sana uymayan varmı

5gün diyetini denemişmiydin sen hilalcim mutlaka kilo kaybı oluyor ve çok deneme sonucunda kas kaybı olmadığını ve sadece varsa ödem ve oldukça etkili yağ yakımı sağlıyor 3hafta falan yapılırsa mide küçülüyor tam bir detoks oluyorsun ama ben çok zor tamamladım bu diyeti pis boğazım durmuyordu:1:

5gün diyetini denemişmiydin sen hilalcim mutlaka kilo kaybı oluyor ve çok deneme sonucunda kas kaybı olmadığını ve sadece varsa ödem ve oldukça etkili yağ yakımı sağlıyor 3hafta falan yapılırsa mide küçülüyor tam bir detoks oluyorsun ama ben çok zor tamamladım bu diyeti pis boğazım durmuyordu:1:

gizemim bana hiç yaramadı o diyet yaa.herkesin vücudu farklıdır gerçi ama ı ıhhh..sevdiğim herşeyden nefret etmiştim resmen..
patatesi severim ama göresi gözüm olmadı
yumurta et bayılırım onlardan da bıkmıştım..tek tip beslenildiği için hoşuma gitmedi ve çok az kilo verdim..çok dikkat ettim ama aynen geri aldım

o nesfitler doyurmuyor ya. 2 hafta aç mı gezicen? sen normalde nasıl besleniyorsun hilal?

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
1 dl ekmek
3 salataalık

ara
2 kayısı
10 erik

öğlen
2 kk peynir
4 parmak karpuz
1 kase yourt
1 dl ekmek

ara
2 kayısı
1 dilim kavun

akşam
8 kaşık yeşil mercimek
6 kaşık karışık sebze
salata

ara
3 kayısı
10 erik

kaçamak: 1 minik elmalı pasta :(

o nesfitler doyurmuyor ya. 2 hafta aç mı gezicen? sen normalde nasıl besleniyorsun hilal?

canım genelde yazıyorum ya
kahvaltılarım genel olarak domates,salatalık peynir maydonoz 3 zeytinden oluşuyor
sıkılırsam 1 kase sütlü mısır gevreği yiyorum
aram 1 meyve oluyor
öğlen akşam menülerim 4-5 kaşık yemek salata yoğurt oluyor
yer değiştiriyorum bazen çorba yoğurtlama gibi şeyler oluyor..bazen hiç aç hissetmiyorum karpuz peynir yiyorum
ama bakıyorum da bu diyetten çok yaşam tarzım olmuş benim..hep böyle besleniyorum neredeyse
arada kaçamaklarım illaki oluyor ama abartmamaya çok gayret ediyorum..

hıoşgeldin ecemavii
bende 2. yi 60 kiloya inmeden düşünmek istemiyorum..
bir daha ki hamileliklerimde çok dikkatli besleneceğim 12 kiloyla bitirmeye çalışacağım..

ilk hamileligime 64le basladım dogumsonrası 73düm bi ara 69a indim ne ara 80 oldum bende bilmiyorum..

takip edebildiğim kadarı ile listede boşluğumuz var ama net olarakta sana kaptanımız yarisci bilgi verecektir en az 1 hafta deneme süresi var takım kurallarını koyarım birazdan takım kurallarımızı da bir incele uyuyormu sana uymayan varmı

ilgin için teşekkğrler canımopuyorumnanaktan

ilk hamileligime 64le basladım dogumsonrası 73düm bi ara 69a indim ne ara 80 oldum bende bilmiyorum..

ilgin için teşekkğrler canımopuyorumnanaktan

ilk hamileliğimde bende 64 le başladım bayağı kilo aldımsempatiksalakcinni:kedi: 4 ay sonra 64 tüm yine..sonra 2 kilo aşağı indi 62-64 arasında aylarca dolandım durdum.61 görmedim..ama artık görmek istiyorum 61-60-59-58 ve finishdelikafadulden ama olmuyor işte dıkandım kaldım:dilcikar::kızgın:

hilalcim son mesajın bana annemi hatırlattı evliliğinden önce hep 56 olmuş bir 55e düşememiş o kadar siyet spor nafile 56 ile gelin oldum demişti ha aradan geçen zamanda kaç kilo dersen 25 sene içine 2 çocuk sığdırmış kadın 64 kilo idi et falan yemez hiç kan yapıcı bişi yemez kanı bir düştü kan iğneleriyle 71 oldu tabi çıldırıyor bu duruma ama yememenin sınu maalesef içi almıyor kesinlikle yiyemiyor tabi bizim için hayal oralara çok var ama inş. verebiliriz tek yolumuz var ve bu yoldan dönmemeliyiz ilk defa bu kadar azimliyim sizlerin ne kadar verdiğini görünce ve şimdiki kilolarınızla görünce daha da hırslandırıyorum kendimi hep artık zayıf kıyafetlerine bakıorum artık tarzımda değişti eskiden hiçbirini beğenmezdim şimdi evdekileride şaşırtacak tarzda modellere bakıyorum çok değiştim çok birde merak ediyorum zayıflayınca insan tip olarakta değişiyor nasıl bişey olcam merak ediyorum:1:

Son düzenleme:
gizemcim süper bişey olacaksın eminim ben..bol bol yüz işte tam kilo verdirecek spor..
ama yüzmek çok acıktırır sakın çıkınca yemeklere gömülmeeee..
ben ne zaman 50 li rakamlarda olduğumu hatırlamıyorum valla..
orta 3 te bile 60lı rakamlardaydım 61 falandım yani..herhelade orta 2 de falan 55-57 gibi bişeyimdir.
orta 3 sonunda boyum uzadı birden o zaman çok vermiş gibi göründüm işte :))

bu grup aktif diye gelmiştim galiba herkes tatilde:uhm:
ben en iyisi kabul edilmiş gibi bugünkü menümü yazayım..cumaya kadar annemdeyim evime gecince aktif olurum..

sabah:
kücücük bi tabak az yağlı menemen
2dilim çavdar ekmeği
1kk penir
biraz yeşillik
ara 2 küçük yeşil elma
öglen 2 küçük yeşil elma
ara1dilim karpuz
ikindi:yeşil mercimek salatası
akşam:belli değil
2kupa yeşil çay içtim..

Back