- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
ayçincim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya ya..yavrum nasıl olmuştur kimbilir..yarım derecelik ateş bile bütün keyiflerini kaçırıyor..
ben regl olunca ishal olurum sen kabız olmuşsun :)))
canım sende emin adımlarla ilerliyorsun maşallah..hepi topu aramızda 4 kilo kaldı aynı boyda sayılırız..haftada 1 kilo verebiliyorsun en azından..
bende kendimi yemeğe vereceğim zaman kızla uğraş buluyorum..balkona çıkıyoruz salıncağı var..bende roman alıyorum elime bide bitki çay6ı yapıyorum..zaman geçiyor..yada kızı havuzuna sokuyorum çıkmak bilmiyor..onunla birlikte benimde zamnım geçmiş oluyor..en azından o anlık yeme krizim geçiyor..
az önce dondurucuya bişey koyuyordum,misafirlere kahve yanında ikram etmek için çikolata almıştım..elimi attım aldım tam ağzıma atıyordum vazgeçtim geri koydum..yiteeeer yaa dedim zaten veremiyorsun bide hiç yoktan 50 kal alacağım...artık burda iyiden iyiye yaz geldi ya..incecik giyiniyoruz,kilolar,fazlalıklar saklanmnıyor..ondan bozmuyorum..memlkete ne zaman gideceğimiz belli değil..en az 2 hafta var..bu 2 haftada artık vermek istiyorum..
hamileylen bana öküz manda gibi olursun deyip dalga geçen,sonra 4 ayda incelince ağzı açık kalanları biraz daha şaşırtmak istiyorum...
yüzüm çkömesin diye yağdan gitmesini istiyorum spora ara vermeyeceğim..
kızı şimdi uyuttum
kulaklığı takıp ders dinleyeceğim,koşu bandına çıkacağım..ders dinlerken analmıyorum 1 saat nasıl geçiyor
diğer türlü 1 saat koşu bandı ölüm gibi geliyor.çünkü müzikte bir yerden sonra sıkıyor beni.
çok güzel canım. aferin valla. insan bir lokma alınca cesaret geliyor. bidaa atiim nasılsa ni tane yedim dior. ama boğazı tutmak lazım.