Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar benim pc meftaa..
yarin arayip garanti kapsamina girip girmedigini ögrenicem..
ara ara kizkardesiminkini alip getiriyorum ..
o günlerde yazarim ne yedigimi ..

yani hergün gelemeyeblirimmm..

bugün

sabah bir dilim karpuz

ögle bir dilim karpuz

aksam
3 izgara kanat
makarna salatasi .. 10-15 kasik :roflol:
+ kola:kedi:

ara
2 dene sütlac..

günaydın kızlar

ecemavinin dediği gibi kimseler gelmiyor artık
ben bu duruma alışkınım çünkü yaz dönemi buraları böyle oluypor.

geçen sene yaz dönemi biz takımı kapatmıştık ama bunu kesinlikle önermiyorum.
tüm üyelerin dönüşleri artı kilolarla olmuştu.
bu yaz dönemini max paylaşımla atlatmaya bakmalıyız.

gizemcim bu cuma bildirim sırası bizim takımda canım hatırlatmak istedim.

kızlar ben bu cumadan itibaren senelik izne çıkıyorum.
henüz programım belli değil buralardada olabilirim eşimin işlerine bağlıyız.

haftasonunu iyi atlattım.
ben artık şunu öğrendim sabahtan kendimi tutarsam akşam da okadar çok yemiyorum.bu cumaya kadarda 1 kilo vermek istiyorum ama artık çok zorluyor.
çünkü yaklaşık 3 haftadır neredeyse azami beslendim ancak 1 kilo verdim.evdede aburcubur bulundurmamaya gayret ettim.olan eşime oluyor zaten zayıf adam iyice kuruyacak:)))))))))))

aslıcım oğluşuna çok geçmiş olsun

defnede biliyorsun geçenlerde ateşliydi çok zor gerçekten sözün bittiği an oluyor insan ne yapacağını şaşırıyor.
sanırım acilde iğne vurulması en iyisi olur ateş düşmezse.

günaydin..

pregant oglun nasil oldu canim?

aycinim cok iyi gidiyorsun canim.
ben haftasonu 1 kg 200 gram aldim.

ara ara protein diyeti yapiyorum biliyorsunuz,
su an sporla daha cok etkili olacagini düsünüyorum..
bugün basladim bakalimmm..

sabah
1 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
bir dilim karpuz
1 bardak ayran

aslıcım geçmiş olsun canım...
ayçinim iyi tatiller size,inşallah güzel geçer iznin...
aşkitom bu işe çöözüm bul sensiz hiç bi yerin tadı olmiii:((
ecemavi doğru diyosun canım yaz geldi herkes kayıplarda...ben pc yi açtıkç bi şeyler yazmaya çalışıyorum işte...
oğlumla yalnızız yemeklerim daha çok atıştırma şeklinde oluyor,bakalım ne olacak?...

merhaba kizlar bende protein dieti denemeyi düsünüyom...
sabah yarim dilimekmek
1.5 yumurta
1kk peynir
yarim domates
yarim salatalik
azcik biber

ara
1 yulafli biskuvi

slm kızlar haftasonu çoook yoğundum bu ara işlerden de nete fırsatım kalmıyo gelemiyorum sık sık...
haftasonu epeyce bi şaştı benim rota misafirimiz vardı e haliyle de dışarıda yemek yedik gezerken yani...sağlıklı şeyler yemeye çalıştım ama bilemiyorum gene de..
bugünkü menüm:

sabah:
1 dilim ekmek
1 fincan çay
domates salatalık
2 dilim peynir

ara:
2 ad salatalık

öğle:
2 orta boy patates
2 su bardağı yoğurt
domates salatalık

ara:
2 ad şeftali

akşamı şimdiden kestiremiyorum açıkçası tavuk yapmaya niyetim varboshayallersmile

yürüyüşmü de şimdi yapmaya gidiyorum bu saatler biraz sakinliyo işyerim...

kızlar ayynı kiloda takıldım kaldım 71.6 çıkıyorum sürekli kafayı yememe ramak kaldı yani...offf bu sıcaklarla da aram hiçç iii diiil bilemiyorum onun da etkisi var sanırım...ayyy çok sinirliyim şu gitmeyen kilolara kızlar yaa....kafamçokkarıştı

sabah
1 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
(ayran ve karpuzu tüketmedim , vazgectim)

ara
1 dilim karpuz
1 ufak havuc

ögle
250 gr tavukgögüsü( izgara)
1dilim karpuz
biraz yogurt
avuc ici kadar omlet

ara
1 havuc

aksam
taze fasulye ve yogurt yicem

toplamda 2,5 litre su

1 saat 20 dakika tempolu yürüyüs
80 bacak ve basen haraketi

emo$um caresi yok canim..:( anca böyle ara ara kardesimin pc sini alip gelicem.

s.zeynep takma canim. bende uzuuun süre 70 e takimistim.. hala kurtulmus sayilmam..
aksam tok karina görüyorum bazen :)

zeynepcim canım çok ilginç senin durumun zaten yaaa..inşallah birden verirsin ve hızlanır kilo vermen..
aşkiiiitttttttt
egzersizler süper bebeeem...boğazı da tutarsan tam bomba olacaksın:))

ben gün içinde hep bölük pörçük yiyorum,yediğimdne de bi şey anlamıyorum ama diyet yemeği şeklinde olmuyor maalesef...yine de dikkat ediyorum işte...ama gece yattığımda o kadar yorgun oluyorum ki anlatamam...burakla yalnız kaldık ve ben ekstra çaba sarfediyorum gün boyu onu oyalamak için nler yapıyorum neler...beraber okula gidiyoruz,bi yandan evde bi sürü iş yapıyorum,sonra onla gezmeye gidiyoruz vs...ooofff yatağa nasıl yatıyorum anlatamam...

günaydın kızlar

ecemavinin dediği gibi kimseler gelmiyor artık
ben bu duruma alışkınım çünkü yaz dönemi buraları böyle oluypor.

geçen sene yaz dönemi biz takımı kapatmıştık ama bunu kesinlikle önermiyorum.
tüm üyelerin dönüşleri artı kilolarla olmuştu.
bu yaz dönemini max paylaşımla atlatmaya bakmalıyız.

gizemcim bu cuma bildirim sırası bizim takımda canım hatırlatmak istedim.

kızlar ben bu cumadan itibaren senelik izne çıkıyorum.
henüz programım belli değil buralardada olabilirim eşimin işlerine bağlıyız.

haftasonunu iyi atlattım.
ben artık şunu öğrendim sabahtan kendimi tutarsam akşam da okadar çok yemiyorum.bu cumaya kadarda 1 kilo vermek istiyorum ama artık çok zorluyor.
çünkü yaklaşık 3 haftadır neredeyse azami beslendim ancak 1 kilo verdim.evdede aburcubur bulundurmamaya gayret ettim.olan eşime oluyor zaten zayıf adam iyice kuruyacak:)))))))))))

ewet kuzuşum gördüm yazıları okuyamadım dişçiye gittim hava sıcak başım çatlıyor sonra okucam

aeben kullanıcısından alıntı

bu konuyu daha öncede dile getirmiştim aylar önce ama bir kişi bile cevap yazmadı nedense ....
püsküütümün önerisini iyce dillendirip onaya sunuyorum. takım kaptanları yada yardımcıları cevaplarsa seviniriz ...

takım içinde nasıl bir uygulama yapıyorsunuz bilmem ama (6.takımda saat 11:30 kadar bildirim süresi var gelmeyen sabit yazılır ve uyarılır .)

tüm takımların en geç saat 16.:30 'a kadar bildirim yapmalarını ...

vede derece sıralamalarınında saat 21:00'e kadar yapılmasını

onayınıza sunuyorum efem ..

saygılar ....

of ya tmm biraz dikkat etmedim ama kilo alacak kadar değil ama 83.5 gösteriyor tartım şaşırdım yani belki birazcık cozutmuş olabilirim ama ilaçlarım kilo yapıyor iştah açıyor aşırı gaz ölcem zannediyom ve hiç birşey sökmüyor gazı ilacı bıraktım en sonunda polene başladım ve sabah içtim bulgur yimeme rağmen rahatım şişliğim geçmeye başladı umarım cumaya kadar verebilirim cnm sıkıldı 1.2 kilo almışım polen de aldırırsa ne yapacağımı bilmiyorum kendimi toparlayamayacak şekilde kansızlık belirtileri oluyor doktora da dedim hem b12den verdiğin kiloların hepsini verememek veya çok zor vermek üzere alacaksın aldırabilirde aldırmayabilirde dedi 3 aktarla konuştum iştah açıyor boğazını tutarsam vitamin depolamış olacaksın sadece dedi neyse ya umarım almam kayısı tadı var kayısı ağacından çok toplamışlar o arılar dedi annanem ay bide adam bana balla karışık öneriyor yemesi kolaymış suyla yutuveriyon anlamıyon bile bizde ırsi zaten annem ve teyzemin 6 kanı annanemin 7 benim 10 pek düşük değil onlara göre 12ydi 6 ay önce yavaş yavaş düşüyor çok yazdım sanırım ama iyi gelip gelmiceni 16 ağustosta vereceğim kan tahlilinde ortaya çıkacak ama zaten bir aylık polen 1 ünite kan üretiyormuş o derece yani

günaydinn

zalimi insallah polen iyi gelir canim..
gercekten cok can SIKICI olsa gerek, ilaclardan kilo almak.

hayalgözlü merhaba :)

aycinim yüzün gülüyor, sevindim ..:)

sabah

400 ml áz tuzlu ayran

günaydın kızlar
aşkitom çok teşekkür ederim bebeğim...zorlanıyorum,ama duygusal olarak daha fenayım bi tuhafım ne diyeyim her an ağlayacak gibiyim:((
gizem geçmiş olsun tatlım yaa inşallah polen iyi gelir...
ben kahvaltımı dikkat ederek yaptım gene...devamı gelir inşallah öperim

umarım cnm kullanmaya başladım bugünde içtim ama daha net olarak yediklerimi yazayımki takip edeyim iştah kısmını umarım veririm cumaya kadar en azından rahatsız etmiyor ilaç gibi

sabah

2dilim ekmek

peynirle yediğim soyulmuş domates

emo$um üzülme tatlim.. zaten yakin zamanda ankaraya gitmicekmisin..
bence pozitif yanlarindan bak olaya..

simdi kendi düzeninni kuracaksin..
esin sen ve burak cekirdek aile olarak devam edeceksiniz..
burak Kre$'e baslayacak.. yasitlariyla zaman gecirecek ..
sen ve esin geceleri romantik ortamlar yaratabilirsiniz :)

diyeti de sakin salma..
zaten spor yapamiyorsun .. birde yersen kocaman bir can simidiyle gecirirsin yaz'i!

sabah
ayran

ara havuc

ögle yok (spora gitcem ac karina)

aksam
taze fasulye
yogurt

ve dondurmaaa:)

Back
X