Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

****7.TAKIM 168.ETAP ****

yarisci (68,0/68,0/0,00/0,00%)
askito (67,6/70,5/-2,9/-4,29%)
ebtuna (68,4/66,7/1,7/2,49%)
pregant (72,0/74,0/-2/-2,7%)
sailormoon (71.2/69.8/1.4/1.9%)
zalimi (80,9/79/1,9/2,35%)
ebrulum (82.0/82,0/0,00/0,00% )
ohcanimadeysin (64.1 /64.0/ 0.1 /0.15%)

TOPLAM KİLO(574,2/574,4/0,2/0,03)

TOPLAM KİLO(574,2/574,0/0,2/0,03)

Listeniz bu şekilde ok dir canım Toplamda bir hata vardı düzelttim. 574,4 değil 574.0 olacak

TOPLAM KİLO(574,2/574/0,2/0,03)

Zalimi şekercim ben direk excel den yapıyorum. Gerçi ona da güvenmeyip yine kendimde kontrol ediyorum o ayrı. Şimdi yine baktım sonuç yazdığım gibi çıkıyor.

bende pazartesi dönerim valla hafta sonu hiç diyet falan yapasım yok
bu arada ovulasyon dönemimdeyim hamile kalırmıyım acaba hiç kontrole falanda gitmedim kist falan varmı bilmiyorum..bu kiloyla hamile kalırsam işim yaş..çok çok çok dikkat etmem lazım..en az kiloyla bitirmeliyim..sporu aksatmadan yapmam lazım.yürüyüş pilates falan..sonradan uğraşması gerçekten zor yaa

selam kızlar,burak uyudu hemen buraya damladımkaydirigubbakcemile4
aslıcım ne yapmışsın yaabilmiyorumkismileaşkitle benden alışkınız ama sen böyle yapmazdınfisfisfishadi hemen kendine gel ver o kilolarısengözlerimebaksanab
zeynep senin için çok sevindim tatlım tebriklera.s.ben bile rahatladım valla...bundan sonra çok daha iyi gidersin inşallahopuyorumnanaktan
hilalcim hayırlısı olsun canım...ben de hamile kalırsam çok dikkat etmek zorundayım...ilkinde acısı çıktı,2.sinde tedbiri alden bırakmamak lazım,üstelik 2.doğumda alınan kilolar daha zor veriliyormuşbenneyaptımki
beni tebrik een tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
gizemcim yazdığın şarkıu çok komikmiş hakikaten,hiç duymamıştım:1:
sabah burağa krep yaptım,seviyo..belki daha güzel yer diye düşündüm...nerdeeeee...bir iki parça yedi idtemedi..sinirden 3 tane krep yedim:kedi:ohaoldumsmileekmek yemedim tabii...ama üzüldüm işte:sinifsinif:
acıkınca biraz barbunya pilaki yedim,zeytinyağlı yapmıştım...
biraz önce de yarım balıkla salata yedim
bi daha yemek yemicem kararlıyım
yarın arkadaşımın düğünü var fit durmak istiyorumboshayallersmile

walla zeynepcim hirslanmadim degil hani..
ben kendi icimden biraz emineyle yarisiyorum.. cünkü onunla ayni gidiyoruz... bazen ben , bazen o fazla oluyor.. ama sonra bi yerde bulusuyoruz.
emo$un bu hafta güzel kilo vermesi beni biraz hirslandirdi.
demek ki , ben de yapabilirim.
yanlis anlasilmasin, arkadasim icin cok seviniyorum , gercekten !
ama tatli bi yaris var. ikimiz icin de iyi olan bi yaris. sanirim bu duygular karsilikli?

pazar ve ya pazartesi dönecegim diyete..
yarin icin disarda programimiz var , o yüzden diyet yapmak istemiyorum.

öperim cicislerr.. benim cok isim var.

he vallahkaydirigubbakcemile5
aynı öyleyiz canım benimolumunekankayizsmile
ben senden gaz alıyom,sen benden..böyle böyle gidiyoz:dance:
kader arkadaşım benim:1hug:bırakma sakın buraları,beraber iyi gidiyoz iştea.s
gizemin eklediği resimde de afet gibi çıkmışsın allamaaa:icecream:bayanssulusmile:nazar:kaydirigubbakcemile3

saol a$kimm..

birlikte 'yuvarlanip ' gidicez napalim :)) yoksa öbür cihandada aycinin iki eli yakamda :roflol:

yarin icin ben de heyecanlandim.. foto bekliyorum, ona göre..

emoşum saolasın canım benim ben de çok rahatladım ama görüyosunuz di mi nası çabalıyorum anca bu kadar oluyo işte napam?akannehirakannehir neyse haftaya benim için hedef 69 sanırım ki ceza almak istemiyorum:tomato: o nedenle aynen devam sporuma ve de diyetime...az önce akşamleyin yaptığım 45 dk yürüyüşümü de yaptım...belki eşimle de şööle bi tura çıkarız...bu arada ona da kilo aldırmaya çalışıyorum tatilde o da kilo aldı çok mutlucuk oldum ben versem o da alsa tam süper olacak!!!:lepi::lepi:
öğlende et sote yedim yanında 1 dilim ekmek..bolca su...
5 i bi aradalarımı her gün içiyorum ayrıca da...günde 3 büyük fincan...
canım çok kahve çekiyo az şekerle yapayım bari kendime şincük ara öğün niyetine...
bu arada hiiç salata yemiyorum fenaaa pazara çıkmaya vaktim olmuyo marketlerdeki yeşillikler de pek içaçıcı değil..bugün pazara uğramam lazım acilen..!!!
akşama alabalık yapayım diyorum kızlar tereyağlı yapacağım ama ööle lezzetli oluyo fazla koymam mantarlı kaşarlı falan...
çok sıcak çoookkk....ayy hiç susasım yok valaaa yazsam yazarım ama okuyanım olmaz:)))
benden bugünlük bu kadar yarın görüşürüz güzeller öpüldünüz:))):1hug:a.s.

HERKESE merhabalar
bugün cuma kilo bildiirm günü dün akşam aklımda oldugu halde bugün unuttum kızlar evet unutttum az önce aklıma geldi cok ayıp oldu diye düşünerek bu cümleleri yazıyorum
halimi anlayın diye bir kaç günümün özetini gececgim hergün istisnasız misafirim var hemde yemekli gündüzden gelen akşamda kalıyor
üniversite tercihlerim vardı onları hallettim çarşı işleri vs vs
biz iki kardeşiz bir erkek bir kız ben büyüğüm kardeşimden bu hafta sonu (pazar ) kız istemeye gitcez kardeşime urfa birecik e
dolayısıylada bütün sorumluluklar bana bakıyor alışverişler planlar
yemin ediyorum beynim bir an boş kalamıyor bir acayip oldum iyice
çok yorgun hissediyorum kendimi çokkkk
buün yine çarşıdaydım

bu arada evet kilo veremedim bu hafta ne yazıkki aslında aranızdan da ayrılmayı düşünüyordum ne takıma ne de kendime bir faydam yok bugünlerde :(
ramazanda geliyr allah sonumu hayır etsin
herkese mutlu yarınlar ben yine en az iki gün giremeyecegim yarın annemler niğdeden gelcek pazar sabahta erkenden yola cıkacagız

zeyenep canım yaz sen yaz...okuyanın olur merak etmeolumunekankayizsmileyürüyüşü de yapıyorsun yaa maşallah...çok özeniyorum sana...benim burakla yürüyüş ya da spor yapmam yalan oldu:sinifsinif::gitme:

ebru hoşgeldin canım...valla hep aklımdaydı..bu kız ene güzel uzun uzun yazıyordu nerde kaldı diyefisfisfisizili falansındır diye düşündüm...işlerinde kolay gelsin canım,kardeşin için de hayırlı olsun şimdidena.s.ama ayrılmak deme bence...ayçin hoş bakmıyor bu konuyasempatiksalakcinni:oayrıca önümüz ramazan...en çok kilo alınan ay...ipin ucunu bi kaçırırsak tamameyvahedigeldismiledikkat etmek lazımsüprizzzzz

aşkitim hastayım sana bebeeemopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:1hug:Şenizolumunekankayizsmile

en son yazdığımdan sonra yemek yemedim kızlar...
ama 5 küçük midye dolma yedimbenneyaptımki
burağa aldığımız küçük bisküvili çikolatalı toplar var yaa onlardan 10 tane kadar yedim:kedi:
birazcık da karpuz yedimohaoldumsmile
bu kadar vallaakannehir-tatlicadiarzu-

bende pazartesi dönerim valla hafta sonu hiç diyet falan yapasım yok
bu arada ovulasyon dönemimdeyim hamile kalırmıyım acaba hiç kontrole falanda gitmedim kist falan varmı bilmiyorum..bu kiloyla hamile kalırsam işim yaş..çok çok çok dikkat etmem lazım..en az kiloyla bitirmeliyim..sporu aksatmadan yapmam lazım.yürüyüş pilates falan..sonradan uğraşması gerçekten zor yaa

kız ne var kilonda. bence sorun olmaz. takma kafaya. inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım istediğin zaman. sağlıklı mutlu bir şekilde.

selam kızlar,burak uyudu hemen buraya damladımkaydirigubbakcemile4
aslıcım ne yapmışsın yaabilmiyorumkismileaşkitle benden alışkınız ama sen böyle yapmazdınfisfisfishadi hemen kendine gel ver o kilolarısengözlerimebaksanab
zeynep senin için çok sevindim tatlım tebriklera.s.ben bile rahatladım valla...bundan sonra çok daha iyi gidersin inşallahopuyorumnanaktan
hilalcim hayırlısı olsun canım...ben de hamile kalırsam çok dikkat etmek zorundayım...ilkinde acısı çıktı,2.sinde tedbiri alden bırakmamak lazım,üstelik 2.doğumda alınan kilolar daha zor veriliyormuşbenneyaptımki
beni tebrik een tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3
gizemcim yazdığın şarkıu çok komikmiş hakikaten,hiç duymamıştım:1:
sabah burağa krep yaptım,seviyo..belki daha güzel yer diye düşündüm...nerdeeeee...bir iki parça yedi idtemedi..sinirden 3 tane krep yedim:kedi:ohaoldumsmileekmek yemedim tabii...ama üzüldüm işte:sinifsinif:
acıkınca biraz barbunya pilaki yedim,zeytinyağlı yapmıştım...
biraz önce de yarım balıkla salata yedim
bi daha yemek yemicem kararlıyım
yarın arkadaşımın düğünü var fit durmak istiyorumboshayallersmile

ay valla öküzleşesim tuttu. sanki yeyip kilo almayanlar gibi davranıyorum. özgürce sınırsızca yiyorum. ama pazartesi başlıyorum. bomba gibi dönücem inşallah.

Back
X