Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayirlisi ne ise o olsun.
reglime daha 2 hafta var gizemcim.
2 hafta sonra belli olur sanirim.
18 inde kan tesi
22 sinde idrar testiyle anlasilir.

bazen böyle kiz evlat diye israrlarimdan dolayi kendimi kötü hissediyorum.
nice kizlar var hayirsiz evlat, nice oglan cocuklari 10 kiza bedel oluyor bazenn..
hayirlisi neyse onu versin rabbim.

gizem aynen o kilo aldırıcıyı gördükçe sinirleniyorum..

valla kızlar çok komikti ben bile güldüm bide yazlık etek,altımda bişeyde yok.kış olsa külotlu çorap olurdu en azından..doncak kaldım öyle..okulun kamerası varsa yandım yani..

neyse bugün arkadaşlar aradı bişeyler hazırlayıp sahile inelim dediler.ok dedik.ben irmik helvası ve rus salatası yaptım.
bi arkadaş kısır kurabiye yapmış..
diğeri börek,mücver,patlıcan salatası yapmış..

orda gözüm döner yerim diye 3 saat önce yemek yedim.

sahilde hiçbirşey yiyemedim sadece çay içtim..

bide kızlar ben bu ay hamilelik çalışmalarına başladımda,bugün sol kasığım ağrıyor yumurtalığın olduğu yer..ilkindede böyle ağrıyla başlamıştı.acaba diyorum hamilemiyimki..ciddi ciddi ağrıyor ilkindeki belirtiler var..offf bu kiloylada hamile kalmak istemiyordum ama napalım artık kalırsa çok dikkat edeceğim.

kıs bu kiloyla jhamile kalmak istemiosan ne diye çalışmaya başladın? ayy hamile misin yoksa? bu bekleyiş çok heyecan verici.

hayirlisi ne ise o olsun.
reglime daha 2 hafta var gizemcim.
2 hafta sonra belli olur sanirim.
18 inde kan tesi
22 sinde idrar testiyle anlasilir.

bazen böyle kiz evlat diye israrlarimdan dolayi kendimi kötü hissediyorum.
nice kizlar var hayirsiz evlat, nice oglan cocuklari 10 kiza bedel oluyor bazenn..
hayirlisi neyse onu versin rabbim.

hmm şimdi anladım saçları bukle bukle olanın kim olduğunu. Allah gönlüne göre versin canım. ben de kızımın olmasını çok isterim ama valla insan çekiniyor dimi dua etmeye. bu yüzden hayırlısı diyorum. ve 2. çocuk için henüz cesaretim yok. olsa da sevinirim ama.

pregant senin nickinin anlami ne yafru?
pregnant saniodum. dikkatli okuyunca farkettim :)

Allah iyliini vere. yeni mi gördün? ben hamileykene bu nicki aldıydım. pregnanta benzesin diye kendim uydurdum. bir anlamı yok sanırım. pregant.

404093484.jpg

Son düzenleme:
bence hilalin kilosu gayet iyi...ayrıca çok da azimli her şeyden önemlisi prensip sahibi,iradeli...sorun olmaz hilal kafaya takma kiloyu falan sakın
aşkitim de tecrübeli olaraktan bu hamileliğini gayet çııtr geçirecek ve doğum sonrası çok daha çabuk podyumlara dönecek:))

bence hilalin kilosu gayet iyi...ayrıca çok da azimli her şeyden önemlisi prensip sahibi,iradeli...sorun olmaz hilal kafaya takma kiloyu falan sakın
aşkitim de tecrübeli olaraktan bu hamileliğini gayet çııtr geçirecek ve doğum sonrası çok daha çabuk podyumlara dönecek:))

kıs emoş senin 2. hamilelik düşüncen var mı?

şimdi görünüyor ama hala çalıntı yazıyor. sen o yazıyı görmüyo musun yoksa

günaydın kızlar...hilmiş hamileysek 2 mizde nisan annesi olacağız..:)))
yumurtlama dönemimin 3. atışını gerçekleştirdik..ama dün resmen kıpır kıpırdı pubik kısmı...yani normal dışı bişeydi..7-8 saat sonrada kasığımda sancı ağrı başladı..

aslı evet canım bu kiloyla hamile kalmayı hiç istemiyordum ama 1 senedir buralarda dolanıyorum 62 nin altını görmedim hiç..artık karar verdim bende..ilk hamileliğimdede bu kiloda kalmıştım ama dikkat etmeme rağmen fazla kilo almıştım..ama hareket edememiştim..kalçam çok ağrımıştı yürüyüş yapamadım.
kalsiyum kullanmaya geç başladım ondan galiba..bu sefer herşeye çok dikkat edeceğim..tabi hamileysem..2 hafta sonra belli olur.belkide 3 hafta sonra..
bayram sonrası tatilede gidecektik kusmalarım şiddetli olmasa bari..

emoşum güzel sözlerin için teşekkür ederim valla utandırdın beni..keşke dediğin kadar azimli olsam,o zaman kilo verirdim öylece duruyorum 1 yıldır.

Back
X