Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ranaable genelde ara ogunlerim meyveden olusuyor zaten. Ancak arada degisiklik yapiyorum. Olabildigince farkli seyler yemeye calisiyorum cunku. tek derdim zayiflamak degil saglikli beslenme aliskanligi kazanmak. yoksa kilo kaybetsem de diyet bitince kilolar eski haline doner. :68:

içimde bişey var anlatamadığım, anlayamadığım..

hayirdir canim
ne oluyor sana boyle :1:

insallah kavusurusun pcne

bende 75 dakika daha spor yaptim
10 dak. mekik
15 dak. twister
20 dak. kol-kalca-bacak hareketleri
30 dak. bisiklet

bugun tam 2 saat 15 dakika spor yapmis bulunmaktayim :62:

yatmadan once birazcik daha bisiklet cevirecegim

tekrar selam.
zalimi, bebek olunca çok zor oluyo vakit bulmak, ama vakit oldukça yazıyorum hemen. ne güzel yorumlamışsın beni :) valla kuruyemişe bu ara fena sardım, hiç masum değil biliyorum :( bi de akşam 4 sigara böreği yedim :( muz seviyorum,hem öğün yerine de yiyiyorum. tostlarım yağsız o iyi yani. bu arada ne yazıkki emzirmiyorum artık :(
rana seni gerçekten tebrik ediyorum, hem bebeğin var hem de spor yapacak vaktin... ben vakit bulamıyorum ayrıca halim de olmuyo zaten. bi de her spor sonrası duş yapmak isterim. benim kız sabah yarım saat uyuyo, akşamüstü 1.5 saat ama arada mızlıyo. zaten gece çok uyanıyo, uykularım da çok kalitesiz. işte bu yüzden şişko şişko duruyorum hala. kızımın ve kendi doğumgünümde şişko olucam galiba :(((((((((((((((((((

cemrecim inan istedikten sonra illaki vakit ayirabiliyorsun herseye
benim kizim cok yaramaz degil
o uyanikken ev islerimi yemegimi yapiyorum
eger az uyumussa, sporuma o yatagindan bana bakarak eslik ediyor :)
dus zaten 5 en fazla 10 dakikada bitiyor

rana, ben biraz beceriksizim galiba :( ama şu uyku durumları yüzünden... nerdeyse 10 aydır düzgün bi uyku uyumadım. hep yorgunum. kızım da çok uslu değil, ilgi istiyo hep, yani gece de gündüz de rahat yok... neyse ama gece uykusu düzene girerse spor yapmak istiyorum ben de...

gozun aydin zalimi :64:

teşekkürler..:42:

rana, ben biraz beceriksizim galiba :( ama şu uyku durumları yüzünden... nerdeyse 10 aydır düzgün bi uyku uyumadım. hep yorgunum. kızım da çok uslu değil, ilgi istiyo hep, yani gece de gündüz de rahat yok... neyse ama gece uykusu düzene girerse spor yapmak istiyorum ben de...

o uyku sorunu bende de var maalesef:43: bazı problemlerden dolayı en azından 5 gün saat 3lerde 4lerde yatıyorum:43:

iyi geceler kızlar..
akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık barbunya 2 kaşık pilav..3 5 kaşık yoğurt.
çokmu yaa.
ama ben açım hala:14:

benim kizim 11-12 gibi yatiyor
7-8 gibi kalkiyor
hasta olmadigi surece deliksiz uyur
ama 8 saat cok az
nasil dayaniyor bilmiyorum
gunduz de 2 kez 1 saat yada birbucuk saat uyur

ama kizlar ben abartisiz ilk 6 ay gece uykusu bilmem
sonradan duzene oturdu

Gunaydin kizlar,

Dun eve gidince ilk yemegimi yedim yani..ton balikli bol salata..sonrada tv seyrederken uyuya kalmisim...uyandigimdada aksam olmustu zaten..yani kosu abndina binemedim :(( bugun isten cikinca cok isim var..eve kacta varirim bilmiyorum..oyuzden sabahtan havuc ve ton baligi yanimda getirdim :)))

Back
X