• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam 1 saat 15 dk yürüdüm kızlar bu yağmurda yani düşünün artık azmimi oğluşumu kocamıda aldım yanıma acayip yorulmuşum ama resmen et kesniği olmuş bacaklarım :27:

Akşam 1 saat 15 dk yürüdüm kızlar bu yağmurda yani düşünün artık azmimi oğluşumu kocamıda aldım yanıma acayip yorulmuşum ama resmen et kesniği olmuş bacaklarım :27:

canimci yaptigin sporun suresini burdan soyleme nevcime özelden verecegiz malum 4. takimla spor yarisindayiz:62::62:

Ganfedd kız güldürdün beni doğaa dövme beniii :27: Kız nasıl koşturayım iş yerinde millet kesin deli damgası yapıştırıverir alnıma :52::52:

kiz luks at hamlamis kosturalim ki acilsin,yani biz iyilik dusunuruz art niyet yok . bende yalan yok hilafda yok:60::60:

ama kosarsak kirlenirizz :60::60:
kiz aci biber mi yedin dilin disarda kalmis su ic su gecer:1:

su içiyorum zaten bol bol dün su günümdü :9::9::9::9:
attim kiz tuzsuz yiyemezdim zaten ayrica ispanagima azcikta yogurt koydum :1: yoksa yenmezdi ya5 gitmesin 2 gitsin ne yapayim :50:

bende 5 g 5 yaparken yoğurt ve tuz atıyorumm..

bu iki lüküs at sevimli tatlı cadılar seviymmmmm laa:60::60:
:12::12::12::12::12::12::12:
nasrettin hocanin karakapli kitabina donmesin bizim anayasa kitabi:60::60::60:

amanınn ben bilmiyorum onu hemen öğreneyimm :96::96::96:
Slm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
ceycem hoşgeldin sekercimm mucuk mucukk :48::48:
iizz sen nasılsınnn :21:
kiz uctane luks atimiz var ve ben ayrimcilik yapmiyorum butun atlari seviyim

3. kimmm okeye 4. aramıyorr :60::60::60:

hişt minnosum lüks at ona eziyet yok masaj yaptıralım öyle zayıflasınn :21::21::21::21:
oooh ben de msaj isterim o zaman ...lüks oluruz o zaman bizdeeeeee..............:63::63:
insallah canim kirayimda bu 55 i takildim resmen ya. ama varya bu diyeti kimseye tavsiye etmem resmen cin iskencesi:27:agzim gozum yamuldu:60::60:
ben yapmaaaam..:19:..yapsammı yoksa...:26::26:..
Slm slm kızlar naber nasıl gidiyor diyet?
selaaam..ceyce h.g....
a.s canimcim hg gel gel spor yaptin mi ? yapmadiysan kos hemen yap yoksa doga dovuyor ona gore:47:

ben bu hafta spor falan yapamam valla hergün dışardayım koşturcam onu spora sayarım artık birazdan çıkıcam...bakırköyde geziceeem spor yerineee...

Ganfedd kız güldürdün beni doğaa dövme beniii :27: Kız nasıl koşturayım iş yerinde millet kesin deli damgası yapıştırıverir alnıma :52::52:
guldurduysem ne mutlu bana canim. yuzun hep gulsun emi. ayricada desinler deli ne olacak sen manken gibi olup salininca ah vah edecek onlar .sonra topluca yapacaklar onlar:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Iizz sen nasılsınnn :21:

3. Kimmm okeye 4. Aramıyorr :60::60::60:

yok kız şimdi iştedir o yazık eve gidince yapar hg ceyce kolay gelsin

sağolun canlarım iyiyim yaaa. Yağmur demiyorum çamur demiyorum yürüyüşlerimi yapıyorum oğluşum hastayken bile acayip hırslı gördüm bu hafta kendimi :52::52:

guldurduysem ne mutlu bana canim. Yuzun hep gulsun emi. Ayricada desinler deli ne olacak sen manken gibi olup salininca ah vah edecek onlar .sonra topluca yapacaklar onlar:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

mevlam hepimizin yüzünü herdaim güldürsün canım yaa. Aslında fabrikanın çevresinde iki tur atsam obile yeter bana öğlen arası burdada yürümeyi düşünüyorum inş. Fırsat bulabilirsem

saferancım hoşbulduk canım

iizz sen nasılsınnn :21:

3. kimmm okeye 4. aramıyorr :60::60::60:

yok kız şimdi iştedir o yazık eve gidince yapar hg ceyce kolay gelsin

heee öylemi ayy kız giremedim ikigünden beri yoğunluktan fzl tamam pardon pardon hemen atıyorum neve msjımı :52:

kizlar durun yav ydetisemiyom la erkekseniz tek tek gelin:47:

Back
X