• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mevlam hepimizin yüzünü herdaim güldürsün canım yaa. Aslında fabrikanın çevresinde iki tur atsam obile yeter bana öğlen arası burdada yürümeyi düşünüyorum inş. Fırsat bulabilirsem

saferancım hoşbulduk canım

aha bak spor yeride buldun bak yapilmis yapilmistir hic usenme canim:62::62:

oooh ben de msaj isterim o zaman ...lüks oluruz o zaman bizdeeeeee..............:63::63:

ben yapmaaaam..:19:..yapsammı yoksa...:26::26:..

selaaam..ceyce h.g....

ben bu hafta spor falan yapamam valla hergün dışardayım koşturcam onu spora sayarım artık birazdan çıkıcam...bakırköyde geziceeem spor yerineee...

saferanım sen masaj iste ben biberiyeyle yaparım sana erisin tüm kara yağlarr :9:
5g 5 işkence gercekten düzen bozmaya değmez bence acil olarak verilmesi gerektiğinde yada meto sasırtılması gerektiğinde yapılmalı..

sağolun canlarım iyiyim yaaa. Yağmur demiyorum çamur demiyorum yürüyüşlerimi yapıyorum oğluşum hastayken bile acayip hırslı gördüm bu hafta kendimi :52::52:

yürü ceycem yürü bak tatil zamanı geldi hala verilemedi kilolarr kos hataaa :66::66::66:

Ganfedcim seni tebrik ediyorum canım yaa 5g 5k hala devam edebiliyorsun yaa. Süper bir sonuç bekliyorum senden ben kendimi yürüyüşe ve sağlıklı beslenmeye verdim ama bu sabah kahvaltı yapamadım şimdi yeşil elmamı yiyeceğim.

saferanım sen masaj iste ben biberiyeyle yaparım sana erisin tüm kara yağlarr :9:
5g 5 işkence gercekten düzen bozmaya değmez bence acil olarak verilmesi gerektiğinde yada meto sasırtılması gerektiğinde yapılmalı..

yürü ceycem yürü bak tatil zamanı geldi hala verilemedi kilolarr kos hataaa :66::66::66:

saferanim ben de meyveye katiliyorum mecbur olmadikca yapma cok zor bisey ben 3 haftadir yerimde saydigim icin yaptim bu 55i kirayim da gerisi gelir diye:56:

aha bak spor yeride buldun bak yapilmis yapilmistir hic usenme canim:62::62:

ganfedim üşenmemde vaktim olsa burda yemeğe gitmeye bile bazen vaktim olmuyor yaa

meyvem yürüyorum ya bu ikinci haftam olacak inş.gidecek canım bu kilolar yaa az az gitsin sağlıklı gitsin onada razıyım.oğluşum olmasa koşarımda işte oğluşumuda arabasına koyuyorum yanımada hem oğluşumu hemde kocamı alıyorum onlar arkadan ben önden gidiyoruz :1: Adamda zayıflayacak korkum o manken gibi olcak fesatlıktan kudurcam ozaman:27:

:60::60::60:kizlar ya valla gulmekten sesim butun mahallede duyuldu kendimi cok enerjik hissediyorum:66::66:
enerji bosa gitmesin hadi az daha gülde spor basla :60::60:
bende enerji patlaması yasıcam yatarken :9::9::9:
Ganfedcim seni tebrik ediyorum canım yaa 5g 5k hala devam edebiliyorsun yaa. Süper bir sonuç bekliyorum senden ben kendimi yürüyüşe ve sağlıklı beslenmeye verdim ama bu sabah kahvaltı yapamadım şimdi yeşil elmamı yiyeceğim.

bari bi dilim ekmek alsaydın evden cıkarken yanına ceycem yaa elmayla olurmuymus öylee :20:

mevlam hepimizin yüzünü herdaim güldürsün canım yaa. Aslında fabrikanın çevresinde iki tur atsam obile yeter bana öğlen arası burdada yürümeyi düşünüyorum inş. Fırsat bulabilirsem

saferancım hoşbulduk canım
öyle bi fırsatın varsa çok iyi olur
kizlar durun yav ydetisemiyom la erkekseniz tek tek gelin:47:

:33::33::33::33::33::33:erkek deiliz çıpsçıtır gacılarız:32::32::60:

insallah canim iyi bir sonuc alirim ya bende saglikkli ve duzenli yiyerek 8 kiloyu verdim ama artik etkilemedigi icin bi anlamda mecbur hissettim ayricada bu kadar zor oldugunu bilmiyordumneyse ama yuzdum yuzdum kuyruguna geldim yarin bitiyor yumurta gunum yarin :62::62:

ganfedim üşenmemde vaktim olsa burda yemeğe gitmeye bile bazen vaktim olmuyor yaa

meyvem yürüyorum ya bu ikinci haftam olacak inş.gidecek canım bu kilolar yaa az az gitsin sağlıklı gitsin onada razıyım.oğluşum olmasa koşarımda işte oğluşumuda arabasına koyuyorum yanımada hem oğluşumu hemde kocamı alıyorum onlar arkadan ben önden gidiyoruz :1: Adamda zayıflayacak korkum o manken gibi olcak fesatlıktan kudurcam ozaman:27:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

eve gelince kocana daya tatlıları zayıflayamasın yedikce yesin ama sen asla yeme sonra sen zayıflarsın o şişerr :60::60::60:

enerji bosa gitmesin hadi az daha gülde spor basla :60::60:
bende enerji patlaması yasıcam yatarken :9::9::9:

bari bi dilim ekmek alsaydın evden cıkarken yanına ceycem yaa elmayla olurmuymus öylee :20:

kiz ben sporumu yaptim bile uyanir uyanmaz.uzmanlarin dedigine gore sabah erken yapiulan spor daha verimli oluyor yag yakiminda cunku vucut rehavetini uzerinden atamadigi icin yag yakimi daha cok oluyor o yuzden genelde erken yaparim sporumu:8::8::8:

insallah canim iyi bir sonuc alirim ya bende saglikkli ve duzenli yiyerek 8 kiloyu verdim ama artik etkilemedigi icin bi anlamda mecbur hissettim ayricada bu kadar zor oldugunu bilmiyordumneyse ama yuzdum yuzdum kuyruguna geldim yarin bitiyor yumurta gunum yarin :62::62:

pööwwwwwwww en kötüsü yumurta günüüüü iiiğğğğğğğğğğ :63::63::63::63:

kiz ben sporumu yaptim bile uyanir uyanmaz.uzmanlarin dedigine gore sabah erken yapiulan spor daha verimli oluyor yag yakiminda cunku vucut rehavetini uzerinden atamadigi icin yag yakimi daha cok oluyor o yuzden genelde erken yaparim sporumu:8::8::8:

canım bide sabah yapılan spor metoyu hızlandırıyor daha dinç oluyorsun o yüzdennn baharda heldi iice bu havada spor yapılmaz mı :66::66::66::66::66:

amaaan..bedava masör de buldum ....:66::66::62::62::62:siz derdinize yanııın......benim bünye şaşmazsa bu hafta ben onu şaşırtcam haftayaaa....:37:
öyle bi fırsatın varsa çok iyi olur

:33::33::33::33::33::33:erkek deiliz çıpsçıtır gacılarız:32::32::60:

kk nın en çıtır takımııııı.....7. takııım.....:64::64::64::64::66::66::66::66::46::46::46:

Back
X