- 18 Mart 2010
- 4.203
- 4
- 316
- 52
söyle söyle içimiz erisiiiin...........benım en cok sevdıgım şarkımı bırazcıkk söylıyımdee yıne beynıme ıslesın safişimm
karayag gidiver gidiver gidiverrr :87::87:
55 gelıver gelıver gelıver gelıver:87::87:

geçmiş olsuuun azerriii...hep iyi ol canııım.............ben bugün hic giremedim güzelim yaa.is güc oldu bayaa.yarinda misafirim var.taa aksama gelirim anca.gecmisi okuyordum iki saattir.oku oku bitmedi yaaaa.bu ne.öldüm bittim geberdim
bugün daha iyiyim canim.biraz gelir gibi oldu agri ama neyseki pek durmadi.biraz basimi ovunca gecti sükür

yeni müdüründe iyi olur inş...üzülme frangii...hoşbulduk canım... demin topiğe girdiğimde altta bir tek azerini adı vardı seni görmedim de ondan selam veremedim.. şimdi de geçmişe bakıyorum, birazdan yatarım...
bende de işler yoğundu bugün, gündüz hiç giremedim.. genel müdürümüzün son günüydü, çook mutsuzum.. çok alışmışım onunla çalışmaya..![]()
günaydıııın..................günaydın...................

günaydıııın ganfiiiiiiiş..............:90:gunaydin balli kurabiyelerim.ben geldim ve size kucak dolusu sevgi getirdim![]()
günaydın neeeeevvvvv................:79:Günaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...
Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmm![]()
neeeeeeeeee............:82::82::82::82::82::82::82::82:meyvenull ve dogasize ozel gunaydin bu gelin gelin kimse yokken dedi kodu edelim
![]()

nev81 hg balli kurabiyemsana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde
![]()

hojbulduuuuk...tatlııım....yirim senin o sıcak karşılamanııııı..........saferanim sende hosgeldin canim ay ben bugun milleti kapida vede ayakta karsiliyom yerimde duramiyom
nasilsiniz fistiklar

insallah canim adami ise gonderdim hemen apar topar resmen evden kovdumkostura kostura bu mutlulugumu sizinle paylasmaya geldim
ay bagira cagira sarki soylemek geliyor icimden oysa bir suru is beni bekliyor
kim bana dopping verdi cabuk ciksin ortaya
![]()
kiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm................biz seni hiiiç görmediiiik........en iyi eşin biliiiirrrrrrr....