• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benım en cok sevdıgım şarkımı bırazcıkk söylıyımdee yıne beynıme ıslesın safişimm

karayag gidiver gidiver gidiverrr :87::87:
55 gelıver gelıver gelıver gelıver:87::87:
söyle söyle içimiz erisiiiin...........:23::23:
ben bugün hic giremedim güzelim yaa.is güc oldu bayaa.yarinda misafirim var.taa aksama gelirim anca.gecmisi okuyordum iki saattir.oku oku bitmedi yaaaa.bu ne.öldüm bittim geberdim:1:

bugün daha iyiyim canim.biraz gelir gibi oldu agri ama neyseki pek durmadi.biraz basimi ovunca gecti sükür
geçmiş olsuuun azerriii...hep iyi ol canııım.............:16:
hoşbulduk canım... demin topiğe girdiğimde altta bir tek azerini adı vardı seni görmedim de ondan selam veremedim.. şimdi de geçmişe bakıyorum, birazdan yatarım...
bende de işler yoğundu bugün, gündüz hiç giremedim.. genel müdürümüzün son günüydü, çook mutsuzum.. çok alışmışım onunla çalışmaya.. :58::58:
yeni müdüründe iyi olur inş...üzülme frangii...

günaydın...................
günaydıııın..................:16:
gunaydin balli kurabiyelerim.ben geldim ve size kucak dolusu sevgi getirdim:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
günaydıııın ganfiiiiiiiş..............:90:
Günaydınnnn Doğa'cım.Oğlunla ilgili yazdıklarını okudum.Sen de biliyorsun ki,olmayan herşeyde bir hayır vardır.Ve Hz.Mevlana'nın dediği gibi:Kaybettiğin herşey başka bir surette sana geri döner.Rabbim oğlun için en hayırlısını hazırlıyordur ablacım...

Günaydın canım;hayırlı huzurlu bir gün diliyorummmmm :16:
günaydın neeeeevvvvv................:79:
meyvenull ve doga :54::54::54:size ozel gunaydin bu gelin gelin kimse yokken dedi kodu edelim :60::60::60::60:
neeeeeeeeee............:82::82::82::82::82::82::82::82::51::51::51::51:dinlemedeyiiiim.....tamaaaammmmmmmmm.............siz rahat rahat dedikodunuzu yapııın....:1:
nev81 hg balli kurabiyem :54:sana candan bir gunaydin ay aman tu tu tu nazar degmesin cok mutluyum bugun ama sebebi sormayin bende bilmiyom oylesine icimden tasan bir mutluluk var ustumde :66::66:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:54::54:saferanim sende hosgeldin canim ay ben bugun milleti kapida vede ayakta karsiliyom yerimde duramiyom :66::66::66:nasilsiniz fistiklar
hojbulduuuuk...tatlııım....yirim senin o sıcak karşılamanııııı..........:66::66::66:
insallah canim adami ise gonderdim hemen apar topar resmen evden kovdum :1:kostura kostura bu mutlulugumu sizinle paylasmaya geldim:66::66: ay bagira cagira sarki soylemek geliyor icimden oysa bir suru is beni bekliyor:60::60::60: kim bana dopping verdi cabuk ciksin ortaya :47:

kiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm................biz seni hiiiç görmediiiik........en iyi eşin biliiiirrrrrrr....:1::1::1:

:nazar:
Sende var bir şeyler;yoksaaaa :49: :emir_bebek: :emir_bebek: Benim de için kıpır kıpır oldu Ganfedddd :66:
öyle nevciim kısmetten ötesi olmaz cumartesi sbs var kazanıcakya askeriyeyi hiç çalışmaya gerek duymadı neyse onu abimin okulu paklar oraya gönderirim büyük ihtimal hemde eli üstünde olur dün odasından çıkmadı napıyorsun hiiiç diyor üzülme dayının yanına gidersin dedim hee memedde var diyor onun oğlu oda gelin tembeller gelin ben size gösteririm diyor:27:kendi istedi bizim aklımızda yokdu gitmiş kendi başvurmuş falan neyse 2 saat sonra unuttu zaten
hadi edelim hiç sevmem amaaaaa:1::1:
:nazar::nazar::nazar:
Annelerin duası,evlatları üzerinde peygamber duası gibi imiş.Sen Allah'a havale et canım benim,o en güzelini yapar.Ne güzel genç anne,ergen oğullar.Öyle severim ki annelerle oğulların o yaşlarını.Maşallah :nazar:

söyle söyle içimiz erisiiiin...........:23::23:
geçmiş olsuuun azerriii...hep iyi ol canııım.............:16: yeni müdüründe iyi olur inş...üzülme frangii...
günaydıııın..................:16:
günaydıııın ganfiiiiiiiş..............:90: günaydın neeeeevvvvv................:79:
neeeeeeeeee............:82::82::82::82::82::82::82::82::51::51::51::51:dinlemedeyiiiim.....tamaaaammmmmmmmm.............siz rahat rahat dedikodunuzu yapııın....:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hojbulduuuuk...tatlııım....yirim senin o sıcak karşılamanııııı..........:66::66::66:

kiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm................biz seni hiiiç görmediiiik........en iyi eşin biliiiirrrrrrr....:1::1::1:
Maşallah canlarım size ya :nazar: Uyku mahmuru açtım bilgisayarı,içim cıvıl cıvıl oldu neşenizden.İyi ki varsınızzzzz :52:

amin cancagazim amin insallah herseyin hayirlisi olur
evet dogacim bende nevin dediklerine katiliyorum insalllah oglun icin daha hayirli bi sey cikar olmayan her iste bir hayir vardir :70:
öyle canım naapalım kendi çok istiyordu kısmet artık büyük oğlanda seneye sınava girecek öss-öys falan of stres bitmiyor
Sende var bir şeyler;yoksaaaa :49: :emir_bebek: :emir_bebek: Benim de için kıpır kıpır oldu Ganfedddd :66:

Annelerin duası,evlatları üzerinde peygamber duası gibi imiş.Sen Allah'a havale et canım benim,o en güzelini yapar.Ne güzel genç anne,ergen oğullar.Öyle severim ki annelerle oğulların o yaşlarını.Maşallah :nazar:

inşallah hepinizede verir rabbim evlat sevgibi bambaşka

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi) :51:

Son düzenleme:
ganfed google 4444 yazarsan çıkar özel atamıyorum 10 dk dolmadı

yok kiz yok daha bebegim 8 aylik ustelikte o kaza oldu benim yasimdaki biri icin o bile cok allah ona uzun omur versin o yeter:34:

günaydın kızlar offf resmen ayaklarım et kesniğii oldu yaa iki akşam dan beri fzl abartmışım yürüyüşü

bugün yedikerimi yazayım

sabah 3 dilim karpuz, kiraz çilek yedim

yarım saat sonra muz yedim
şimdide 1 dilim ekmek 4 tane zeytin yedim. meyve mevsimi gelince benim için hiçbişeye gerek yok.

kızlar şimdi spor bildirecekmiyiz neve bildirmeyecekmiyiz geçmişe çok fzl bakamıyorum spor yarışı varmı yokmu ?

spor yarışı olsun olmasın ben iki akşamdan beri süper yürüyüş yapıyorum bu hızla diyet yapmadan bu kilolarımı veririm ben :52: :52:

günaydın kızlar offf resmen ayaklarım et kesniğii oldu yaa iki akşam dan beri fzl abartmışım yürüyüşü

bugün yedikerimi yazayım

sabah 3 dilim karpuz, kiraz çilek yedim

yarım saat sonra muz yedim
şimdide 1 dilim ekmek 4 tane zeytin yedim. meyve mevsimi gelince benim için hiçbişeye gerek yok.
afiyet olsun gulum bende severim karpuzu ama bizim burda hala guzel karouz cikmadi aldigin zamanda ot ve saman gibi tadiyor oyle oluncada inek gibi hissediyom kendimi
bende yazayim yediklerimi sabah iki haslanmis yumurta bir bardak su

bir haftadan beri yarım saat yürüyordum şu iki gündür saat sayısını arttırdım ve şunu farkettimki kızlar kilo verip vermediğimi bilmiyorum ama vücudum kendini toparlamaya başladı. aahh oğluşum olması ben bu spor işini iyicene abartırım ama

afiyet olsun gulum bende severim karpuzu ama bizim burda hala guzel karouz cikmadi aldigin zamanda ot ve saman gibi tadiyor oyle oluncada inek gibi hissediyom kendimi
bende yazayim yediklerimi sabah iki haslanmis yumurta bir bardak su

sağol canım senin bugün 5 g 5k son günün ve yumurta gününmü allah yardımcın olsun canım kaç kg verdin tartıldınmı? zor be canım gurbet ellerde olmak dimi :43:

gunaydın kızlarrr mınnosunuz geldı vee gıdıyorr bırazcık ıs yapsın sabahtan berı vırus temızlıyorum pılgısayarda cunkumm:43::43:

hos geldin ve gule gule ay bende kovmus gibi oldum ama minnosum islerini bitir gel rahat rahat sohbetimizi yapalim ozledik seni be :7: al sana cayda koydum isleri yapip yorulunce ic rahatla diye:1:

Back
X