• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tünaydın kızlaar.. nasılsınız bugün??
yaa bu havalar beni deli edecek, hep kapalı hep kapalı.. haziran geldi şöyle bir doya doya güneş göremedik.. :50::50::50:

gunaydin sekerler...

bugun tum hollanda tatil..Allahtan cok iyi oldu felaket hastayim ve kendime gelemedim bir turlu..
bir gun istirhat kazanmis olduk....doga ve meyveafiyet olsun sizlere kizlar...yarin cuma:1: ona gore tikat edin bakem:9:

gunaydin sekerler...
bugun tum hollanda tatil..Allahtan cok iyi oldu felaket hastayim ve kendime gelemedim bir turlu..
bir gun istirhat kazanmis olduk....doga ve meyveafiyet olsun sizlere kizlar...yarin cuma:1: ona gore tikat edin bakem:9:
Canım neden tatil,bi durum mu var?

kislaaaaaaar hadi sayima hadiiiiiiiiiiiii.dizilin bakiiiiiiimmmmmmmm:76::76:

azeri....10
cemre...5
ceyce...15
doga....22
frangi...10
ganfed..33
julia.....21
kirmizi..24
meyve...51....:65:
minnos...7
nev.......21
saferan..19
ohhhh:66::66::66: herkes sinirin uzerindeeee
kırmızıgül, dikkat edersen ben uzun süredir 5 mesajın altına düşmedim zaten, yani bana bunları söylemene gerek yoktu...
neyse ben uzun zaman olmıycam, bu hafta beni aynı kiloda geçin.
Cemrecim, ben sana 5 msj yazmiyorsun demedimki...sen 5msj yazmanin cok zor oldugundan bahsettin bende ona gore sana cvp yazdim !!
günaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
gecmis olsun safisim, ama gunleri karistiran bir ben degilmisim anlasilan:60::60: bende nedense bugunu cuma saniyorum:1::1: bun yada yarin fazla giremezsem sana ceza yok safisim, oyuzden burayi dusunme :34::34:
sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk :16::16::16:

bu sabah 58.7 geldim :62::62::62::62:

canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş :61:

basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde :93:
:71::71::54: tebrik ederim tatliskommm...bende 87.9 kiloyum :66::66: daha kosu bandina binicem...enaz 9 km yuruyecegimm...fazlaliklar biran once gitmeliii :47:
Nedennnnn?Neden bugün?Benim gerçek sonucum cuma sabahı çıkar,perşembe akşamı bazı uygulamalarım var yaaaa ama :50: Mecburi mi?

yook nevcim, kilo bildirimi bugun degil yarin sabah...julide gunleri karirstirdi galiba..yada safisten dolayi karistirdi:1::1:

kiz juli, sen dun hala liste nasil oluyor diye sordugunu gordum..ozeldende sordun yazdim sana neler yapacagini hala anlamadinmi:1::1: buyutmeyin kizlar listeyi bukadar gozunuzde...alti ustu birazcik matematik yapacaksiniz:60::60:

Azerim yarin liste sende, haberin var demi??

sekerlerımm nasılsınız bakalım mınnosunuz geldıı valla tartımda hıc oynama yok bukadar yogunlukta nasıl olsun zatenn . Cok sukur tek dosyam kaldı cıktılar ımzalar bıttı. Tek bıtane kaldı onada bugun hıc baslıyasım yok ama belkı baslarım benım ısım bellı olmaz belkımde baslamam ama:60::60:

ganfed dur dur.sana bisey göstericem.bayildim bu sarkiya yaaaa.gerci bu sarki vardi azeri sarkisi ama bu adam degistirmis biraz

[video=youtube;bc7VcI-acoc]http://www.youtube.com/watch?v=bc7VcI-acoc[/video]

ay seni kiz nerden buldun bunu gerci popa donmus bu guzelim turku ama olsun yinede kalkip sabah sabah dokturdum :64::64:

aynen öyle yapıyorum şekerim.. notebook kucağımda, çayım yanımda.. ama maalesef bir yandan da digiturk ile uğraşıyorum.. Roland Garros tenis turnuvasının son maçlarını 3 boyutlu verecek kanal listede yoktu çıksın diye kurulum yaptım, ulusal kanallar gitti, var olan kanalların da yeri değişti..

müşteri hizmetleri de açmıyor bir türlü telefonu.. :59::59::59::84::84::84::84:

canim duzelte bildin mi kanallari yoksa musteri hizmetleri acmadimi hic:26:

günaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......

cook cook gecmis olsun canimin ici insallah cabuk iyilesir . ama bir itirafta bulunayim dava dedin dava cikisi dedin bendedim simdi esini karsi taraf dovmus :60::60::60:inanki filimlerdeki adliye onu kavgalari gozumde canlandi bir an :60::60::60:

kırmızıgül, dikkat edersen ben uzun süredir 5 mesajın altına düşmedim zaten, yani bana bunları söylemene gerek yoktu...
neyse ben uzun zaman olmıycam, bu hafta beni aynı kiloda geçin.

keske ayrilmasan daha iyi olurdu ama yinede sen bilirsin bak hepimiz ayni yolun yolcusuyoz beraber zayiflamak icin cabaliyoruz:25:

7.TAKIM 209. Etap

cemre2010(57.3
ceyce(78,00
saferan(126.5/126/0.5/0.40%)
azerikizi(54.2
kirmizigül06(89.3
doga3(92.6
frangipani(68.5
ganfed(55.3
Julia__(54.6
Minaver(60.7
Meyvenull (60.0
minnoşprenses (64,1
nev81 (88.5

7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6

listeyi koymamiış kimse hemen ekledim....

saferancım gecmiş olsun canım benim.. en kısa zamanda toparlanır eşin inş...
sen soklarda olduğundan günleride karıstırmıssın sekercim bu gün daha persembee :1:

sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk :16::16::16:

bu sabah 58.7 geldim :62::62::62::62:

canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş :61:

basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde :93:

canım cok cok gecmıs olsun umarım duzzelır tatlım en kısa zamanda

ayy bende sastım meyvısımm takvıme falan baktım bugun cuma mı dıye:60:

evet hepınızın kandılı mubarek olsun canlarım benımmm meyvem cok sevındım 58 ı gordugunune tatlım bende bı gelıp gunaydın dıyeyım dedım sımdıkk hemen cıkıyorum ıs basınaa:2::2:

kio bildirimlerini bugün yapıoruz kızlar :26:
kizlar yaq karar verin kilo bildirimi bugunmu gercekten ben cok gec kaldim demektir
ayrica herkesin kandili mubarek olsun hayirlara vesile olsun amiiin
doğamla ben zaten müdavimiz allahtan ziyaretciler üyeleri göremiyor sonra adımız cıkardı :60::60::60::60::60::60:

manyakkkk:60::60:evliyim ben bırak peşimi:63::63::63:tamam gencim güzelim felan amaaa:27:

acaba nedennnnnn:60::60::60::60:yanlızca edi ve büdü biliyor :28:gerçi bir allah kulu yokki sorsun neyyyy diye :27:
:60::60::60::60::60:cansiniz ya sabah sabah bu konusmayi okuyunca gulmeden duramadim sabah sekerlerim benim bari ben sorayim meyvenin basi neden agriyor:26:
Canım benim bununla geçmiş olsun,Allah beterini vermesin.

amiiiiiiin

cok cok cok gecmis olsun canim.Allah esini sana bagislasin.insallah bir an önce iyilesir
ay seni kiz nerden buldun bunu gerci popa donmus bu guzelim turku ama olsun yinede kalkip sabah sabah dokturdum :64::64:

cok güzel demi canim yyaaaa.agzima takildi kac gündür.sürekli söylüyorum.cok harika

Back
X