- 22 Eylül 2010
- 6.368
- 4.056
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin sekerler...
bugun tum hollanda tatil..Allahtan cok iyi oldu felaket hastayim ve kendime gelemedim bir turlu..
bir gun istirhat kazanmis olduk....doga ve meyveafiyet olsun sizlere kizlar...yarin cumaona gore tikat edin bakem
![]()
Canım neden tatil,bi durum mu var?gunaydin sekerler...
bugun tum hollanda tatil..Allahtan cok iyi oldu felaket hastayim ve kendime gelemedim bir turlu..
bir gun istirhat kazanmis olduk....doga ve meyveafiyet olsun sizlere kizlar...yarin cumaona gore tikat edin bakem
![]()
ohhhhkislaaaaaaar hadi sayima hadiiiiiiiiiiiii.dizilin bakiiiiiiimmmmmmmm:76::76:
azeri....10
cemre...5
ceyce...15
doga....22
frangi...10
ganfed..33
julia.....21
kirmizi..24
meyve...51....
minnos...7
nev.......21
saferan..19
Cemrecim, ben sana 5 msj yazmiyorsun demedimki...sen 5msj yazmanin cok zor oldugundan bahsettin bende ona gore sana cvp yazdim !!kırmızıgül, dikkat edersen ben uzun süredir 5 mesajın altına düşmedim zaten, yani bana bunları söylemene gerek yoktu...
neyse ben uzun zaman olmıycam, bu hafta beni aynı kiloda geçin.
gecmis olsun safisim, ama gunleri karistiran bir ben degilmisim anlasilangünaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk
bu sabah 58.7 geldim
canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş
basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde :93:
Nedennnnn?Neden bugün?Benim gerçek sonucum cuma sabahı çıkar,perşembe akşamı bazı uygulamalarım var yaaaa amaMecburi mi?
Canım neden tatil,bi durum mu var?
saol frangicim, sen nasilsin??
tünaydın kızlaar.. nasılsınız bugün??
yaa bu havalar beni deli edecek, hep kapalı hep kapalı.. haziran geldi şöyle bir doya doya güneş göremedik..![]()
iyiyim canım ama çok yoğunum.. bu yeni genel müdürle bir süre böyle tempolu gidecek gibi işler.. gözüm korktu valla..
ganfed dur dur.sana bisey göstericem.bayildim bu sarkiya yaaaa.gerci bu sarki vardi azeri sarkisi ama bu adam degistirmis biraz
[video=youtube;bc7VcI-acoc]http://www.youtube.com/watch?v=bc7VcI-acoc[/video]
aynen öyle yapıyorum şekerim.. notebook kucağımda, çayım yanımda.. ama maalesef bir yandan da digiturk ile uğraşıyorum.. Roland Garros tenis turnuvasının son maçlarını 3 boyutlu verecek kanal listede yoktu çıksın diye kurulum yaptım, ulusal kanallar gitti, var olan kanalların da yeri değişti..
müşteri hizmetleri de açmıyor bir türlü telefonu..:84::84::84::84:
günaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
kırmızıgül, dikkat edersen ben uzun süredir 5 mesajın altına düşmedim zaten, yani bana bunları söylemene gerek yoktu...
neyse ben uzun zaman olmıycam, bu hafta beni aynı kiloda geçin.
7.TAKIM 209. Etap
cemre2010(57.3
ceyce(78,00
saferan(126.5/126/0.5/0.40%)
azerikizi(54.2
kirmizigül06(89.3
doga3(92.6
frangipani(68.5
ganfed(55.3
Julia__(54.6
Minaver(60.7
Meyvenull (60.0
minnoşprenses (64,1
nev81 (88.5
7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6
listeyi koymamiış kimse hemen ekledim....
saferancım gecmiş olsun canım benim.. en kısa zamanda toparlanır eşin inş...
sen soklarda olduğundan günleride karıstırmıssın sekercim bu gün daha persembee![]()
sekerlerim lokumlarım ballı kurabiyelerimm günaydın hepinize mucuk mucukkk
bu sabah 58.7 geldim
canlarım kandilimiz kutlu olsun tüm dualarımız kabul olur inşş
basım cok ağrıyor benim gözlerim bi tuaf görüyor dünün yorgunluğu heralde :93:
canım cok cok gecmıs olsun umarım duzzelır tatlım en kısa zamanda
ayy bende sastım meyvısımm takvıme falan baktım bugun cuma mı dıye
evet hepınızın kandılı mubarek olsun canlarım benımmm meyvem cok sevındım 58 ı gordugunune tatlım bende bı gelıp gunaydın dıyeyım dedım sımdıkk hemen cıkıyorum ıs basınaa:2::2:
kizlar yaq karar verin kilo bildirimi bugunmu gercekten ben cok gec kaldim demektirkio bildirimlerini bugün yapıoruz kızlar :26:
doğamla ben zaten müdavimiz allahtan ziyaretciler üyeleri göremiyor sonra adımız cıkardı![]()
manyakkkkevliyim ben bırak peşimi
tamam gencim güzelim felan amaaa
![]()
acaba nedennnnnnyanlızca edi ve büdü biliyor
gerçi bir allah kulu yokki sorsun neyyyy diye
![]()
Canım benim bununla geçmiş olsun,Allah beterini vermesin.
cok cok cok gecmis olsun canim.Allah esini sana bagislasin.insallah bir an önce iyilesirgünaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
ay seni kiz nerden buldun bunu gerci popa donmus bu guzelim turku ama olsun yinede kalkip sabah sabah dokturdum![]()