minnosum minnosum canım benimmselam sekerlerım bugun arazıde cok yoruldum cok sıcakk vardı zaten gunesın altında tursu gıbın oldum aksam 6 bucukta geldım eve yemek su bu ancak yenı oturabıldım kanepeye elıme aldım laptopu sımdıde rapor yazıyorummAyy artık cok yoruldum yaa su raporlardan ekstra para alıyorum dıye gıdıyordum ama b ara ıslerde yogun oldugu ıcın kafayı yemek uzereyım hııcc para derdınde degılım yanı okadar ama sımdı bas agrısı ıcın ılac ıctımm az bıraz daha kendımı tutup uyumayıp su raporları bıtırmem lazım 3tane rapo kızlar
Ama olsun 300 mıılyon alıcam bunlardan neyse ben bıraz yazayım gelırım yanınıza ballarım
![]()

calıs calıs nereye kadar artık bizde 657 sayılırız bu kavrama alıs sekercimm

ayy canımcım hiç sevmedim senin bu yoğun halini

Evet hemşomCanım gerçekten Ankara çok güzel bir şehir,benim de yaşamımın bütününü geçirmek istediğim tek şehir.Senin özel bir sebebin de var tabi.Allah herşeyi gönlüne göre versin,en hayırlısı olsun inşallah.
Bence herkes toplu bombardımana hazırlanıyor kaptanım![]()
![]()
Selam canım,Allah kolaylık versin.
Canlarım karpuz diyeti keyifli gidiyor,bugünkü menüm:
2011-06-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Karpuz 150 gr 39
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50
[3] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
ARA ÖĞÜN-1:
[4] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[5] cafe crown fındık 3ü 1 arada 1 adet 74.6
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Karpuz 150 gr 39
[7]Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[8]Beyaz Peynir (yağsız) 50 GRAM 50
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Nektarin 3 ADET 199.5
AKŞAM YEMEĞİ:
[10] knorr hazır çorba- analı kızlı 1 porsiyon 75.5
[11] Karpuz 150 gr 39
Toplam : 762.6 kal.
Şimdi de kiraz sapı,mate,yeşil çay karıştırıp kaynattım onu içiyorum,bakalım tartı bu hafta ne diyecek![]()
ayy ayy hemsomda ankara istiyormusss...

evet tatlım ben özel sebepten ank istiyorum aslında ank hiç sevmiyorum deniz benim için cok önemli deniz görmeden mutlu olamıyorum alıskanlık işte ankarayada alısırım.
menün cok az bence bu diyeti 5 günden uzun sürdürme derim sağlığın bozulur allah korusun..