• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok haklısın canım hayat akıp gidiyor olan böyle mutsuz umutsuz geçirdiğimiz zamanlara oluyor her şeyi bütün kötü düşünceleri bir yana bırakıp mutlu olmanın şifresini çözmeliyiz benimde hayat felsefem bu hasta olsam bile hastayım demem hep hayatın cevremdeki insanların güzelliğini arar bulduğumla mutlu olurum BU TAKIMDA DEPRESYONE GİRMEK YASAKKKKKK

duydunuz demi yasak geldi bundan sonra depreysondakine ceza olarak 5 kilometre yurutecegiz:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

biran önce şu depresyondan çık yoksa asla kilo veremez sürekli halsiz bitkin dünyadan bezmiş gibi görünür bu durumda seni yeme isteğine sürükler canım ben bu durumlarda hemen kuaförüme koşarım kendime bir bakım yaptırır sohbetinden hoşlandığım beni mutlu eden bir arkadaşımla yarım saatte olsa vakit geçirir kahvelerimizi içerken derki kederi sıkıntıyı bir kenara bırakırım sonra benim yerimde olmak isteyen kaç insan vardır derim en azından sağlıklıyım diye düşünürüm ve hayatın tüm güzelliklerini görmeye çalışırım bu benim depresyondan çıkmama yardım eder bunu dene kesin işe yarar canım kavun yada karpuz ikiside çok güzel sen hangisini yemek istiyorsan onu al ben olsam kavun alırdım ama karpuzdan daha çok seviyorum kalorisi karpuza göre fazla olsada tatlım

Karcicegi onerilerin ne guzel...Bende depresyona girmek uzereyim.Her gun birseyer yaparak kurtuluyorum ama cevrende seni depresyona sokacak insanlar ve olaylar surekli varsa pekte sansin kalmiyor...Tr ye gitmeme az kaldi su an sadece ona odaklandim

yaaaaa aglamak istiyorum yaaaaaa:84::84::84::84:
bir sürü alinti yapmistim sizlerden.cevaplari yaziyordumki leptop un kapatma dügmesine bastim yanlislikla.hepsi gitii yaaaaaaaaa:84:
offfffffffff

Karcicegi onerilerin ne guzel...Bende depresyona girmek uzereyim.Her gun birseyer yaparak kurtuluyorum ama cevrende seni depresyona sokacak insanlar ve olaylar surekli varsa pekte sansin kalmiyor...Tr ye gitmeme az kaldi su an sadece ona odaklandim

aa canim sen demi yurtdisindasin.nerdesin tam olarak

aa canim sen demi yurtdisindasin.nerdesin tam olarak

Ben misirdayim canim.Arap dunyasi.Ekimde geldim buraya bebisim 40 gunluktu.Temmuzda tr ye donecegim agustos sonuna kadar tr de kalacagim.
Su alintilara cevap meselesi bende cok sik oluyor.Benim laptobun bataryasi bozuk tik diye birden kapaniyor.Yazdiklarim ucuyor bende sinirden cildiriyorum

Kizlar dun nev soyleyince farkina vardim evet regl zamani yaklasti bu yuzden kilo verisim yavasladi.Canim acayip tatli istiyor meyvelerde kesmiyor istahim acildi.Dune kadar bunu cok farketmemistim.Kizim bu aralar cok sut emdigi icin istahim acik diye dusunuyordum.bunlarin nasil onune gecebilirim.Onerilerinizi bekliyorum

Ben misirdayim canim.Arap dunyasi.Ekimde geldim buraya bebisim 40 gunluktu.Temmuzda tr ye donecegim agustos sonuna kadar tr de kalacagim.
Su alintilara cevap meselesi bende cok sik oluyor.Benim laptobun bataryasi bozuk tik diye birden kapaniyor.Yazdiklarim ucuyor bende sinirden cildiriyorum

aaaaaa misirmiiiiii.cok ilginc.en merak ettigim ülkeler arap ülkeleridir.hayalim gidip oralari gezmek insallah.
esinin isinden dolayimi ordasiniz?

kizlar artik spor Yapamiyorum diyordum ya pazartesinden itibaren yürüyüslere basliycam.Tunuslu arkadasimla sabahlari cok hizli tempoda yürüyecegiz.bayaadir spor yapmadgim icin kalcamin genisledigini hissediyorum.cok gicik bir his:59:

Kizlar dun nev soyleyince farkina vardim evet regl zamani yaklasti bu yuzden kilo verisim yavasladi.Canim acayip tatli istiyor meyvelerde kesmiyor istahim acildi.Dune kadar bunu cok farketmemistim.Kizim bu aralar cok sut emdigi icin istahim acik diye dusunuyordum.bunlarin nasil onune gecebilirim.Onerilerinizi bekliyorum
Hayatım hem regl öncesi,hem de stres açlığı çok tetikliyor.Yeme isteğin varsa ye,ama kalorisiz şeyler ye.Ben krizim geldiği zaman galetaya saldırıyorum yahut meyveye.Bir de yulaf al ve her yemekten önce sütle karıştırılmış bir yemek kaşığı yulaf ye.Yulaf hem süt yapar,hem de açlık duygunu yok eder.
çok haklısın canım hayat akıp gidiyor olan böyle mutsuz umutsuz geçirdiğimiz zamanlara oluyor her şeyi bütün kötü düşünceleri bir yana bırakıp mutlu olmanın şifresini çözmeliyiz benimde hayat felsefem bu hasta olsam bile hastayım demem hep hayatın cevremdeki insanların güzelliğini arar bulduğumla mutlu olurum BU TAKIMDA DEPRESYONE GİRMEK YASAKKKKKK
Ah canım ya,bu aralar dikkat ediyorum hemen herkes depresyonda.Bizim okuldaki arkadaşlar da aynı dertten yakınıyor.Ben bu gece gerçekleşecek ay tutulmasına bağlıyorum bu depresif eğilimleri.Doğa bile dengesini şaşırırken,bizim sabit kalmamız zor.Bence yarını takip eden birkaç gün içinde farklılaşacak herşey.Ben de kalben çok güçsüz hissediyorum bu aralar kendimi.
yaaaaa aglamak istiyorum yaaaaaa:84::84::84::84:
bir sürü alinti yapmistim sizlerden.cevaplari yaziyordumki leptop un kapatma dügmesine bastim yanlislikla.hepsi gitii yaaaaaaaaa:84:
offfffffffff
Kıyamammmmmm

valla ne olsun.öyle bir gecer zamanki nin tekrarini izliyordum nette.biraz ara verdim.buraya bakayim dedim.takimimda neler olup bitiyor die

bende muhteşem yüzyılı izliorum azericim ama şimdi reklam girdi :19: sen muhteşeeme bakmıormusun ki :26:

nevcim sen benim toplu yazdigim mesajlari tek tek say yoksa baraji gecemiyecem olmaz boyle ama
:1:
Canım bu şekliyle bile bilgisayarın hızı bağlantı hızı derken 1 saatimi alıyor.Tek tek alıntı saymak mümkün değil canım benim.Zaten herkesin tek sayılıyor,eşit şartlardayız :34:
karcicegi ,nev konussaniza kizlar yoksa millet bana deli diyecek:35:
Canım şimdi gördüm afedersin.

ayy insallah nevcimmm...biran evvel eriyeyimde...sonra kendime olan guvenle lokmana eziyet edim :60::60:
Ne bir erkeğe,ne bir kadına eziyet ettim ama kalben eziyet gördüm sevdiklerim tarafından.Zaten insana ancak sevdiği zarar verebilir dşüncesindeyim.Sen de o yumuşak kalbinle kimseye eziyet edemezsin eminim.
slm kızlar :80::80:
Selam Julia'cım.
valla ne olsun.öyle bir gecer zamanki nin tekrarini izliyordum nette.biraz ara verdim.buraya bakayim dedim.takimimda neler olup bitiyor die
Ay tutulmasını bekliyorum,22:05'te.Belki yaşamımın tutulmaları bir bir açılır diye :26:

kizlar cizelgeme bakarsaniz hedef kilomu 54 yaptim.cünkü tekrar 54 olursam diyeti birakicam.onun daha azi bana yakismiyacak bundan sonra.zaten 54 olmustum ya,o zaman bile herkes yeter cok zayifsin,kurudun falan diyoelardi.gercektende öyle oldu.benim üstüm cok zayifladigi icin cocuk gibi kaliyorum.keske hep göbekten popodan gitse ama onuda sporla halledicem kesin.su an biraz kilo aldim ya,üstüm normale döndü vallahi.yoksa iskelet gibiydim.su an yine biraz kadina benzedim.tamam popom biraz büyüdü,gicik oluyorum ama oda spor yapamadigim icin kesin.spora tekrAR baslasam eminimki tekrar düzgün sekil alacak.gerci eger tasinma isim olursa eminimki kendiliginden zayifliycam biliyorum.cünkü ben mutlu zamanlarimda kilo veririm.üzgün zamankarimda alirim.su an ev isi olmadigindan sinirden yiyorum.kendime hakim olamiyorum.cünkü ben 6 aydir kendime hakim oluyordum.su an bu ne olacak diye bekledigim durum beni böyle yapti.ama dedigim gibi diyeti 54 te birakicam.tasinirkende kesin düsücem zaten biraz daha

kizlar cizelgeme bakarsaniz hedef kilomu 54 yaptim.cünkü tekrar 54 olursam diyeti birakicam.onun daha azi bana yakismiyacak bundan sonra.zaten 54 olmustum ya,o zaman bile herkes yeter cok zayifsin,kurudun falan diyoelardi.gercektende öyle oldu.benim üstüm cok zayifladigi icin cocuk gibi kaliyorum.keske hep göbekten popodan gitse ama onuda sporla halledicem kesin.su an biraz kilo aldim ya,üstüm normale döndü vallahi.yoksa iskelet gibiydim.su an yine biraz kadina benzedim.tamam popom biraz büyüdü,gicik oluyorum ama oda spor yapamadigim icin kesin.spora tekrAR baslasam eminimki tekrar düzgün sekil alacak.gerci eger tasinma isim olursa eminimki kendiliginden zayifliycam biliyorum.cünkü ben mutlu zamanlarimda kilo veririm.üzgün zamankarimda alirim.su an ev isi olmadigindan sinirden yiyorum.kendime hakim olamiyorum.cünkü ben 6 aydir kendime hakim oluyordum.su an bu ne olacak diye bekledigim durum beni böyle yapti.ama dedigim gibi diyeti 54 te birakicam.tasinirkende kesin düsücem zaten biraz daha

bence de 55 normal cnm yaaaa :70::70:

Back
X