• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaaaa noldu canim hayirdir
Ailemi 6 aydır görmedim,iş yerinde huzursuzum,tayinim çıkmıyor,sineması bile olmayan bir ilçede yaşıyorum gibi ana başlıklar olsa da,ben yine de MEVLAM görelim neyler,neylerse güzel eyler diyerek kendimi şükre davet ediyorum.

Ailemi 6 aydır görmedim,iş yerinde huzursuzum,tayinim çıkmıyor,sineması bile olmayan bir ilçede yaşıyorum gibi ana başlıklar olsa da,ben yine de MEVLAM görelim neyler,neylerse güzel eyler diyerek kendimi şükre davet ediyorum.

sen hangi şahirdesin ki cnm :59:

safişşşşşşşşş kırmızım alltaaa gördüm sizi sen versenize :19::19:

Son düzenleme:
saferanım karpuz alıcam soğuk soğuk ii gider :27:
ayyy tatlım arkadaslarım ev tasıyorlar dün aksam onlara yardıma gittim bu aksamda yemeğe cağırayım dedim evde durmadığımdan hiç yemeklik yok bende nohut ılattım sabah eve gider gitmez pişiricem yanınada en kolay pilav die düşündüm belki tavukda atarım fırına bilmiyorum suan için öğlen vaktim kalırsa markete uğrarım menü bu sekilde olucak ana hatlarıyla...

:61::61::61::61:

karciceğim denemediğim sey kalmadı yaa inan sürekli geziyorum bu hafta sonuda ankaraya gidicem 2 gün yine gezicem.içimde bi mutsuzluk hiç gitmiyor o an eğleniyorum sonra yine aynıyım sanırım ilaclarıma baslama zamanım geldi.. eski nese dolu enerjik halimi istiyorum...
listen cok güzelmiş diyetisyene gitmekle en doğru kararı verdin canım..
meyvem ben senin derdini biliyom canım ...sen evlenmek istiyorsun kendini hazırlamışsın olmadığı içinde hep birşeyleri eksik yarım kalmış hissediyorsun mutsuzluğun ondan..ailen anlayıp izin verse sen de kendine gelirsin herşey bambaşka olur...inş.en kısa zamanda muradına erersiiin.....:90:
hayirli olsun canim saclarin degisiklik insana guzel ve ozel hissettiriyor gerci sen kesin zaten guzelsinde daha bir guzel olmussundur

cik canim cik bende cikacamda almanyanin havasiyla karisina guven olmadigi icin daha yapmadim :1:

seni seni benim yoklugumda kupami calacaksin ha . vermem o kupa benim :22::22:

canim ya sen ne guzel veriyorsun ben onca spora ragmen gram gitmiyor cildiracam ya:84::84::84:resmen karayaglarim yaptiklarimi tinlamiyor:5::5:

karpuz al bence cok guzel yakisir yemeklerine

benide goturun bende gezmek istiyooooooruuuuuum,:66::66:

sen beni yenecen mi simdi ben ne yapayim ya uyuz karayaglarim gitmiyor :47::47:

menun guzelmis canim tavukda yapmayi ver yeter yedikleri sen diyettesin :1:onlarda sana uysun az ne olacak

tamam canim banada sana kolay gelsin yuruyusun . su lokmanda ne istedigini bilsin artik ne bu bi oyle bi boyle yuz verme pesinden kossun az:47::22::22:
bizim icin dunyanin parasi tr kiler sanki yoldan topluyoruz saniyorlar hic dusunmezler bu kadar insana herbirine 10 versen ne cok para tutuyor demi ama onlar bir kisiye aliyorlar biz 100 kisiye aliyoruz yinede yaranamiyoruz:22:
maviş gözlerimede çok yakıştıııı zati saçlarıım....
kupanın yanından bile geçememişim beee.....amaaan bi pazar gezmişim 4 saatte bitiremedim....

oh sükürler olsun.cigerlerinden gelmemesi iyi.

uwwwwwww merak ettim kizzzzzzzz:52:acaba nasil olduuuuuu:32:seksi olmussundur o renkle

tatlim sen niye sürekli depresyona giriyorsun bu ya$ta yaaaa.gencsin napcan depresyonu mepresyonu.koca yok cocuk yok,ne güzel keyfine bak canim yaaaa

ayyyyy nohut dedin canbim nohut cekti,bakayim varsa evde bende yapayim bari:56:

kiz patates kizartmasi ve köftemiiiiiiii.sakin sakin:47:en kalorili sey onlarr

:9::1::90::60::60::60:
sağol canım iyi şimdi kızıım....kızıl saçlı afeeeet.....
oglumu yolcu ettik esimle,geldik.yerinde duramiyordu sevincten.ama ben dün hevesini biraz kursaginda birakmistim.yaptigimi anlatsam gülersiniz bana.dün oglum okuldan geldi,bende üstündeki pantolonu ver yikayayim yarin götürürsün dedim.oda verdi.ben hic cebine falan bakmadan atim camasir makinesine.güzelce yikandi,cikardim,astim.yarim saat sonra oglum bagirarak dediki anne bu pantolonu yikadinmiiiiiiiiii.bende gülümseyerek dedim evet oglum temiz olsun yarina.oglum hem bagirarak hemde aglayarak dediki onun icinde cep telefonum vardiiiiiiiii.
ben $ok:53::53::53:o an bayilacaktim.daha yeni almisti babasi,sünnet hediyesi olarak.cocugum 3 ay kullanabildi anca benim yüzümden.aksam esim gelince ona anlattim üzülerek.güldü kahkahayi basti.kizmadi hic Allah'tan:89:tamam dedi geziden gelince gider,yenisini aliriz.
iste böyle kizlar,benim bu unutkanligim dikkatsizligim hayatimi cogu yerlerde zorlastiriyor.
neyse eşin bi şey dememiş ya şükret cana gelceene mala gelsin canım.........
ben birazdan yuruyuse basliyacagim canim..lokmanda dedigin gibi karar versin artik..ne istiyor belli degil...ama oncelikle ben fazlaliklarimdan kurtulim ganfedim...o na ne istedigini hatirlatirim kesin :60::60::60:

ama tr konusunda malesef dedigin gibi canim...annemler herkese 10 euroluk gomlek aliyor..caydi kahve sutuydu..ayriyetten kucuk bebek/cocuk varsa onlarada birsey...hem maddi acidan zorluyor insani hemde yuk fazlalasiyor..birde sanki sosyetedemmis gibi goturduklerimize laf ediyorlar...sinir oluyorum..biz tatil donusu buraya gelecegimizdede ne hikmetse..ya hediyeler unutuluyor son gelislerinde yada isyerinde felan kaliyor cogunun :27::27:
ay kırmızıım ben sana bişey diyimmi almanyadan falan hediye geetirmek eskiden miş ....benim ablamda almanyadaydı 10 yıldır burda eniştem orda sadece.....ablamda 7 yıl kaldı sadece çocuklar okula burda başlasın iki ülke arasıunda kalmasın diye ablam çocuklarla tr ye yerleşti eniştemde sık sık gelip gider......dicem o ki eskide giysi ..kahve çikolata ablamda birsürü şey getirirdi şimdi yazları gidiyor hiçbişey istemiyoruz valla en alaları burda var zaten tekstil burdan gidiyor.çikolata desen aynı çeşitler burda ..ablamda diyor eskiden çarşılarda indirimli güzel şeyler olurdu diyor şimdi hep çin malı dolu ymuş...kendine bile almıyor ...sizde milleti alıştırın artık boşverin ya ne hediyesi onlar size hediye alsın...

sekerlerr ben geldimmm..

malesef yuruyemedim kizlar..tam pc basindan kalktimki...babam aradi..kizim komsuyu gordum saat 5te indirim var siz gitmiyormusunuz dedi diye...
bende uzerimi tekrar degistim.. magazaya gittik..birsu turkiye icin gomlek aldik..sonra bizim aile kalabalik habire bir yerden bebek cikiyor
tam indirim varken uc bes takim birseyler aldik...birde kardesimi birsuru yazlik aldim..hos annemdende azari isittim zaten doluydu niye aldin diye :9::9:
yani suana kadar disarida surttum..ayaklarimda derman kalmadi:84::84:

sekerlerr ben geldimmm..

malesef yuruyemedim kizlar..tam pc basindan kalktimki...babam aradi..kizim komsuyu gordum saat 5te indirim var siz gitmiyormusunuz dedi diye...
bende uzerimi tekrar degistim.. magazaya gittik..birsu turkiye icin gomlek aldik..sonra bizim aile kalabalik habire bir yerden bebek cikiyor
tam indirim varken uc bes takim birseyler aldik...birde kardesimi birsuru yazlik aldim..hos annemdende azari isittim zaten doluydu niye aldin diye :9::9:
yani suana kadar disarida surttum..ayaklarimda derman kalmadi:84::84:

safişim spor niyetine olmuş iişteeee :37:

Back
X