arkadaşlar ben de çok ilginç bir his oluştu ve bu durum beni üzüyor,sizinle de paylaşığ fikirlerinizi almak istiyorum.biliyorsunuz ben karatay diyeti yapıyorum normalde ama ara hızlandırmak ve motive olmak amaçlı,özellikle kaçamak sonraları şok diyetler uyguladım hep.Şimdi o şok diyetlerde çok az kalori aldığım için fazlaca kilo verildiğini farkındayım ve bu durum çok güvendiğim karatay diyetimle ilgili şüpheye düşmeme sebep oldu.Biliyorsunuz miktar ve kalori hesabı yapılmayan bir diyet,doyana kadar yiyorum.Bu durumda sanki bu zamana kadar bu diyetle kiloları veren ben değilmişim gibi,kilo veremeycekmişim gibi geliyor bana.o yüzden cuma gününden itibaren neredeyse 0 kaçamaklı bir şekilde karatay diyetimle deneme yapıyorum.Önümüzdeki cuma,bildirim günümüzde bakalım nasıl sonuçlar olacak.İnşallah üzüleceğim gibi olmaz,inşallah vermiş olurum.Cumadan beri tartılmıyorum,cumaya kadar tartılmayacağım da.Herhangi bir şok diyet uygulamadan verebildiğim günlerimi özledim,sanki veremez oldum karatayla ya..sizce böyle bir şey olabilir mi?Eğer bu cuma kilo verememiş olursam Dukana geçicem ya da dukan karatay karışımı yapıcam.dün dukan testi yaptım,15 Haziran 66 kg olurmuşum,bakalım nasip,göreceğiz