• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin fistiklar...
ben bugun biraz asik suratliyim..hafta sonundan beri felaket bas agrisi var bende..dun gecmisti
ama bugun kalktigimda oda benle kalkti..gunlerdir uyuyamiyorum..gec saatlere kaliyorum..
annemler guluyor hayirdir asikmi oldun niye gozune uyku girmiyor diye..ama birsey dusundugumde yok aslinda
mal gibiyim resmen..birazdan makyajin arkasina saklanicam:31::31:

bugunku menum:

Sabah: 2 dilim ekmek,2 yumurta..azicikta becel yag (kolestrol dusurucu)

ogle: 1 dilim ekmek, yagsiz surme peynir..

aksam: bilmiyorum simdilik..eve gecince bakicam..

2lt su icmeyi dusunuyorum..ve bugun insallah 1 saat yurumeyi...sporsuuz olmuyorrrr

Çokkkk geçmişşşş olsunnn::( baş ağrısı kötü birşeyyy gerçektennn:50: İstersen yatmadan önce bir su bardağı ıhlamır iç baya rahatlatıooo bende denemiştim yazın işe yaradı... Ama sürekli böyleysennn vücuduna uyku eğitimi vermelisinn zor oluyor ama biz hastalara yapınca bir haftada çözülüyordu:16:

Çokkkk geçmişşşş olsunnn::( baş ağrısı kötü birşeyyy gerçektennn:50: İstersen yatmadan önce bir su bardağı ıhlamır iç baya rahatlatıooo bende denemiştim yazın işe yaradı... Ama sürekli böyleysennn vücuduna uyku eğitimi vermelisinn zor oluyor ama biz hastalara yapınca bir haftada çözülüyordu:16:

saol bitanem...aslinda cok sik olmazdi ama haftasonundan beri..ilk defa bukadar uzun surdu..:31::31:
uyku egitimi derken salisscim??

ben gecmise bakim birazz

Son düzenleme:

saol bitanem...aslinda cok sik olmazdi ama haftasonundan beri..ilk defa bukadar uzun surdu..:31::31:
uyku egitimi derken salisscim??

ben gecmise bakim birazz

şöyle oluyo diyelim ki hasta her gün gece 3 de yatıo biz onu bir sonraki günn 1 de yatağa alıyoruz(eğer birde yattığı halde üçe kadar hala dönüosa yarım ***** verioruz doktorun önerisiyle çünkü kafasına birşey takıo anlamına gelio:)sonra bir sonraki gün 12, sonra 11 de yatağa alıyoruz.. Genellikle ****** verdikten bir sonra uykuları düzene giriyor.Çünkkü bu uyku sorunları bi başlayınca vücut alışıo ben yazınn uykusuzluğa kaptırmıştım kendimi bir ay boyunca 3 den önce yatmadım tabii kafama taktığım şeylerde vardı:D sonra 1 adet ****** ve 1 hafta uyku eğitimiiylee kurtardım durumu:D

Son düzenleyen: Moderatör:
ablam sen niye dönmüyon takima

:

al ver al ver takımı kötü etkiliyorum diye huzursuz oluyorum canım ben şu sıralarda bazı sıkıntılarım var sabır edip bekliyorum bakalım rabbim ne zaman aydınlığa çıkaracak eee böyle oluncada hiç bişe umrumda olmuyor :17: ama yasommm( kulakları çınlasın meyve sana böyle derdi) çok pis gaza geldim dün itibarıyla istikrarlı giderim inşallah

slm arkadaşlar dünkü yediklerim:56:
sabah 1 dilim tb ekmeği,3 zeytin,1kk ezine peynir ve 1 hş yumurta...
öğleyin...1 kase arpa sehriye çorba yedim..ve 1 muz
akşam 1 kase tarhana çorba,fırında tavuk(5 but)ve 4 kaşık bulgur pilavı ve cacıkk...
sonra da 1 portakal yedim..
kızlar ben başta karatayla başlamıştım ama ben kurallara bağlı kalamıyorum sanırım ruhum asiii:)şimdi karataın esas kurallarını gene aklımdan çıkarmadan evdene varsa yasaklılara çok yaklaşmadan vermek istiyorum kilolarımı inşaaallh:)

kapalı buz gibi bir istanbul sabahından sıcacık bir gün aydınlığı sizin olsun canlarım

ayy çok marjinalmi oldu nedir :1::1::1:

geçmiş olsun kırmızım uykusuzluk çok fena birşey bende uykumu alamayınca birde erken kalkınca başım ağrır bazen birde açlıktan ağrıyo o ayrı :27:

şöyle oluyo diyelim ki hasta her gün gece 3 de yatıo biz onu bir sonraki günn 1 de yatağa alıyoruz(eğer birde yattığı halde üçe kadar hala dönüosa yarım ***** verioruz doktorun önerisiyle çünkü kafasına birşey takıo anlamına gelio:)sonra bir sonraki gün 12, sonra 11 de yatağa alıyoruz.. Genellikle ***** verdikten bir sonra uykuları düzene giriyor.Çünkkü bu uyku sorunları bi başlayınca vücut alışıo ben yazınn uykusuzluğa kaptırmıştım kendimi bir ay boyunca 3 den önce yatmadım tabii kafama taktığım şeylerde vardı:D sonra 1 adet ****x ve 1 hafta uyku eğitimiiylee kurtardım durumu:D

ben ***** sabahları alıyorum kahvaltıdan sonra ayaklarımda strese bağlı egzama varda o yüzden doktorum bıraktırmıyo :31:

ama bende bi kaç gün üst üste uyuyamamıştım gece aldım bi tane baktım birde kesmiycek bi tane daha aldım bi uyudum 12 saat uyumuşum :9:

bu gece bende sürekli uyandım öksürmekten birde uyudukça kabuslar gördüm karşı aprtmanda kürtler topluluğu var ( anam şimdi aramızda kürt olan vardır yanlış anlaşılma olmasın ama bunlar acayip bir şeyler yazmakla ifade edemem )
sabaha kadar kavga ettim onlarla gece gece sinirlerimi bozdular elimi öyle bi yumruk yapmışımki uyandım elim acıyo sıkmaktan :47:

1 menü paylaşımı...........:nazar:

hayırlı olsun canım inş. çabuk adapte olursun işine...hangi alandasın....bakıcı işi halloldu mu......

teşekkürler canımm inşallah....
çocuğu bir akrabama emanet etmeye karar verdim canım.. evi yakın bildiğim insan bana güven veriyor tekrar baştan yeni bir insanı tanımaya çalışmaktansa diye öyle karar verdimm... ben eve birisi gelsin istemiştim ama olmadı ne yazıkki...
Canımsınnnn,teşekkür ederim,inan ki Nev de seni çok sevdi :70: Canım sporla ilgili soruna gelince;ben günde 5 dk ile başladım spora.Koşu bandım var evde,onunla yürüdüm.Gün gün 1'er dk arttırdım.Beyni ürkütmemiş bedenimi afallatmamış oldum bu şekilde.Zamanla arttırdım.Şu an yarım saat yapıyorum günde.İnan ki bünye yavaş yavaş arttırınca farketmiyor bile,tv nin karşısında yapıyorum nasıl geçtiğini anlamıyorum.Ama eğer spor aletin yoksa leslie tavsiye ederim,ya da tuba özay'ın fitnesse videolarını,gerçekten keyifle yapılıyor nasıl geçtiğini anlamıyor insan.

Canım ne işine başlıyorsun,inşallah herşey gönlüne göre olur,dualarımız seninle :70:
teşekkürler cevabın için canımm.... koşubandı bende de var yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça...
doğum iznim bitti canım işbaşı zamanı...sağol teşekkürler....
Herkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr:21:
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmm:( çünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)

bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..

illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınız:52: ben bile bu kadarını beklemiyodum:53:

Menü
Bıdırım

1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin

2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması

ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz

3. Öğün:19:00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması

Sıvı:1,5 litre su

Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim:52:

Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum die :1: ehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı:D

süpersin canımmm... hadi bakalımm devammm....
arkadaşlar ben de çok ilginç bir his oluştu ve bu durum beni üzüyor,sizinle de paylaşığ fikirlerinizi almak istiyorum.biliyorsunuz ben karatay diyeti yapıyorum normalde ama ara hızlandırmak ve motive olmak amaçlı,özellikle kaçamak sonraları şok diyetler uyguladım hep.Şimdi o şok diyetlerde çok az kalori aldığım için fazlaca kilo verildiğini farkındayım ve bu durum çok güvendiğim karatay diyetimle ilgili şüpheye düşmeme sebep oldu.Biliyorsunuz miktar ve kalori hesabı yapılmayan bir diyet,doyana kadar yiyorum.Bu durumda sanki bu zamana kadar bu diyetle kiloları veren ben değilmişim gibi,kilo veremeycekmişim gibi geliyor bana.o yüzden cuma gününden itibaren neredeyse 0 kaçamaklı bir şekilde karatay diyetimle deneme yapıyorum.Önümüzdeki cuma,bildirim günümüzde bakalım nasıl sonuçlar olacak.İnşallah üzüleceğim gibi olmaz,inşallah vermiş olurum.Cumadan beri tartılmıyorum,cumaya kadar tartılmayacağım da.Herhangi bir şok diyet uygulamadan verebildiğim günlerimi özledim,sanki veremez oldum karatayla ya..sizce böyle bir şey olabilir mi?Eğer bu cuma kilo verememiş olursam Dukana geçicem ya da dukan karatay karışımı yapıcam.dün dukan testi yaptım,15 Haziran 66 kg olurmuşum,bakalım nasip,göreceğiz
bildiğin yoldan şaşma derim ben saphıramm.. ya da hemen vazgeçme... diyet yaparken duraksamalar olduğunu duyuyoruz hep... gelişmeleri bekliyorumm bakalım nasıl olcakk...
ay bu arada kürklenmişim :1::21:
o ne ki :53: hayırlı olsunn anlamadım ama...:1:
saphıracım bu arada teşekkür ederim kk da satış yapmak hiç aklıma gelmemişti topiği açtım bakalım :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/495912-70lerden-firlamis-eldivenler.html#post22567846
hayırlı olsunn canomm...
Gunaydin fistiklar...
ben bugun biraz asik suratliyim..hafta sonundan beri felaket bas agrisi var bende..dun gecmisti
ama bugun kalktigimda oda benle kalkti..gunlerdir uyuyamiyorum..gec saatlere kaliyorum..
annemler guluyor hayirdir asikmi oldun niye gozune uyku girmiyor diye..ama birsey dusundugumde yok aslinda
mal gibiyim resmen..birazdan makyajin arkasina saklanicam:31::31:

bugunku menum:

Sabah: 2 dilim ekmek,2 yumurta..azicikta becel yag (kolestrol dusurucu)

ogle: 1 dilim ekmek, yagsiz surme peynir..

aksam: bilmiyorum simdilik..eve gecince bakicam..

2lt su icmeyi dusunuyorum..ve bugun insallah 1 saat yurumeyi...sporsuuz olmuyorrrr
günaydın canımm...
başağrın geçiçi bi durumdur inşallah.. yoksa çekilir dert değil...
slm arkadaşlar dünkü yediklerim:56:
sabah 1 dilim tb ekmeği,3 zeytin,1kk ezine peynir ve 1 hş yumurta...
öğleyin...1 kase arpa sehriye çorba yedim..ve 1 muz
akşam 1 kase tarhana çorba,fırında tavuk(5 but)ve 4 kaşık bulgur pilavı ve cacıkk...
sonra da 1 portakal yedim..
kızlar ben başta karatayla başlamıştım ama ben kurallara bağlı kalamıyorum sanırım ruhum asiii:)şimdi karataın esas kurallarını gene aklımdan çıkarmadan evdene varsa yasaklılara çok yaklaşmadan vermek istiyorum kilolarımı inşaaallh:)

afiyet olsun şekerr...

bu gece bende sürekli uyandım öksürmekten birde uyudukça kabuslar gördüm karşı aprtmanda kürtler topluluğu var ( anam şimdi aramızda kürt olan vardır yanlış anlaşılma olmasın ama bunlar acayip bir şeyler yazmakla ifade edemem )
sabaha kadar kavga ettim onlarla gece gece sinirlerimi bozdular elimi öyle bi yumruk yapmışımki uyandım elim acıyo sıkmaktan :47:

seni çokkkk iyi anlıyorum kendimi apartmanda gurbetçi kimin görüyorum:)......... eldivenlere bakıyordum çok güzeller eline sağlık

dün ne çok yazışmışsınız yaww okuyana kadar 1 saat geçti .. dur bide cevap yazayım dedimm saat kaç oldu çocuk uyandı beni bekliyor karnını doyurayımm şimcik...

ben ataraxı sabahları alıyorum kahvaltıdan sonra ayaklarımda strese bağlı egzama varda o yüzden doktorum bıraktırmıyo :31:

ama bende bi kaç gün üst üste uyuyamamıştım gece aldım bi tane baktım birde kesmiycek bi tane daha aldım bi uyudum 12 saat uyumuşum :9:

Cidii misinnn yaa o kadar ****** içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudum:D demekki her bünyede farklı etki edio:D

slm güzeller sabah gene çok yorgun uyandım kalktım evi temizledim yavruyu uyuttum hemen aktım buraya hepimizin dieti patlamış geçen hafta onu anladım yazılanlardan hadin toparlanalım ben bugün sıkı yönetime geçtim artık sporada ağırlık vercem söz veriyorum en az 30 dk yapcam hergün
herkes siki basladi..insallah bu hafta guzel sonuclar alacagizz:21::21:
kızlaar menü paylaşımlarını bekjliyoruummm
dun unuttum bugun ekledim safisimmm:17::17:
Evvveeettt haftanın açışı kaptandan geliyor...Bol kalorisiz bir haftada benden size gelsin :9: :9:
Geldim tabi gelmem mi.Eşim bile alıştı.Biraz fazla takılırsam laptoba hemen takımdakilerlemi konuşuyorsun diyor
Nevin yazdıklarını okuyunca bende öyle hissettim valla
oyle valla..annemlerde oyle..laptoptayken gulsem..anliyorlar..topikte oldugumu...cok guzel bir bagimiz var allaha sukurr:nazar::nazar::nazar::nazar:
safişcim güzel oldu canım hem hafif hem lezzetli ben eccik tuzlu yapmışım :27:
yanında sarımsaklı yoğurtla servis ettim güzel oldu :34:
ayy bayilirim samirsakli yogurda..bende bir denim hafta sonu:1:
inşallahh yaa bende bu sefer kendime güveniyorumm:D ailem de sağolsun bakalım bu sefer ne olacak die bekliyorrr ama annem çok destekçii sağolsun baya yardımcı oluo bana garipsesede:D
canim yaa..anne iste..benim son defa diyete baslamamda annem sayesinde..110 kiloyum diye nasil aglamisti..o gunu asla unutmam...kendimden cok onu uzdugum icin yikilmistim..ve tabikide sonradan bu topik...ilk zorlandim adapte olmayi..cikmayi cok dusundum..ozaman kaptan sorunumuz vardi..ama sonrada hersey duzeldi..ve neredeysee sonuna geliyorum artikk:21::21:
sınav sonuçları bu hafta açıklanabilirr hocalar toplanıp karar vereceklermişş ama hoca sen geçersinn dedii:):52:

Bu arada bu ilk günümü burada geçiremedim çünkü pc bozuldu ilk günden önce pc bana kazık attı:D:D:
eminim almissindir canim..bizleride haberdar et...insallah guzel notlarla gecmissindir:nazar::nazar:
Herkeseee slmmm karatayımınnn ilkk günüüü süperrr geçtiiiii kızlarrrrr:21:
öncelikle bugünn sizeee yazamadımmmm:( çünkü pc bozulduu akşama yetişsin diyee tamirciyeee yalvardımmm resmennn:)

bugünnnn karatay listesine elimden geldiğince uymaya çalıştımm. veee korktuğum gibi acıkmadımmm çokk fazlaa..

illkk günümmm çok rahat geçtiii birazdan yaptıklarımı görünce şaşıracaksınız:52: ben bile bu kadarını beklemiyodum:53:

Menü
Bıdırım

1.öğün:09:00: 2 adet haşlanmış yumurta,1 çay bardağı ceviz, 4 adet kuru kayısı,avuç içi kadar beyaz peynir,15 adet yeşil zeytin

2. Öğün:13:00: bol soğanlı ,sirkeli, limonlı piyaz, bolll salataaa vee brokoli haşlaması

ara öğün:1 adet ayva, 4 adet kuru kayısı, biraz ceviz

3. Öğün:19:00: 4 adet köfte,bol salata , az brokoli haşlaması

Sıvı:1,5 litre su

Spor:evtttt ennn güzelll kısımmmm bugün öğleden sonraa tam 40 dakika tempolu yüzdümmm ve 40 dakika yürüdüm otobüse binmedim:52:

Bu yüzme kısmı çok güzell olduuu:) hem çalıştığım havuzdaki personel hemde arkadaşlarım çok şaşırdı 3 senedir o havuzda çalışıyorum ama beni suda gören olmadı beni mayoyla görenler biras garipsedi işin aslı ende kendimi baya garipsedim az kaldı vazgeçiyordum ama sonra kendimi motive edip atlaadımm suyaaa tabii cankurtaranları öğütledim gözünüzü benden ayırmayın boğulurum die :1: ehh yıllardır suya girmiomm birde derinlik 5 metre olunca korku tavan olmuştu ama allahtan sorun olmadı:D

bu super bir baslangicccc...artik emin oll senin icinde hersey degisecek..ama olumlu yonde..eminim tekrar okula baslayana kadar birkac kilo ekside olursun..hele saphira gibi olursa..2 haftada 6 kilo verirsin insallah..bu baslangic icin guzel bir sonuc
Gülüm ben de bu hafta kaçamak yapmadım,6'lara değelim artıkkkkkkkkkkk :62: Bide haftalardır 1. liğe hasret kaldık,yazalım artık takımımızın adını en tepelereeeee :66:

Canım benim,hepinize çok teşekkür ederim.İyi günde,kötü günde dedikleri bu olsa gerek.İyi ki varsınız :70:
sende iyi varsin bitanem..aramiza tamamen dondugunu gormek super...gonul isleri bize gore degil:9::9: ins ikimizde bu hafta iyi bir sonuc aliriz nilosum..cumaya bakalim ne olacak:18::18:
arkadaşlar ben de çok ilginç bir his oluştu ve bu durum beni üzüyor,sizinle de paylaşığ fikirlerinizi almak istiyorum.biliyorsunuz ben karatay diyeti yapıyorum normalde ama ara hızlandırmak ve motive olmak amaçlı,özellikle kaçamak sonraları şok diyetler uyguladım hep.Şimdi o şok diyetlerde çok az kalori aldığım için fazlaca kilo verildiğini farkındayım ve bu durum çok güvendiğim karatay diyetimle ilgili şüpheye düşmeme sebep oldu.Biliyorsunuz miktar ve kalori hesabı yapılmayan bir diyet,doyana kadar yiyorum.Bu durumda sanki bu zamana kadar bu diyetle kiloları veren ben değilmişim gibi,kilo veremeycekmişim gibi geliyor bana.o yüzden cuma gününden itibaren neredeyse 0 kaçamaklı bir şekilde karatay diyetimle deneme yapıyorum.Önümüzdeki cuma,bildirim günümüzde bakalım nasıl sonuçlar olacak.İnşallah üzüleceğim gibi olmaz,inşallah vermiş olurum.Cumadan beri tartılmıyorum,cumaya kadar tartılmayacağım da.Herhangi bir şok diyet uygulamadan verebildiğim günlerimi özledim,sanki veremez oldum karatayla ya..sizce böyle bir şey olabilir mi?Eğer bu cuma kilo verememiş olursam Dukana geçicem ya da dukan karatay karışımı yapıcam.dün dukan testi yaptım,15 Haziran 66 kg olurmuşum,bakalım nasip,göreceğiz
canim benim...booyle dusunme..belki bir hafta baska bir diyet yap..belki daha iyi gelir..ben kendi diyetimde ekmeksizlikten biktim..simdi daha yavas vericem kilo belki ama ekmegin yerini birsey tutmuyor yaw..eminim cumaya iyi sonuc alacaksindir..onca kiloyu verdin..ve vermeyede devammm:nazar::nazar:
saphıracım bu arada teşekkür ederim kk da satış yapmak hiç aklıma gelmemişti topiği açtım bakalım :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/495912-70lerden-firlamis-eldivenler.html#post22567846

:46::46:superr:46::46: hayirli kazanclar aysenim...:54: yaptigin eldiven gercekten cok guzeldi

seni çokkkk iyi anlıyorum kendimi apartmanda gurbetçi kimin görüyorum:)......... eldivenlere bakıyordum çok güzeller eline sağlık

allahtan ben doğma büyüme aynı mah deyim :1: sadece evlenince cadde değişimi oldu..fakat aprtmandakilerle inerken çıkarsak karşılşsak bile bir kişisi hariç selam bile vermezler nerden düştüm bu aprtmana bilmiyorum :19:

sağol canım :16:

Cidii misinnn yaa o kadar atarax içip 12 saat mi uyudun? ben var yaa sadece yarım içmiştim üç gün uyudum:D demekki her bünyede farklı etki edio:D

benim bünya alışık canom antidepresanlara birde normaldede günde bir tane içtiğim için olsa gerek banamısın demedi ama şöyle diyim ilk almaya başladığımda uytuyodu şimdi tık yok :9:
herkes siki basladi..insallah bu hafta guzel sonuclar alacagizz:21::21:

dun unuttum bugun ekledim safisimmm:17::17:

oyle valla..annemlerde oyle..laptoptayken gulsem..anliyorlar..topikte oldugumu...cok guzel bir bagimiz var allaha sukurr:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy bayilirim samirsakli yogurda..bende bir denim hafta sonu:1:

canim yaa..anne iste..benim son defa diyete baslamamda annem sayesinde..110 kiloyum diye nasil aglamisti..o gunu asla unutmam...kendimden cok onu uzdugum icin yikilmistim..ve tabikide sonradan bu topik...ilk zorlandim adapte olmayi..cikmayi cok dusundum..ozaman kaptan sorunumuz vardi..ama sonrada hersey duzeldi..ve neredeysee sonuna geliyorum artikk:21::21:

eminim almissindir canim..bizleride haberdar et...insallah guzel notlarla gecmissindir:nazar::nazar:

bu super bir baslangicccc...artik emin oll senin icinde hersey degisecek..ama olumlu yonde..eminim tekrar okula baslayana kadar birkac kilo ekside olursun..hele saphira gibi olursa..2 haftada 6 kilo verirsin insallah..bu baslangic icin guzel bir sonuc

sende iyi varsin bitanem..aramiza tamamen dondugunu gormek super...gonul isleri bize gore degil:9::9: ins ikimizde bu hafta iyi bir sonuc aliriz nilosum..cumaya bakalim ne olacak:18::18:

canim benim...booyle dusunme..belki bir hafta baska bir diyet yap..belki daha iyi gelir..ben kendi diyetimde ekmeksizlikten biktim..simdi daha yavas vericem kilo belki ama ekmegin yerini birsey tutmuyor yaw..eminim cumaya iyi sonuc alacaksindir..onca kiloyu verdin..ve vermeyede devammm:nazar::nazar:

:46::46:superr:46::46: hayirli kazanclar aysenim...:54: yaptigin eldiven gercekten cok guzeldi

sağol canım benim :16:

pek umudum yok valla saphıra söylemeseydi öyle bir yerin varlığından bile haberim yoktu benim :1:

saphiram bende kürklenmek istiyorum aklımda bi kaç haftadır

Son düzenleme:
günaydınnnn şekerlerrr......kar yağıyor bizim buralarda....çayımı alıp kar izliycem az sonra...çayın yanına da ne ysem acaba...kahvaltı yapmadım daha...ayyy iştahım yok hiçbişiy yiyesim yok dermişim:1:hani böyle bazı insanların iştahı olmaz hiç..hatta yemek yemeyi bile unuturlar ya...benim hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir...:36:

günaydınnnn şekerlerrr......kar yağıyor bizim buralarda....çayımı alıp kar izliycem az sonra...çayın yanına da ne ysem acaba...kahvaltı yapmadım daha...ayyy iştahım yok hiçbişiy yiyesim yok dermişim:1:hani böyle bazı insanların iştahı olmaz hiç..hatta yemek yemeyi bile unuturlar ya...benim hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir...:36:

günaydın canım

ohh se nerdeydin canım biz burda kara hasret kaldık bu akşam yağacakmış ama karla karışık yağmur şeklinde o da bi işi yaramaz :1:

sen kahvaltı tabagını hazırla al yanına çayını ohh karı izlerken kahvaltı keyfi yap :7:

bende şimcik bir kahve keyfi yapayım :7:

Back
X