canım benim henüz verememek diye bir şey olmadı ama sanki öyle olacakmış gibi bir his geldi.canım senin kilon bna göre ideal şu anda.bmı tamamdır senin
hayırlı olsun canım bol kazançlar
valla ben de şüpheniyorum ama dediğim gibi henüz karatayla verememe gibi bir durum yaşamadım.dediğin gibi 2 hafta deneyeceğim
evet canım öyle yapayım
geçmiş olsun canım...afiyet olsun...
afiyet olsun tatlımm
,nşallah canımmmm
inşallah canımmmm

bu haftayı neredeyse sıfır kaçamakla kapatmak üzereyim,bir hafta daha aynı şekilde devam edicem.sonuç tatmin edici olmazsa 1 hafta klasik diyet uygulayacağım.2 dilim ekmek 1 kk peynir vs.. olan diyetten bahsediyorum.sanırım 1300 kcal. lik oluyor..
canım ben buraya link atmıştım.konu açtım,kendi yardım grubumuzu kuralım,özel logo alalım istedim ama pek rağbet görmedi.sabit konu olarak duruyor.istersen orayı bir incele.yine sormak istediklerin olursa yardımcı olurum
canım kk pro kart alarak pro üye oluyorsun.kargo ücreti dahil 35 TL...Artık kk bedd e destek yaptığı için tüm geliri bedd e aktarılıyor ve 10 kişi toplanınca tekerlekli sandalye,15 kişi toplanınca nitelikli tekerlekli sandalye alınmış oluyor.Benim buraya koyduğum linkte bunlar yazılı

canım 1 kereye mahsus sadece 35 TL yardımda bulunmuş oluyorsun.daha fazla yardım yapmak istersen,dilediğin kişi/kişilere kk pro kart hediye ederek,daha fazla katkıda da bulunabilirsin tabi
evet evet eskiden olmuyordu ama artık oluyor.yurtdışındanda yapılabiliyor
evet canım o link işte,herşeyi anlatıyor
afiyet olsun tatlımm çok güzell.yalnız balın cıss olduğunu biliyorsun değil mi?daha sonra seni çabuk acıktırmadıysa o kadarcığın önemi yok tabi
huuuuu postacı kapıyı 2 kere çalarrrrr

sağol tatlışım.sorun giderildi