• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.temiz kalpli arkadaşım benim,inşallah herşey kalbine göre olsun.hani Seda Sayanın bir lafı var ya;herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye,bence çok doğru :70::70:
Canım çok teşekkür ederim bitanem.Seda Sayan'ın o cümlesine ben de katılıyorum ama,bir de imtihan gerçeği var.Günahsız Allah'ın sevgilisi peygamberler;yeryüzünde en büyük belalara ve musibetlere maruz kalmış zatlardır.Yani evet kalbim temiz,temiz yaşadım,kimseyi incitmedim ama,bu işte mutluluğun garantörü değil.Allah şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz bitanem.

kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı(kk haşlanmış)
1.5 kk peynir
5 büyük zeytin
½ dilim t.b. ekmeği+az tereyağ ve az bal sürdüm üstüne (o kadarcıktan bişey olmaz herhalde ya,acıktırmadı da erkenden nasıl olsa)
3-4 çay

öğlen:
1 tabak kıymalı bulgurlu lahana sarması
½ kase yoğurt
3 ad. petibör bisküvi
çay

akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
5-6 ad. lahana sarması
1 kaşık yoğurt
minik bir ısırık halley+çay

2 lt su
bitki çayı hiç içmedim bugün.yalnız bakıyorum da bol bol çay içmişim.çayı da boş sevmem,minik minik de olsa kaçıyor

Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
söylediklerin beni bile düşündürdü sen de dşünmekte haklıymışsın.....vaatler çok yanlış neyi kime vaadediyoruz düşündürücü...borç başlı başınna bir konu çok da önemli mddiyat bu zaman da maalesef önemli...bi de kommplekse mutlaka kapılabilir..çanım bişey söyliyeyim zaten sen ondan yetrince etkilensen hoşlansan bunları söylemezdin bile öyle hiçbişey hissetmeden olsun sadece diye evlilik olmaz bunun yılları var sevginin hatırı var ...evliliği her yönlü düşüneceksin iki insanı teninin tenine değmesi bile olaydır ki bu sevgi olmadan asla olmaz....içine sinmiyorsa hiç kendini zorlama canım..ki ben öyle gördüm...
kahvaltı:
1.5 kk peynir
5 büyük zeytin
½ dilim t.b. ekmeği+az tereyağ ve az bal sürdüm üstüne (o kadarcıktan bişey olmaz herhalde ya,acıktırmadı da erkenden nasıl olsa)
3-4 çay

öğlen:
½ kase yoğurt
3 ad. petibör bisküvi
çay

akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
5-6 ad. lahana sarması
1 kaşık yoğurt

2 lt su
bitki çayı hiç içmedim bugün.yalnız bakıyorum da bol bol çay içmişim.çayı da boş sevmem,minik minik de olsa kaçıyor
menü pylaşımıııı........:nazar::nazar:

söylediklerin beni bile düşündürdü sen de dşünmekte haklıymışsın.....vaatler çok yanlış neyi kime vaadediyoruz düşündürücü...borç başlı başınna bir konu çok da önemli mddiyat bu zaman da maalesef önemli...bi de kommplekse mutlaka kapılabilir..çanım bişey söyliyeyim zaten sen ondan yetrince etkilensen hoşlansan bunları söylemezdin bile öyle hiçbişey hissetmeden olsun sadece diye evlilik olmaz bunun yılları var sevginin hatırı var ...evliliği her yönlü düşüneceksin iki insanı teninin tenine değmesi bile olaydır ki bu sevgi olmadan asla olmaz....içine sinmiyorsa hiç kendini zorlama canım..ki ben öyle gördüm...
Haklısın canım.Bir de ben seçime inanmam,yazgıya inanırım.Allah ol derse olur,inşallah bizler için en hayırlısına ol der merhametli Rabbimiz.

iyi geceler kızlarr.. evet bugün işe başladım hayırlısıylaa... çok kötü değildi şükür... 4 bayan ve 1 erkek arkadaşın olduğu bir büroya verdiler beni iş çok yoğun olacakk yorulucam epeyce, benim için işin azlığı çokluğu önemli değil tabi inşallah anlaşabileceğim insanlardır bayanların çok olduğu bir ortamda çalışmanın avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda vardır bakalım nasıl olcakk ... ben bu aralar sık sık giremeyebilirimm nete kızlar şu düzenimi oturtana kadar sizlerin anlayışına sığınıyorumm fırsat buldukça buradayım zaten...

Kizlar yarin isten girebilirmiyim bilmiyorum ama sabah erkenden tartilip kilomu eklerim paylasima.. Simdi yatiyorummm hepinize iyi geceler bol kalori yakmalarrr

canım benimm hayırlı olsun ilk iş günün..asıl geçiyor acab şu anda...akşama anlatırsınnn :16:
teşekkürler canımm... o sıralar bakınıyordum etrafa şaşkın şaşkın....:1:
selamlar kızlar misafirleri yolcu ettim ev işine giriştim
burnum tıkalı gözlerim kaşınıyo öksürüyorum antibiyotiğimde bitti bugün gitsem acaba doktora diyorum geçmedi :25:
ben bi geçmiş yapam:10:
geçmiş olsunn ...
ilk iş günün iyi geçiyodur inşlh
kuzulardan ayrılmak zor olur ama çalışmak süper bişey gerçekten :16:
teşekkürler canım... evet zordu kuzulardan ayrılmak kontrolü bırakıp başkasına devretmek ama içim rahattı şükürr...
evet çalışmak gerçekten güzell....
ben menümü şimdiden yazayım daha giremeyebilirim

sabah

iki dilim çavdar ekmeği arasına kaşarlı yağsız tost

öğle
bir kase yulaf ezmeli yoğurt

akşam
bir tabak patlıcan oturtma
bir dilim çavdar ekmeği
salata

bir bardak form çay
2 bardak yeşil çay
afiyet olsun...
slm güzeller bugün uyandım ve sanki heryere yemek kokusu sinmiş malum kaçgündür yağmurdan evi havalandıramadım bide ben regli olcağım zaman hamile kadın gibi yemek kokusundan tiksinirim heryeri açtım kayrayı sepet babaanneye forul forul ceyran dolaştı evde bi güzel süpürdüm sildim heryeri sanki evde 1 aydır temizlik yapılmıyomuş gibi toz var sinir oluyorum buna kayrayı uyuttum kahvemide aldım geldim gözümün önünden tatlılar geçiyo benim şerbetli bi kuarabiyem vardır dün eşim nezamandır yapmıyosun yapsana dedi ama yaparsam bu gazla kesin yerim az daha bekle dedim ama gözümün önünden gitmiyo bende kahveyle kesim azcık dedim yorgunluğun üstüne bi geçmiş yapayım hele neler kaynatmışsınızz
ooohhh ne güzel olmuştur evin tertemiz güle güle kirlett :1:
selam kizlar ben geldim...icim kipir kipir..
sizlerle paylasmazsam catlarim:9::9:
dun annemi bir tanidik aramis ve bir arkadasinin oldugunu ogluna kiz baktigini oda
ablami tavsiye etmis..abla 26 yasinda oglan 30 yasinda..bugune kadar hep okumus ve
evlenmeyi dusunmemis, cok secici titizmis..ablamda oyle birisi..ama icimde felaket heyecan var..
ablam gelirlerse malesef kolundan dolayi hizmet edemicek bir kenarda oturacak ben hizmet edicem..
ablam minyon tipli citi piti birsey ama boyu 155..simdi icimi korku sardi adam ya iri yari uzun boyluysa
ablami begenmezse diye..yada o doktormus ablam gumrukte calisiyor isini kucumserse diye..dusunup duruyorum..
ama ablam okadar iyi kalpli herkes icin tanidik tanimadik canini verecek birisi, yani onun mutlu olmasini ve gonlune gore birinin cikmasini ock istiyorum..bu sabah oglanin annesi aradi..sivaslilarmis..cumartesi tanismaya gelecekler, ilk esi ve bizim akrabayla sonra oglanla..ama bence ilk o gelip ablami gorecek, hosuna giderse ogluyla gelecektir....
bundan oncede ablami istediler ama busefer anlamsiz bir heyecan var..ablam sakin ama ben yerimde duramiyorum..
isin komik yani trde bu yil dugun icin hazir olsun diye bilerziklerini almistik ablamin..ne bilim insallah hayirlisi olur..
sizlerde ablama dua edin olurmu kizlarr
ablan hakkında hayırlısı olsun canımm.... RABBİM tüm bekarlarımızın gönlüne göre versin innnnnşşaaaaaaaallllaaaaahhhhhh!!!!!

safisim..ablam bir yildanuzun bir suredir kolundan rahatsiz..
gumrukte calisirken bir yasli kadinin valiziyle zorlandigini gormus ve yardim etmeye kalmis..oda nasil olduysa bile ters donmus..
fizik tedavisi felan gordu ama fayda etme..sizisina dayanamayip agladigi cok oldu..tesadufen yaz tatilinde dayimin hanimi kirikciya goturdu...oda lifi donmus kopma haline gelmis dedi..bi ay bulgur haslayip sardik..son care olarak..doktorlarda duzelme yoktu..ki ondan beride duzelmeye basladi..yeni yeni hareket edebiliyor ama agir birsey kaldirirsa yine oyle olurmus ondan ben hizmeti yapacaktim..

ya guzellige gelince. ablam cirkin degil. guzel bir kiz..ama benim ondan guzel oldugumu soylerler..:17::17: ama ablam o benim hic kiyaslama yapmadim ve cirkin degil..minyon tipli citi piti birsey...

safisim yazdigindan sonra annemi aradim dedim..biri boyle boyle diyor..bana kalirsa haklida..oda diyor ama ablan icin geliyorlar..o diye konusuldu..ama oda durakladi tabi..kolunu dusunerekten ben hizmet edecektim..ama senin dedigin bana kalirsa daha mantikli safisim:34::34:
safişimin dediklerine bende katılıyorum canımm....
ablanında umarım kolu iyileşir hiçbişici kalmaz inşallah...
haklisin kayracim..bir hosgeldin der iceri kacarim...dedigin gibi belkim arkadasi felan olur onuda ben kaparim:9::9: bostayiz nasil olsa:9::9:
Allah izin verirse cumartesi aksama dogru gelecekler...kadina kalirsa bugunden niyetliydi:9::9:annem dedi kizlar yok haftasonu umartesi buyrun..diyor sabahmi geleim..annem dedi aksama buyrun..c.tesi alisveris cocuklar birde gec kalkar hafta ici yogun calisiyorlar..oda tamam gorusuruz demis..sonradan guldum anne keske gec kalkarlar demeseydin diye:9::9:
:1: :1: :1:

Valla bu sınavda ne okuduğumu bile anlamadım öksürüktenn :( Hoca dedi çok kötü öksürüyorsun kalırsan bütlerle geçersinn:44: kısmett artıkkk şuu öksürükkktennn kurtulamadım gitti bu sene gribinde öksürüğü meşhur:2::2::2::2:
geçmiş olsun sana da gülüm...
menüü bildireyimm:D

1.öğün:fix zaten haşlanmış 2 yumurta
avuç içi kadar beyaz peynir
4-5 kayısı
1 çay bardağı ceviz

2. Öğün:bir kase taze fasulye
biraz tavada balık
bol yeşil salata

3. Öğün:bir kase taze fasulye
1 kase kuru fasulye(yemeklerin sularını yemiyorum)
bol yeşil salata

Sıvı:2 litre

Spor:30 dakika yürüyüş:32:
afiyet olsunn salıss bravo çokgüzel gidiyorsunn...
mönüm

kahvaltı:
1yumurtadan omlet
2 çatal peynir
2 adet zeytin
yarım domates,salatalık

öğlen:

1adet muz
1 üçü biarada

akşam:
1kepçe çorba
1yumurtalı pazı kavurma
birkase tonbalıklı salata
1 dilim tb ekmek

2litre su
afiyet olsun..
Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
canım benimm hakkında hayırlısı olsun ... içine doğan hislere güven onlar seni doğruya götürecektir..
Aklında bulunsun diyet boyu perşembeleri protein ağırlıklı beslen canım.
protein ağırlıklı beslenince ertesi güne daha mı zayıf uyanıyoruz yani doğru mu anladım acaba...
kahvaltı:
1.5 kk peynir
5 büyük zeytin
3-4 çay

öğlen:
½ kase yoğurt
3 ad. petibör bisküvi
çay

akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
5-6 ad. lahana sarması
1 kaşık yoğurt

2 lt su

afiyet olsunn bakalımm.....

canım benimm hakkında hayırlısı olsun ... içine doğan hislere güven onlar seni doğruya götürecektir..

protein ağırlıklı beslenince ertesi güne daha mı zayıf uyanıyoruz yani doğru mu anladım acaba...

Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.

***7. TAKIM 239 . ETAP***

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

yarın sabah nete giremem belki diye bu sabahki kilomu bildiriyorumm canlar..

Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.

hımmm teşekkürler canım bunu bildiğim iyi oldu proteinleri severimm

menümüde yazayım kaçayım geç oldu sabah erken kalkıciimm

sabah heyecandan bişey yiyemedim gibi
1 bardak çay peynir zeytin 1 dilim ekmek az yumurta
öğlen bezelye yemeği bulgur pilavı ayran 1 dilim ekmek
ara bisküvi 3-4 adet
akşam bir dilim ekmek yine, tarhana çorba
ara 2 dilim ayva, elma

fazla su içemedim maleseff dışarda olunca

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/72.2/0.5/%69)
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

Vavvvvv,1.2 kg,harikasın sennnnn :62: Bu hafta kimse artı çıkmasın nolurrrrrrr :31:

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

hey maşşalah maşşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar: helal sana ekimmmmm ekim buraya yumruk havaya tey tey tey :62:

saferan=34 :46::65:
doga=1
saliss=18
saphira=21 :nazar:
aysen=8
shopaholic=1
kayramin=39 :53::46::65:
hasretim=1
kırmızıgul=21 :nazar:
ipekyol=1
nev81=15
ekimm=18

kayraminim tebrikler canım :65::46:

canım kahvaltında zeytini eksik etme derim.o da tok tutucu bir faktör
balık tavada dediğin,unla veya mısır unuyla kızartılmış değilse süper
afiyet olsun canım

valla tam bir haftadır tartılmadım,o yüzden son durumumu yarın öğrenicimmm ve yazıciiimmm :62:

:16::16:

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.temiz kalpli arkadaşım benim,inşallah herşey kalbine göre olsun.hani Seda Sayanın bir lafı var ya;herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye,bence çok doğru :70::70:

Yok babam saolsun balık işinin ustasıdır yanmaz tavada kendi suyuyla pişirir yağ un herhangi birşey koymazz :21::21:Ama zeytini dün unutmuşum koymayı bende birşey eksik diyordum tepside:D

safişimin dediklerine bende katılıyorum canımm....
ablanında umarım kolu iyileşir hiçbişici kalmaz inşallah...

:1: :1: :1:

geçmiş olsun sana da gülüm...

afiyet olsunn salıss bravo çokgüzel gidiyorsunn...

afiyet olsun..

Çokkk teşekkür ederim siz böyle deyince çok mutlu oluyorumm:52:

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr:23:

Buu sabahhh sizinnn sözünüzüüüü dinledimmmmm sabahh çıplakk tartıldım veeee tammm 103 kilooooo diyorduuu inananmadım indim bi dahaaa çıktımmmm olamazzzz yaşasınnnn diye hoplaya zıplaya pc nin başına geçtimmmm annem kafayı mı yedin kızım tüm mahalle uyanacak şimdi diyeee durdurmasaydı halay felan çekerdim herhalde:D İlk defa bu kaadr kısa sürede bu kadar çok kilo verdim:27:Hatta 103 rakamını uzun süredir görmüyrdummmm:21::21::21::21:ÇOKKKKK ÇOKKKKK mutluyummm kızlarr:21::21::21:

Back
X