Rabbim tüm bekarlara hayırlı kocalar versin inşallah Allah dağına göre kar yağdırır merak etmee
tebrikler nevim gönül işne gelince sana katılıyorum eğer Rabbim ol demezse olmuyo tecrübeyle sabit beim eşimden önce okadar saplantılı bi ilşkim vardıki anlatamam 7-8 yıl kadar sürmüştü ve eşim ozaman benden hoşlanan bi arkadaşımdı sadece eşim önceki arkadaşımın bana zarar verdiğini söylerdi çevremdeki herkez gibi ve bigün bitti ama kavga gürültü patırtı bitmedi tehtitler falan benim sinirler alt üst eşim gene hep yanımda omzunda ağlıyorum bana bigün dediki izin ver bana seni mutlu edeyim unutturayım tamam dedim istemeye istemeye biz başladık sonra askere gitti ben ayrılmayı düşünüyorum ona haksızlık ettiğim için o çok seviyo beni ama ben bi düzene sokamıyorum hayatımı askerdeyken bile sanki hep yanımda eksikliği hiç hissetmedim diyarbakırdan bana çiçekler yollardı hediyeler ben daha çok vicdan yapardım olmuyo die izne geldi ayrılalım dicem ogün bişey oldu bana onun bi bakışı sinemeya gitmiştik ve o film boyunca abrtmıyorum yüzmü izledi bir an bile kafasını çevirmeden ogün aşık oldum geçmiş yoktu önecsi yoktu sadece o vardı çok uzattım ama dicem şuki kader diye bişey var herkez önceki flörtümle kesin evlenirim zannediyodu ve eşimin bana plotonik hallerine üzülürlerdi eşimle evlendiğimi duyanlardan küçük bi şok yaşadılar Allah ol dedi ve oldum iyiki oldum
aynısını bende yaşadım canım ama içinde bir sürü huzursuzluk varsa çokta aldırma doğru insan karşına çıktığında anlarsın zaten Rabbim hakkında hayırlısını gönlüne gönlündekinide hakkında hayırlı kılsın
bende denicem bunu dukanı araştırırken okumuştum hayatınızda her hafta bigünü proteine ayırın die
Allah sevdiği kuluna imtihan verirmişki adımı dilinden düşürmesin benden başkasına sığınmasın bende buna inanırım
bugün pekbi duygusalım heralde
amin canım inşallah
4,birinciliğim ama ben hiçbirini kaydetmedim aferim bana
alkış alkış alkış bugün sen havalarda gezersin şimdi ayakların yere basmaz tebrik ediyorum canım seni böyle devam et bak biraz değişiklik nasılda çözüyo herşeyii
biliriz biliriz unutmaki hepimiz birazcık şişman hatunlarız ve bir kilo kaybetmenin tektaş almışcasına sevindirdini bilmejkteyizzz
afiyet olsun canım bol muhabbet
geçmiş olsun canım bende annemi özledim geçen haftadan beri görmedim anneanneme gitti bir hafta yok ben 3 günde bir görmezsem daralıyorumm Rabbim acılarını göstermezsin

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ediyorummmm seniiiii Karatay kardeşliğiii :13:
canım senin için 300 gr. önemli bir başarı bence tebrik ederim

kırmızııııımmm yavyuuuummmm afffeerinn sanaaa harikasınnn hep 300 görüyorduk son zamanlarda,bu yanındaki 1 ile iyi geldi

aaa canım benim çok geçmiş olsunnn Allah yardımcınız olsun.Bol bol paça çorbası içirin kemik kaynamasına iyi gelir derler
ya aslında daha eksideydim ama dün akşam bi sıkıntı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım gece 3 te kaltım 10 tane zytin yedim bide regli kötü oldu anlıcan
afiyet olsun canım
valla bende çok sevindim ençokta karataya çok inanmış görmüştüm seni ve boşluğa düşmen üzmüştü beni neyseki sadece senin işgüzarlığından olmuş
demekki neymiş boş yere bünyeyi hırpalamamk lazımmış karaty yetr sizeee su tuttuğun zamanlarda da bitki çayını artırdığında işe yaramıyomu bilmediğimden soruyorum canım ve bukadar kilo vermiş olmana rağmen 1,9çok ç.ok iyi değilmi neyse metobolizmalarınız harekete geçti demekki gülümde dahil
Gerçekten banaaa tek taş etkisiii yaptıııı 

sanki bulutların üzerindeyim