sağol canımcım yedim bitti diyemiyorum yaa normalde moralim bozuk olunca hiç bişey yiyemezdim artık tam tersi oluyo kendimi sürekli bişeyler yemek ihtiyacı içinde hissediyorum
çok sağol canım benim
sanırım bi müddet sonra insanın sürekli diyette olma hali ruhsal durumunuda etkiliyo aman şunu yemiyim aman kilo alıcam
ki zaten ufacık bir kaçamakta artı olarak dönüyo..mart ayında bir sene olacak ama ben hala şu kalan 8 kilomu veremedim üstüne alıyorum buda moralimiz çok bozuyo
evet fizik tedavi doktorumda belim için yürürken duruşuna dikkat edersen belin ağrımaz demişti ilk başta dikkat ediyorum sona bi bakıyorum ben yine elimi kolumu sallaya sallaya yürümeye başlamışım
alışmadık şeyde don durmaz hesabı
sende bizim moral kaynağımız oldun olacaksında hayatım
yok safişim artık beceremiyorum ben diyet yapmasını beynim isyanlarda sanırım![]()
kızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
bakalım elbet kırılacak benimde bu duraklama dönemim![]()
Bencee çokkk doğruuu birr karrarr canımm çünküü uzun süre aynı diyeti yapıncaa insanın vücudu ona da adapte olup kilo vermeyi kesebiliyormuşşş.. Belki dee kalan 8 kilonu da karatayla üzerinden sonsuza dek atarsınn.. Hiç canını sıkma sennn.
Bencedee sen diyett yapmaktan fenaa haldee sıkılmışsın haklı olarakk ammaa belkii şunuu deneyebilirsinn yaptığınn şee diyet demee ben sağlıklı besleniyorumm dee belkii bunu demek bile kendini iyi hissettirecek. Belki bu söylediğim sana çok komik gelecek amaa ben her pazartesi diyete başlıyorum dediğimdeee mutlakaa o akşam bozar daha çokk yerdimm amaa artık bir karar verdim ben ömrümün sonuna kadar sağlıklı besleneceğim dedimmm böyle deyince bir süre sonra bitecek birşeyden bahsetmemiş oluyorummm hemdee kendimii sıkıntıyaa sokmadığımıı gayett rahat hareket ettiğimi farkettim. Diyet kelimesinee pek çokk acııı vee olumsuz anlam yüklediğimiz için bir süre sonraa ruhumuzda bir sıkıntı hisetmmemizz normall bunu bir dene bence
Ayağınn içinde gerçektenn bundan sonra spor yaparken dikkat et bi sakatlanmada olabilirdi allah korusun ve ısınmadan sakın bisiklete binme bence budaa çokk problem yaratıo