- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 316
oyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaadualarimiz seninle bitanem, allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah
ablama c.tesi geldiler oglanla konustular..ablam heyecanlandi cok soru soramadi..araya ben maydanoz oldum tabi..sonuc olarak ablami tanimak istedigini soyledi oglan..ama cok tuhaflar safisim..o gunden beri hala ses yok..anlamadimki nebicim sey..birde isin komik yani..dunde baska bir tanidik aradi annemi komsusunun oglu varmis banka muduru...oda kiz ariyormus..annem dedi bunla gorustuler olumlu olumsuz birsey belli degil..simdi onlarda bekliyorhakkinda hayirlisiolur insallah...ama en kotusude..ben yillar once lisedeyken bir oglanla bakisiyorduk..yaklasmiyorduk birbirimize ama sik sik bakisirdik onunda benim arkadaslarimda birbirimize baktigimizi bilirlerdi....okul kapandi bitti..ama yillar sonra o oglani amcamlarin evinde gormustum ve yine bakismistik sonra bir daha gormedim...seytan budur ya aklima onu getir ya..hadi birde oysa diye..ki insallah degildir bundan cok korkuyorummm:18::18: bende amma ceviz kirmisim haaa
safisim mezun olsamda sizi birakmam merak etmeyin..bukadar siklikta gelemesemde yine takima ugrar laflarimsizleri birakabilirmiyim ben hiccc
saphisim ozeldn yaz canim, ilk hangisi gelirse onun hakki..biz bekliyoruz nasil olsa
saol salisimmmmdarisi sizlerin basina insallah...emin ol akip gidecek kilolar..yeterki kendini sikma bunalima sokma
![]()
aamaan hiç sevmem böyle belirsiz işleriii...valla akrabaya sorun canım cevap verdiler verdiler neyse belli olsun ..siz de diğerlerine haber verirsiniz....kız o ceviz değil masum bakışmalar dert etmeee....yaşını sorarsınız omu değilmi çıkar ortaya...bu işlerde acele etmek gerekir bence..ben olsam çatlardım valla....hayırlısı olsun yinede...
ben sensiz nederim bi gelmedi göriim twitte face de bırakmam peşiniii..