allah seni hacı etsin hemi sesim evi inletti gülmekten halende gülüyorum

eşim inan ne oluyo diye içeri girdi adam demiştirki hatun kafayı yedi

kusura bakmasın yanlış sakın anlamasın yazan arkadaş samimiyetime görerekten yazdım kırdıysam affola

canım atkıyla bere örüyorum her sene avlendim evleneli

bu sefer ipe mana bulamıcak geçen okadar ördüm neymiş kafasını boynunu dalıyomuş kartopu aldım hemde pahalıda ipi

ama bacım bu erkek milletine yaranılmıyo onu anladım ben

canım hoş geldin sefalar getirdin

geçmiş olsun bu arada

canım normalded bakıyolar zaten kanlara ben bile verdim çok şükür bir sorun çıkmadı sadece demirim kanım b 12 azmış onuda ailaçlarla dengeliyoruz

birde ban örnek olucen sen çok ayıp birdaha görümiyim

geçen annemlere gittim hamur kızartmışlar bir tane yemedim bile eger eski paş olsaydı amanın tutmayın derdim annem bile dedi kıızm bişey bişey olmaz ye bende dedim anne beni seviyosan ısrar etme dedim sonra tamam dedi ama içim kalmadı degil

canım kızının ateşi çok çıkıyosa bileklerine bacak aralarına soguk suyu sür pamukla inan çok iyi geliyo aklında bulunsun

ılık bir duş aldır ince giydir rabbim şifa versin işallah

[/QUOTE]
oldu bi kerem işte.....
haşladıktan sonra 1 yumurta ve baharatla harmanlayıp teflon da krep gibi kızartabilirsin canım çok güzel oluyor...
kahvaltın gayet güzel afiyet olsuun....[/QUOTE]
canım azimliyiz vericez bu kiloları unutmamak lazım bak ban bu saat olmuş dedim söz vedim diyetimi söylüyüm bu saat oldu evi temizlemekten anam agladı namazı bile gebe 2 kıldım birazdan yatıcam ama yatmadan dedim menümü paylaşıyım

akşam yediklerim menüm

1-karalahana diger adıyla azman diyolar kastamonulular onun hem kendime haşaldım zeytin yag sarımsak ve sirkeyle harmanladım yedim afiyetle

2-gen yapraklarından eşime mısır bulgurundan patatesli yemegini yaptım 5 kaşıkta ondan yedim ekmeksiz

3-4 kaşıkta makarna yedim
4-bir kase mercimek çorbası
5-ve saat 2.30 yani gece yarım portakal yedim

kusura bakmayın anca işlerden fırsat buldum namzı bile zor kıldım allah affefsin okadar yorulmusumki

ekmek yemedim bu sefer suyu 1 lire kadar içtim yarın evi gen temizlicem iyi spor oluyo bana

ipekyol benim de bi tane çocuğum var, bi kızım var oğlumu hamileyken doğuma bi kaç gün kala kaybettim
paşam hoşbuldum, gülebilirsin şekerim hakediyorum ben :) baklavalara acımadım şimdi vicdan azabı duyuyorum
canım ah neleri göz yummuyozki aman paradtesi dşyete başlarız veririz diyoruz kendimizi kandırıyorum şu pazartesiler gelmedi gitti

Bende seni merak ediyordum ablacım yaa.Hoşgeldin özlettin kendini
Bişey çıkmaz canım inş rutin bunlar
Vuşşşş afiyet olsun yapışmadan uçsun gitsin
Sorma ya ne romantik kızmış bu Ayşen.Sevgililer gününde böyleysen evlilik yıldönümünde neler yapıyorsun kız biraz tüyo ver bize olur mu..
Sapiş yaa.Ben bu aralar bloglara bakıyorum.Beğendiklerimi sık kullanılanlara ekliyorum.Bugün baktım ki eklediklerimden biri senin bloğunmuş.Doğrumudur
Bende ilk defa hayatımda çilek reçeli yaptım geçen hafta.Arada ucundan tırtıklıyorum yaa

Çok güldürdün beni
Maşallah azimli kaptanım.Rabbim bizede sirayet ettirsin
dogru ama hep derim noktayla virgül diye nonta eşim vvirgül ben oluyorum bebem

Slmmm arkadaşlarrrrrrr sizee kavuşabildimm sonundaaaa bu aralar kendimi parçalar gibi spor yapıyorum. Bugün sabah 5 de kalktım havuzda nöbet vardı akşam 5 de bitti ve 1.5 saaat yüzdümm 1.5 saat yürüdümm...Şu an çok yorgunummm ...Yarın öğlene kadar evdeyimm sonra yine yürüyüş havuz pazartesi okul açılıoo tatili de bitirdimmm
sevgili saliss seni tebrik eder nanagından öperim

azmine hayran kaldım kıyamam sana ben okul açılıyo diye üzülme canım benim aglama bakıyım gelir döverim ben o hocalarını seni üzerlerse

arkadaşlar bir derdim var daha doğrusu sorum.
şimdi biz gittik ya kayınvalidemlere görümcem çiğ köfte yapacaktı yapmamış beraber yaptık neyse. sorun bu değil tabi. ben bugün hastaneye gittim ya diyetisyen için, konu açılmışken dedim ki bana artık kiloyla alakalı kötü şeyler söylemeyin hatta hiçbişey olumlu ya da olumsuz. işte kilo sana yakışıyo saçmalıkları kayınvalidemin pot kırdığı zaman sığındığı tek liman. eşim bugün bişeyler söledi,kan alınırken kolum morardı gösteriyorum şimdi senden kan aldılar ya baya zayıflamışsındır diyo. orda da kilo vermek senin sağlığın için hemde toplum sağlığı için iyi dedi. ben doluyorum ama patlama noktam şu oldu. ben hiç dememişim bana kötü şeyler sölemeyin diye kayınvalidem "bak alınmaca gücenmece yok, kimse üstüne almasın ama ben çok şaşırıyorum hiç tahmin etmezdim oğlum bu kadar sabredicek diye, kiloyu hiç sevmez çünkü" dedi!! ne yapacaktı boşanacak mıydı falan diyorum ama nasıl bozuldum. bi de benden başka kimin alınabileceği bi durum acaba. sonra toparlamak için kilo sana çok yakışıyo da şu göbeğin olmasa falan dedi. görümcem sağolsun diyo ki verme boşver hiç bişeyi vermek zorunda değilsin ,böyle iyisin falan. ama ben dayanamadım ağladım. onların yanında ağladım.
şimdi bu eziklik mi, ben moralimi sağlam tutayım yakınlarım dikkat etsin en azından sözlerine diye uyarıyorum sonuca bakın. kimseden etkilenmemeyi başarabiliyormusunuz? ve sizce başkalarının sözlerinin önemi ne kadar olmalı. ne cevap vermeli, nolur paylaşın ben bu konuda ne yapacağımı şaşırıyorum. bende bilirim terslemeyi ama üzmek de istemiyorum . ben gaza gelmiyorum ya yakınlarım gaza getirmek için kötü şeyler söylediklerini söylüyolar ama öyle olmuyo ben baya üzülüyorum ilk başta bi hırs yapıyorum 2 en fazla 3 gün sürüyo insanların destekleriyle uzun soluklu olurmuş gibi gelioo
ben o adamı döverim inan sinirlerim oynadı okurken kusura bakmada

bu arada sen azim ediceksin vericeksin kiloları canım baksın bakalım nasıl oluyomuş geer karşısına gülersin öle onlar san gülüceklerine sen onlara gülersin dogum etmişin insanlarımn hiçmi aklına gelmiyo

azim ediceksin bizimle burda vericeksin kilolarını işte okadar ben bile aman pazartesi olsun derdim aman misafirligi giderdim evde başlarım derdim aam yok artık azimliyim millet benle dalga geçicegine afedersin başka yerleriyle açsınlarda dalga geçsinler azim irade istek başarıcam diye kafamı beymnını motive edersen bu iş tamam sadece irade hade görüm seni canım bizimle başla bu yola inan 1 aydır diyetteydim 2 haftadır dahada kestim bogazımı limitli ytolyorum ban gülenleri laf sokanların karşısına geçipte ben gülücem rabbim nasip ederse sakın pes etme şeytanada uyma canım bişey isterse milletin dalgaalrı laf sokmaları gelsin canım sakın unutma

seninle beraberim bu yolda azda olsa kilolarımız aynı varmıısn yarışa başaralım seninle ne dersin

sen kaynananlarında dedigine bakma kötü söz sahibinindir sen gaza gel diye yapıyolardır şimdi akılları sıra derler içlerinden aman diyeted başladı çok sürmez kesin gen yer derler onların dediklerini tersine çıkarcanım azmin elinden hiç birşey kurtulmaz bunu bil

sağolasın canımm
sağol tatlım şükür kompres yapacak hale gelmedi..amin canım
canım ben pek değişik bir şey yapmadım brokoliyle ama denemelere açığımdır.Bildiğimiz usül haşlarım,sonra da sarmısak,limon,zeytinyağı,tuz ile tarator hazırlar üzerine dökerim.kenarları çiğ rende havuç koyarım,ortaya da brokolileri koyarım.2 renk güzel görünür.
çok sağol canım

yap canım sen de karatay yap :)

canım emzirenler de yapıyorlar karatayı,doğal hatta mümkün olduğunca organik beslenmek gerekiyor karatayda
canım evet benim yemek bloğum var,beyazbiber,o muydu eklediğin? Eskisi kadar sık ilgilenemiyorum maalesef
canım çok sağol aminn
afiyet olsun canım.erken yeseydin biraz,azıcık fazla olmuş gibi.özellikle karnıyarık,kızartılmış patlıcansa
işşallah gene afacan oldugu günleri görürsün canım