• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

NEV cim maaşallah cnm ya ne kada samimi içten yazıyorsun ya..sıcaklıgını ta buralardan hissediyorum cnm...aslında haklısın..karatay daha mantıklı hem düzenli kilo verdiriyor hem de serbest gıda yelpazesi daha geniş ve daha ulaşılabilir...dukan tariflerini yapmaya vaktimde yok benim..oyyy uykusuzluktan bi hal oldum zaten:2:sen spor yapıyormusun nevcim su anda?
Canımsın,o sıcaklığı sen veriyorsun,sizler veriyorsunuz canım benim.İyi ki varsınız :16: Canım ben spora sömestrede ara vermek durumunda kaldım kötü hava şartlarından,şimdi evime geldim koşu bandıyla başladım hafif hafif.

sevgili kaptanım ben 1 kaç haftalıgına izin almak isteyebilirim senden..ayrıntıları yarın yazayım cnm...su anda çok halsiz uykusuz ve yorgunum..iyi geceler fıstıklar....
Nereyeeeeee :50:

canım ne güzelde demiş mevlaha:16::16:maşşallah bize:nazar:gerçekten canım aslında yeriz biribirimizi ama nedense yapamıyoruz ayrı kalınca rabbimde ayırmasın işşallah tek eksigimi bebek oda yaradan vericekki olucak ben çok zorluk çektim canım ne sen sor ne ben zorluyum biizm evliligimiz sorunlu oldu biraz kayın validem istemedi beni aslında hoş şimdi bensiz yapamıyo:1::1:şaka yapmıyorum inan rabbim sizlerede benim eşim gibi eş nasip etsin hiç kırmadı şimdiye kadar allah var bazen gıcıklıogı tutyo ama olsun :1::1:hiç bir zaman kilomu yüzüme vurmadı geçen dedimki benim neremi seviyosun topalak bişey dedim benim gözümde sen inceciksin dedi:1::1:senin dedi kalbinin güzelligi merhametin beni aşık ettirdi sana dedi :17::17:ne kiloma laf söyledi nede bebeklerim ölünce boşarım dedi:14::14:herşey karşılıklı canım malesef ben iyiyimde oda ban iyi birde bizleri bazı uyuzlar bir rahat bıraksa ama nerde:19::19::19:anlayışına anlayışlıda inadınada çok inan nuh dedimmi peygamber demiyo :27::27:ban hep destek bende ona tabi geçinip gidiyoruz işte :9::9:ilk o farketti kilo verdigimi ben demedim diyetteyim diye geç geliyodu bende diyodum acıktım yedim anlıcagın tescillendim:1::1::1:rabbim herkeze öyle iyi anlayışlı eş versin yarabbim mutlulugumuzu nazarlardan saklasın işşallah:nazar::nazar:

:20::20:sen arkama geç çabuk ilk ben sordum bebem sen arkamdan dinlersin artık :1::1::1:sahi desende kurtulsak bebem ya o neki:44::44:

Çokkkkk güzelll canımmmmRabbbimmmm ömürrr boyuuu bozmasınnnnnnnnnn inşallaaahhhhh binlercee maşallahh sizee:nazar::nazar::nazar::nazar:Bendee duaa ediyorumm inş bendee siziinnn gibii hayırlı bi eş bulurumm bölee kötüü zamandaa yaşşıyoruzz karşımızaa iyilr çıkar inş:16:

:53::53::53:sana yemin edebilirim çilekli çizelge gördüm diye nere kayboldu çizelge anlamadım gitti:44::44:yoksa ben açlıktan hayalmi görüyorum :1::1::1:
mindivan macunu ne canım biraz açarmısın merak ediyorum sorucam hep unutuyorum :17::17:
evet tatlım hala çilekli çizelgem var ne oldu küüü ???? :1::1::1:
canım mindivan macunu bitkisel bir macun,aktardan alıyorum.Zayıflamaya yardımcı ve bağırsakları çalıştırıyor.Hoş 3 gündür yine küsüz wc ile ya :111:
afiyet olsun yavrim

bu arada bugün telime üyelik mesajım geldi
ayrıca kataloğumda kargoya verilmiş :8:
teşekkür ederim canişkom :16:
sağol canım :16:
hemen ilgilenmelerine sevindim hayırlı olsun üyeliğin tatlım :70:
saphiracım ben de sorucam unutuyorum cnm hep..mindivan macunu ne ki cnm
canım yukarıda yazdığım gibi bağırsak çalıştırıcı.İlk zamanlar çok güzel iş gördü ama son 3 gündür yine tık yok.Mecburen diyetimi değiştirmek zorunda kalıcam sanırım.En azından bir süreliğine başka diyet yapsam diye düşünüyorum
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :66::66::66: 2 haftadır ilk 3 teyiz 7. takımmmmmmmmmm,bu hafta da 3. oldukkkkkk :62::62::62: Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :65::65::65:

hay maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::46::46::46::124::124::62::62::62:

İyii gecelerrr arkadaşlarrrr

Yarın için bende sizden izin isteyecektimmmm:17:

Yarınn iş günüü 5 de kalkacağımm akşam 5 e kadar çalışıpp sonra 6 da kursa gireceğimm 8 de kurstan çıkacağımm vee yarın memleketten halamlarr gelecekmişşşş yanii yarın giremeyebilirimmmmm benii izinli sayarsanız çokk sevinirimm canlarrrr:16:

Yarın için bende sizden izin isteyecektimmmm:17:
Yarınn iş günüü 5 de kalkacağımm akşam 5 e kadar çalışıpp sonra 6 da kursa gireceğimm 8 de kurstan çıkacağımm vee yarın memleketten halamlarr gelecekmişşşş yanii yarın giremeyebilirimmmmm benii izinli sayarsanız çokk sevinirimm canlarrrr:16:
Canım haftasonları sayım yapılmıyor,devam zorunluluğumuz yok yani :1: Elimizden geldiğince katılım yapmaya çalışıyoruz ama :70:

Canım haftasonları sayım yapılmıyor,devam zorunluluğumuz yok yani :1: Elimizden geldiğince katılım yapmaya çalışıyoruz ama :70:

Yaaaa gerçekktennnn miii nevimmmm benn bilmiyordummmmmm bunuuuu:53:Bakk kaçç haftadırr burdayımm yeni birşey daha öğrendimmmm:1::1:Bendee haftasonlarııı neden buralar azcıkk tenha oluo diyodummm:1:Amaa tabii bunu öğrendikten sonra haftasonuuu buralarda olmmazmazlık etmem sizi özlüyom çünküü:34:

Yaaaa gerçekktennnn miii nevimmmm benn bilmiyordummmmmm bunuuuu:53:Bakk kaçç haftadırr burdayımm yeni birşey daha öğrendimmmm:1::1:Bendee haftasonlarııı neden buralar azcıkk tenha oluo diyodummm:1:Amaa tabii bunu öğrendikten sonra haftasonuuu buralarda olmmazmazlık etmem sizi özlüyom çünküü:34:
Canımsın.Ben de ilk geldiğim hafta bütün cumartesi-pazar burada tek başıma beklemiştim,sonradan öğrendim ben de arkadaşlar öyle uygun görmüşler :1: Ama dediğin gibi fırsat buldukça girmek güzel oluyor haftasonu olsa da,burdan kopuş binevi kaçamağa da kapı aralıyor sanki...

Son düzenleme:
Canımsın.Ben de ilk geldiğim hafta bütün cumartesi-pazar burada tek başıma beklemiştim,sonradan öğrendim ben de arkadaşlar öyle uygun görmüşler :1: Ama dediğin gibi fırsat buldukça girmek güzel oluyor haftasonu olsa da,burdan kopuş binevi kaçamağa da kapı aralıyor sanki...

:1::1:Bendee geldiğimddennn berii haftasonlarıı hiç harekett olmuoo diyee şaşırıyordummm:1::1:Gerçektenn çokk haklısınn canımmm enn önemlii diyett püff noktasıı

Spor+diyet+kk eşittir gidennn kilolaraa:1::1: (benimm matematikk pek iyi değill kanımca ama idare eder di mi öğretmeenimmm:1:

:1::1:Bendee geldiğimddennn berii haftasonlarıı hiç harekett olmuoo diyee şaşırıyordummm:1::1:Gerçektenn çokk haklısınn canımmm enn önemlii diyett püff noktasıı

Spor+diyet+kk eşittir gidennn kilolaraa:1::1: (benimm matematikk pek iyi değill kanımca ama idare eder di mi öğretmeenimmm:1:
Formül eksiksiz,harika bir denklem olmuş,harikasınnn :66:

saphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10

Saferancım tebrikler canım :65:

Son düzenleme:
saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

pasam tebrikler canım :65:

Son düzenleme:
ipekyol...6
uzum...8
saphira...24
saliss...22
akabe...5
saferan...17
kırmızıgül...2
pasam...25
nev...27
shopaholic...8
aysn...7

nevim tebrikler canım :65:

saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

saliss tebrikler canım :65:

benimmkiiii yalnızzcaaaa 13:1:asıll tebriklerrrr sanaaa tatlımmmmm buu kadarr mesajıı sayıyorsunn emeklerineeee sağlıkkkkk bi tanemm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

paşammmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nev:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kırmızıgül:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10

Saferancım tebrikler canım :65:
Saphiram ellerine sağlık,Saferan'ım diline sağlık :70:

saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

saliss tebrikler canım :65:
Ellerine sağlık canım,Saliş'im tebrikler :70:

ipekyol...6
uzum...8
saphira...24
saliss...22
akabe...5
saferan...17
kırmızıgül...2
pasam...25
nev...27
shopaholic...8
aysn...7

nevim tebrikler canım :65:
Oleyyyyyyyyyyyy :10:

Çokkkkk güzelll canımmmmRabbbimmmm ömürrr boyuuu bozmasınnnnnnnnnn inşallaaahhhhh binlercee maşallahh sizee:nazar::nazar::nazar::nazar:Bendee duaa ediyorumm inş bendee siziinnn gibii hayırlı bi eş bulurumm bölee kötüü zamandaa yaşşıyoruzz karşımızaa iyilr çıkar inş:16:
amin canım cümlemizinkini diyelim darısı bekarların başına :17::17:gelsin italyanlar gibi yakısıklı türklere nasip olsun evlilik o kendini biliyo:1::1:
evet tatlım hala çilekli çizelgem var ne oldu küüü ???? :1::1::1:
canım mindivan macunu bitkisel bir macun,aktardan alıyorum.Zayıflamaya yardımcı ve bağırsakları çalıştırıyor.Hoş 3 gündür yine küsüz wc ile ya :111:

sağol canım :16:
hemen ilgilenmelerine sevindim hayırlı olsun üyeliğin tatlım :70:

canım yukarıda yazdığım gibi bağırsak çalıştırıcı.İlk zamanlar çok güzel iş gördü ama son 3 gündür yine tık yok.Mecburen diyetimi değiştirmek zorunda kalıcam sanırım.En azından bir süreliğine başka diyet yapsam diye düşünüyorum

hay maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::46::46::46::124::124::62::62::62:
canım açıkken göremiyorum ama kapalıkken görünüyo çizelgen nedenki acep:44::44:pekte şehvetli tatlı iştah açıcı çilegin var haberin olsun canım çekti olsada yesek:56::56:
saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

pasam tebrikler canım :65:
beni şımartıyosun canım :17::17:daha nice yazılara işşallah:21::21:
Günaydın canlarım,güzel bir haftasonu diliyorum :70:

sanada günaydım canım :38::38:bende evde tekim herzamanki gibi sıkıntıdan patlıyorum:43::43:neyse gelelim menüye sabah kalktım 3 çatal kadar yumurta yedim 2 çatal peynir sonra uyudum yeme saatim sabah sekiz şimdide haslama brokoli yicem ve tanında 3 yaprak tavuk gögsü bir bardakta ayran içicem yanına:56::56:
bu arada 15 dakika plates yaptım telefon geldi 10 dakika ara sonra yarım saat daha yaptım etti sana 45 dakika:8::8:topumla yuvarlana yuvarlana oynaştık bugün:8::1:bu arada okadar çok hamlamışımki ne terledim heryerim agrıyo işşallah vucut zamanla alışırda agrılarım gider :16::16:ev işlerim yok çok şükür yemegimde var namazımı kılıyım eşime örgü başladım atkı bere onu bitiirtim diyorum sevgililer gününe kadar:17::17::17:herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum kendinize iyi bakın heran dönebilirim :27::27::27:akşam yemegimide yzarım şimdi belli degil ne yiyecegim akşamada hayın planlarım var:1::1::1::1:akşam menüsünde görüşmek üzere beni özleyin anacım :5::5:
bu arada seferan nerelerde girmedi işşallah kötü bişey yoktur merak etmeye başladım:43:

sanada günaydım canım :38::38:bende evde tekim herzamanki gibi sıkıntıdan patlıyorum:43::43:neyse gelelim menüye sabah kalktım 3 çatal kadar yumurta yedim 2 çatal peynir sonra uyudum yeme saatim sabah sekiz şimdide haslama brokoli yicem ve tanında 3 yaprak tavuk gögsü bir bardakta ayran içicem yanına:56::56:
bu arada 15 dakika plates yaptım telefon geldi 10 dakika ara sonra yarım saat daha yaptım etti sana 45 dakika:8::8:topumla yuvarlana yuvarlana oynaştık bugün:8::1:bu arada okadar çok hamlamışımki ne terledim heryerim agrıyo işşallah vucut zamanla alışırda agrılarım gider :16::16:ev işlerim yok çok şükür yemegimde var namazımı kılıyım eşime örgü başladım atkı bere onu bitiirtim diyorum sevgililer gününe kadar:17::17::17:herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum kendinize iyi bakın heran dönebilirim :27::27::27:akşam yemegimide yzarım şimdi belli degil ne yiyecegim akşamada hayın planlarım var:1::1::1::1:akşam menüsünde görüşmek üzere beni özleyin anacım :5::5:
bu arada seferan nerelerde girmedi işşallah kötü bişey yoktur merak etmeye başladım:43:
Menün çok güzel canım :nazar: Spora gelince,spor bittikten sonra tümden yıkanmaya halin olmasa bile,ılık su ile vücudunu sudan geçirirsen ağrılarının fazlası ile azalacağına eminim.Bu arada aklında bulunsun,soğuk suyu baldırlara ve bacaklara 5 dk süresince tutmak bile 100 kalori yaktırır ve bacakları inanılmaz inceltip sıkılaştırır canım.Ben bu 5 dk lık soğuk su kompleksini tüm yaz boyu her gün uygulamıştım ve baldırlarım inanılmaz incelmişti.

Gelelim bana.Eş adayımla pazartesi gününden beri dargın olduğumuz için,ve ben de ne yazık ki duygusal yiyici olduğum için,bugün fazlası ile abarttım yemeyi.Şimdi alışverişe çıkıcam,diyet alışverişimi eksiksiz yapıcam ve sporla birlikte tekrar toparlanıcam.Saçmasapan bir meseleden çıkan tartışmamız,karşılıklı konuşacak zaman ve mekan olmamasından dolayı telefonla düzeltilmeye çalışılıp,başarı sağlanamayınca biraz büyüdü.Diyetime sarılmam lazım acilen,depresif anlar diyet için en büyük tehlike çünkü.Öpüyorum canlarım :70:

Son düzenleme:
Back
X