Harikasın Saliş'immmmmm,durakladığımız haftalar hiç üzülmüyoruz bundan sonra tamam mı canım,vücur hiçbir emeği inkar etmez canım benim,tebrik ederim bitanem
Her eksi bizim için artıdır,harika bir slogan olmuş canımmmmmmmm,gaza geldimBen de çok tebrik ediyorum Gülüm,hızla ariyorsunnnnnnnn,resim isterizzzzzzzz
Canım benim,kesinlikle uykusuzluktandır ama 300 gr artı çok hafif ve telafi edilebilir bir artı,sakın canını sıkma olur mu,muhteşem gidiyorsun
Canımmmm,hoşgeldin.Biz de seni çok özledikkkkkkkk
Canım benim yaO gün hala dün gibi aklımda biliyor musun;iyi ki aramızdasın ve iyi ki hayatlarımız,hedeflerimiz kesişti
Of,of,of,çok geçmiş olsun canım benim,yanık gerçekten çok zordur.Allah şifa versin canım
İşte bu harika bir taktik Saliş'im.Ödüllendirme bedeni ve ruhu en çok gaza getiren şey,harikasın canım.İyi günlerde,güzelliklerle giy inşallah
4 haftadır ilk 3'teyizzzzzzzz,harikayızzzzzzzzzzTebrik ederim dünyanın en özel kadınları
![]()
Evettt canımmm teşekkürrr ederimmmmmm tattlımmmmmm yaa çokk sevindirikk oldummm gerçekten ilaç gibi geldii bu kilooo gidişiii artııkk veremeyincee üzülmeyeceğimmm çünlüüüü vücudummmm daa banaa çekmişşş o da arada inat edio