• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikasın Saliş'immmmmm,durakladığımız haftalar hiç üzülmüyoruz bundan sonra tamam mı canım,vücur hiçbir emeği inkar etmez canım benim,tebrik ederim bitanem :70:

Her eksi bizim için artıdır,harika bir slogan olmuş canımmmmmmmm,gaza geldim :66: Ben de çok tebrik ediyorum Gülüm,hızla ariyorsunnnnnnnn,resim isterizzzzzzzz :62:

Canım benim,kesinlikle uykusuzluktandır ama 300 gr artı çok hafif ve telafi edilebilir bir artı,sakın canını sıkma olur mu,muhteşem gidiyorsun :70:

Canımmmm,hoşgeldin.Biz de seni çok özledikkkkkkkk :70:

Canım benim ya :70: O gün hala dün gibi aklımda biliyor musun;iyi ki aramızdasın ve iyi ki hayatlarımız,hedeflerimiz kesişti :70:

Of,of,of,çok geçmiş olsun canım benim,yanık gerçekten çok zordur.Allah şifa versin canım :5:

İşte bu harika bir taktik Saliş'im.Ödüllendirme bedeni ve ruhu en çok gaza getiren şey,harikasın canım.İyi günlerde,güzelliklerle giy inşallah :70:

4 haftadır ilk 3'teyizzzzzzzz,harikayızzzzzzzzzz :65: Tebrik ederim dünyanın en özel kadınları :62:

Evettt canımmm teşekkürrr ederimmmmmm tattlımmmmmm yaa çokk sevindirikk oldummm gerçekten ilaç gibi geldii bu kilooo gidişiii artııkk veremeyincee üzülmeyeceğimmm çünlüüüü vücudummmm daa banaa çekmişşş o da arada inat edio:52:

toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

nev81, saliss+, narin_nazenin+, ipekyol51+, pasam3405+, saphıra

:nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar:

sagol bebegim benim enişte duymasın bebegim dedigini:1::1::1:neme lazım döver möver ama çok romantik adam vesselam dövmez beni:27::27:canıkm rabbim kimseye göstermesin inan göbegimde yanmıştı izi kaldı elimdede kalırsa vay halime:18::18:allahım şifa versin işşallah benim gibi gariplere :86::86::86:

evettt canımmm teşekkürrr ederimmmmmm tattlımmmmmm yaa çokk sevindirikk oldummm gerçekten ilaç gibi geldii bu kilooo gidişiii artııkk veremeyincee üzülmeyeceğimmm çünlüüüü vücudummmm daa banaa çekmişşş o da arada inat edio:52:

:60::60::60::60::60:bakıcez senmi omu inat belkim güzel kilo verince böle olursun ne dersin :123::123::123:normalde yiyemiyorum bari içimde kalmasın
bu arada Sanal yiyeyim bari yarasın bana:125::125::125::125:ben çok fenayım he :111::111:
Bu arada salatayı yazmayı unuttum bebeler kırmızı lahana domates sogan brokoli salatası yapıyo eşim yarında sponsorumla pazara gidicem depo yapıcem dolaba yicek vericem kiloları :32::32:

Son düzenleme:
Evettt canımmm teşekkürrr ederimmmmmm tattlımmmmmm yaa çokk sevindirikk oldummm gerçekten ilaç gibi geldii bu kilooo gidişiii artııkk veremeyincee üzülmeyeceğimmm çünlüüüü vücudummmm daa banaa çekmişşş o da arada inat edio:52:
Canımsın :70: Bende de bir inat var ki Saliş'im,bilirim ne demek olduğunuuuuu.Allah huylarımızı da yumuşatsın hayırlı vesilelerle bitanem,aslında inadımız en çok kendimize zarar veriyor.Kilo verişine gelince,öyle güzel bir kızsın ki şu an bile;20 kilodan sonra seni düşünemiyorummmmm :62:

sagol bebegim benim enişte duymasın bebegim dedigini:1::1::1:neme lazım döver möver ama çok romantik adam vesselam dövmez beni:27::27:canıkm rabbim kimseye göstermesin inan göbegimde yanmıştı izi kaldı elimdede kalırsa vay halime:18::18:allahım şifa versin işşallah benim gibi gariplere :86::86::86:
Dövmezzzzzzz,dövemezzzzzz :1: Canım iz kalmayacağını düşünüyorum su yanığı olduğu için,benim tüm su yanıklarım iz kalmadan geçti.Yağ yanıklarım damla bile olsa iz kaldı ama.Rabbim acını hafifletsin bitanem :70:

Kıızlllarr iyii gecelerr ben yatarrrr sabahh yinee 5 dee kalkacağım veee yollara düşeceğimmm akşamm daa kursa girip gelecemm amaa geç olacak kanımcaa kendinizeee iyi bakın kızlarrrrrr:3::3::3::3:

Canımsın :70: Bende de bir inat var ki Saliş'im,bilirim ne demek olduğunuuuuu.Allah huylarımızı da yumuşatsın hayırlı vesilelerle bitanem,aslında inadımız en çok kendimize zarar veriyor.Kilo verişine gelince,öyle güzel bir kızsın ki şu an bile;20 kilodan sonra seni düşünemiyorummmmm :62:

Dövmezzzzzzz,dövemezzzzzz :1: Canım iz kalmayacağını düşünüyorum su yanığı olduğu için,benim tüm su yanıklarım iz kalmadan geçti.Yağ yanıklarım damla bile olsa iz kaldı ama.Rabbim acını hafifletsin bitanem :70:

Evettt nevv öğretmenimmm gerçekktennn en büyük zararı yinee bizee amaa huylu huyundann vazgeçemiyorr amaa duanaa canıı gönülden aminnn diyorummmm :16::16:Çokkk teşekkür ederimmmm inşallahhhh O günleridee görürürümmm :16:

kızlaar çook kayfim yerinde yıllardır külüstür telofonlarla idare ediyordum sonunda canımdan kıymetlimi dedim kendime androit telefon aldııım..net paketimide aldımmı her daim sizinleyiim....
işte bu telefondan...

Eki Görüntüle 348654

buna geçtiiim....

Eki Görüntüle 348667
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
canım ın içi süper şeyler vaar..evde internete bağlanıyorsun sonra market diye bi ekran var ordan ücretsiz birçok uygulama indiriyorsun androit talafonu olanlarla ücretsiz konuşma resim gönderme bas konuş navigasyon pusula aklıa ne gelirse internetle beraber kullanılıyor bidde net paketi alırsan hattna dışardada kullanırsın..ben alıcam 10 mb alsam yeticek bana ev dışında kullanmak için face twit hepsi yükleniyoor...gmail adresi alarak klayıt olunuyor ..bi telefoncuya git istersen bilen yoksa daha iyi öğrenirsiin...
Safişim benim eşimde de var android telefon,benim minikten dolayı ben kullanamıyorum haliyle. kullandığın hoşuna giden uygulamalar olursa bizide haberdar edersen sevinirim
allah razı olsun canım düşmanıma vermesin yaradan çok zor hayatımı felç etti allah seni inandırsın bazen okadar yoruyoki ataklar nereye kadar giderim böel allah bilir:14::14:
Canım lafın gelimi dedim öle utandım bak şimdi:9::9::9::9:aama öyle vallahı kaçamaklar bile güzel oluyo evlenince olmuyo yaw:19::19:ekşın lazım insana ekşın :27::27:benimki işten geliyo yorgun argın yemek yiyo çay biraz nete takılıyo sonra cuppa yatak inan çok tek gittim yataga:14::14:okadar özledimki bilrikte zaman geçirmeye teknoloji geldi paşanın saltanatı bitti:14::14:
Sorma canım ya bizde eskiden daha çok vakit geçirirdik ama şimdi iş güç yoğunluğundan akşamda bizim minikten dolayı yalnız kalamaz olduk.
aaa hadi be gerçekten mi :1: bilmiyordum çok sevindim yauf :1: evet benim menüde de market,navigasyon,latitut diye bir şey,google harita,face,tweet,gmail daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var.Benim tarifemde face ve tweet bedava..eskiden bu teknolojik aletleri o kadar güzel bilirdim ki,herkes bana sorardı.Benim minik kuş doğduktan sonra fena halde çaptan düştüm :1: sağol bebem valla pek hoşuma gitti.Ben de diyordum ki amaaan bunlar ne böyle neye yarıcak :1: bir de face e filan cepten girip bişi yazınca mobilden yazıldı diyor,neden androitten yazıldı diye çıkmıyor onu da biliyorsan alnının ortasından şakkadanak öperim seni :1:
Minikler bizi biraz teknolojiden geri bıraktı kız
Ahh tattlımm yaa sorma sabaha kadar kıvrandımmm mesaj da yazamadımmm gerçektenn midemm kötüü bazı ilaçlar böyle şeyler yapıyormuş onlar ağır kemoterapikmiş hocayı aradım zaten akşam böle böle hocm ben ölüom dedim oda normal dedi:1: Gerçektenn çok ağır yan etkileri oluyor saphiracımm benn sadecee hastalarıma üzüldümmm 2 gündee bir alan varr Allahım yardım etsin onlaara şimdi onları çok daha iyi anlıyorum...Öğlenn gerçekten iyi yedimm amaa akşamm ağzıma tek lokma sokamadım su bile içemedim annem de nane limon yapmış saolsun onu da çıkardım ama şimdi biraz daha iyiyim şükür:34:

çok geçmiş olsun canım

Safişim benim eşimde de var android telefon,benim minikten dolayı ben kullanamıyorum haliyle. kullandığın hoşuna giden uygulamalar olursa bizide haberdar edersen sevinirim

Sorma canım ya bizde eskiden daha çok vakit geçirirdik ama şimdi iş güç yoğunluğundan akşamda bizim minikten dolayı yalnız kalamaz olduk.

çok geçmiş olsun canım

naber kader arkadaşım nasıl gidiyo hayat
osmaniyede muhteşem bi doktordan bahsetmişsin kimmiş bakalım o gıcık :)
ben sonunda buldum ama doktorumu

Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir :34::34:
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..:9::9:
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm:21::21:
Tebrik ederim seni canım
***7. TAKIM 244 . ETAP***

kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/68/0/0%)
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/74.8/0/0%)
Pasam(95/93.7/1.3/0.68%) (yeni uye..hedef..70..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)

7. TAKIM ORTALAMASI.. 0.53%...

kizlar listemiz bu..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..veremeyenlerde haftaya insallah iyi sonuclarla gelir :34::34:
bildirimde bulunmayanlar ceza puani alacaktir..
ipek ve aysen

Kızlar sabah erkenden şehir dışına çıkmak zorunda kaldık aniden olunca girip bildirimde yapamadım.Gittiğimiz yerdede giremedim.Kusura bakmayın sorumluluğumu yerine getiremedim

canımsın :70: Bende de bir inat var ki saliş'im,bilirim ne demek olduğunuuuuu.allah huylarımızı da yumuşatsın hayırlı vesilelerle bitanem,aslında inadımız en çok kendimize zarar veriyor.kilo verişine gelince,öyle güzel bir kızsın ki şu an bile;20 kilodan sonra seni düşünemiyorummmmm :62:

dövmezzzzzzz,dövemezzzzzz :1: Canım iz kalmayacağını düşünüyorum su yanığı olduğu için,benim tüm su yanıklarım iz kalmadan geçti.yağ yanıklarım damla bile olsa iz kaldı ama.rabbim acını hafifletsin bitanem :70:
canımsın canım sagol kardeşim :48::48::48:
kıızlllarr iyii gecelerr ben yatarrrr sabahh yinee 5 dee kalkacağım veee yollara düşeceğimmm akşamm daa kursa girip gelecemm amaa geç olacak kanımcaa kendinizeee iyi bakın kızlarrrrrr:3::3::3::3:
canım çıragım allahzihin açıklıgı versin bebem bu arada neden saat 5de gidiyosun sorucam sormayı unutuyorum:17::17:
hayırlı olsun canım güle güle kullan

safişim benim eşimde de var android telefon,benim minikten dolayı ben kullanamıyorum haliyle. Kullandığın hoşuna giden uygulamalar olursa bizide haberdar edersen sevinirim

sorma canım ya bizde eskiden daha çok vakit geçirirdik ama şimdi iş güç yoğunluğundan akşamda bizim minikten dolayı yalnız kalamaz olduk.

çok geçmiş olsun canım

canım senin en azından bebegin var ondan diyosun ama benim kimsem yok bazen sinir oluyo degilim he pc başından kalkmıyo bir oyun var ondan oynuyo en sonunda pcnin fişini saklıcem olucek biticek :27::27:geçen dedim allahım bir elektirik gitsede dedim muhabbet etsek ama nerde demeye fırsat kalmadı elektirik gitti eşimin bana bakması aynen bu şekil:53::53::53:dedim başka bişey dileseymişim rabbim vericekmiş:55::55::55:

Günaydın canlarım :70: Güzel bir hafta sonu diliyorum :16:

benim için hiç güzel bir hafta sonu olmadı malesef nazaramı geldik ney :nazar::nazar:eşimle çok kötü kavga ETTİK SEBEPSİZ BİR OLAYDAN SONRA KAHVALTI BİLE YAPMADIM SİNİRİMDEN SADECE HASLAMA YUMURTA YEDİM :43::43:SABAHLARI NEDEN ERKEKLER BU KADAR KIRICI OLURKİ TEK SUÇUM YEMEKLE İLGİLİYDİ PATLICAN KURUSU VARDI GÜVELENMİŞ DÜN HAŞLADIM DÜDÜKLÜDE SUYUNU DEGİŞTİRDİM VS İŞTE SABAH BAKTIM KURTLAR TEPESİNDE YÜZÜYO BENDE YEMEGİ DEGİŞTİRİDM DEDİM KURU PATLICAN BİBRE DOLMASI VAR ONUMU YAPIYIM MAKARNASMI BULGURMU DEDİM YARMA ÇORBASI VAR BİİZM ORAYA ÖZEL ONU ISLADIM SIKMA TARHANA DİYOLAR BİZDE BAMYA YAPTIM KIYMALI KISA TİRİTLİ YANINADA SECENEKLERİ SÖYLEDİM HAY SÖYLEMEZ OLAYDIM :14::14:BAGIRDI ÇAGIRIDI NE YAPARSAN YAP DEDİ SOL TARAFINDAN KALKTI GALİBA BENDE SİNİRİMDEN AGLADIM DURDUM YENMEK YOK SANA DEDİM NERDE YERSEN YE DEDİM AMA KIYAMADIM GENE YAPTIM YEMEGİ BEN İSTİYORUMKİ BİŞEY İSTESİN ELLERİMLE YAPIYIM NE YAPARSAN YAP ÖNÜMÜZE GELDİDE YEMEDİKMİ VS BİR SÜRÜ ŞEYLER DEYİP KIRDI BENİ İÇİNNE CANAVAR GİRMİŞ GİBİ OLDU BEN NERDE HATA YAPIYORUM YA YA ÇOKMU DÜŞKÜNÜM ÇOKMU SIKICIYIM ANLAMADIM GİTTİ:14::14::14::14:BVİRİ AKIL VERSİN BEN NE YAPAYIM SABAHHTAN BERİ SİNİRLERİM TEPEMDE BİRİ YANIMDA OLSA TEKME TOKAT DÖVESİM VAR:47::47:

benim için hiç güzel bir hafta sonu olmadı malesef nazaramı geldik ney :nazar::nazar:eşimle çok kötü kavga ETTİK SEBEPSİZ BİR OLAYDAN SONRA KAHVALTI BİLE YAPMADIM SİNİRİMDEN SADECE HASLAMA YUMURTA YEDİM :43::43:SABAHLARI NEDEN ERKEKLER BU KADAR KIRICI OLURKİ TEK SUÇUM YEMEKLE İLGİLİYDİ PATLICAN KURUSU VARDI GÜVELENMİŞ DÜN HAŞLADIM DÜDÜKLÜDE SUYUNU DEGİŞTİRDİM VS İŞTE SABAH BAKTIM KURTLAR TEPESİNDE YÜZÜYO BENDE YEMEGİ DEGİŞTİRİDM DEDİM KURU PATLICAN BİBRE DOLMASI VAR ONUMU YAPIYIM MAKARNASMI BULGURMU DEDİM YARMA ÇORBASI VAR BİİZM ORAYA ÖZEL ONU ISLADIM SIKMA TARHANA DİYOLAR BİZDE BAMYA YAPTIM KIYMALI KISA TİRİTLİ YANINADA SECENEKLERİ SÖYLEDİM HAY SÖYLEMEZ OLAYDIM :14::14:BAGIRDI ÇAGIRIDI NE YAPARSAN YAP DEDİ SOL TARAFINDAN KALKTI GALİBA BENDE SİNİRİMDEN AGLADIM DURDUM YENMEK YOK SANA DEDİM NERDE YERSEN YE DEDİM AMA KIYAMADIM GENE YAPTIM YEMEGİ BEN İSTİYORUMKİ BİŞEY İSTESİN ELLERİMLE YAPIYIM NE YAPARSAN YAP ÖNÜMÜZE GELDİDE YEMEDİKMİ VS BİR SÜRÜ ŞEYLER DEYİP KIRDI BENİ İÇİNNE CANAVAR GİRMİŞ GİBİ OLDU BEN NERDE HATA YAPIYORUM YA YA ÇOKMU DÜŞKÜNÜM ÇOKMU SIKICIYIM ANLAMADIM GİTTİ:14::14::14::14:BVİRİ AKIL VERSİN BEN NE YAPAYIM SABAHHTAN BERİ SİNİRLERİM TEPEMDE BİRİ YANIMDA OLSA TEKME TOKAT DÖVESİM VAR:47::47:
Kıyamam sana,benim de pek güzel başlamadı,biz de kavga ettik :5: Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinin yapısını kendi yapıma benzettim.Ben de sabahları çok gergin uyanırım.Ben de bir damla suda fırtına koparırım.Ama inan söylediğim hiçbirşeyi içimden gelerek söylemem,o an yalnızca dili söyler ve içimdeki sebebini bilmediğim zehri o şekilde akıtırım.Eşin de öyle yapmış,ne olur kendini üzme.O da ne neden öyle gergin olduğunu biliyordu,ne de o sözleri hissederek söylüyordu emin ol.Şimdi ise içindeki sebebini bilmediği zehri akıttı ama bu kez de seni incittiği için deliler gibi pişman bana inan.Canımsın ya,çok seviyor seni çok eşin;sen de çok seviyorsun.Ne olur ekndini üzme,bunlar tuzu biberi,barışmalar da çok güzel oluyor :1:

Son düzenleme:

Olur canım arada böyle tatsızlıklar.Eşin başka bişeye sinirlenmiştir sana patlamıştır belki.İkinizde sakinleşince anlatırsın kırıldığını o da özür diler tatlıya bağlarsınız

kıyamam sana,benim de pek güzel başlamadı,biz de kavga ettik :5: Canım yazdıklarından anladığım kadarıyla eşinin yapısını kendi yapıma benzettim.ben de sabahları çok gergin uyanırım.ben de bir damla suda fırtına koparırım.ama inan söylediğim hiçbirşeyi içimden gelerek söylemem,o an yalnızca dili söyler ve içimdeki sebebini bilmediğim zehri o şekilde akıtırım.eşin de öyle yapmış,ne olur kendini üzme.o da ne neden öyle gergin olduğunu biliyordu,ne de o sözleri hissederek söylüyordu emin ol.şimdi ise içindeki sebebini bilmediği zehri akıttı ama bu kez de seni incittiği için deliler gibi pişman bana inan.canımsın ya,çok seviyor seni çok eşin;sen de çok seviyorsun.ne olur ekndini üzme,bunlar tuzu biberi,barışmalar da çok güzel oluyor :1:
bende seni seviyorum bebem sendemi kavga ettin :43:gelde birlikte sarılak aglasak en iyisi sinirim yavaş yavaş geçiyo okadar bagırmasına kıyamadım gene 4 çeşit yaptım :17::17:uyuz ne olucek sabahları hiç çekilmiyo he yataktan kalmaya kalmıyoda cıldırıcim:1::1:benim adım paşaysa birazdan gelicek yanaşıvcak bana özür dilicek hadi gel pazara götürüyüm seni dicem özür dilerse giderim :19::19:o inatsa bende ondan inadım eşşek inadı var bende:27::27:bitti demimmi bitmiştir nuh dersem peygamber demem bu huyumuda hiç sevmiyorum :14::14:
olur canım arada böyle tatsızlıklar.eşin başka bişeye sinirlenmiştir sana patlamıştır belki.ikinizde sakinleşince anlatırsın kırıldığını o da özür diler tatlıya bağlarsınız

canım inan sebepsiz hadi dicem başka şeyden kavga etsem için yanmıcek he:19::19:her sabah böle kalkmaya kalkmıyo yatmaya yatmıyo ne yapsamda pcnin başından kaldırsam benide ihmal ediyo :14::14:
Gelelim menüme
1- koca bir tabak sarımsak sirke az tuz haşlanmış brokoli var
2-koıcamanda 1 bardak ayranım var az tuzlu :17::17:şimdi onları yicem allah nasip ederse elimde iyide iz kalmış malesef belli ah ah dertler bitmiyoki:14::14:

CUMA zayiflama YARIŞMASI 244. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 Şubat - 17 Şubat

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................13. TAKIM %0,57

İKİNCİ ...................7. TAKIM%0,53

ÜÇÜNCÜ..................8. TAKIM %0,46

Tebriklerrrrr kızlarrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Bizzzzz harika birrrr takımızzzz

bravooo kızlaaar......:46::46::46::46::46::46:

Üzüldümm canımm tek ben değil mişim onu da anladımm babalar arada böyle yapıyormuş demekki zaten uzatmamaya kaarar verdim siizin tavsiyeleriniza uyarakk akşam gelince hoşgeldin dedim şaşırdıı benim inadımıı bildiği için yine 4 aya hazırlamıştı kanımca kendiniii :ssz:

canım benim iyi ki uzatmadın oda seni daha az kırmaya çalışacaktır...ne kadar sevinmiştir....:16::16::16::16::16:bi tanesin....:29:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

nev81, saliss+, narin_nazenin+, ipekyol51+, pasam3405+, SAPHIRA

:nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar::62::nazar:

maşallah kızlar gece buluşması mı yaptınız bensiiiz....:1:

çok geçmiş olsun canım
o kadar çok uygulama var ki..ben ablamdan ders alıyorum o çoktandır kullanıyor..şimdilik whatsap(ücretsiz mesajlaşıyorsun msn gibi diğer andoitli rehberdekilerle)blip.me(bas konuş gibi ücretsiz konuşarak mesaj yolluyorsun)ezan saati....zedge(ekran resimleri zil sesleri indiriyorsun)bunun gibi deneyerek bulursun daha canımm...

biraz kendi haline bırak canım..belki bişeye sıkılmışltıır...üstüne çok mu düşüyorsun acaba....

bende seni seviyorum bebem sendemi kavga ettin :43:gelde birlikte sarılak aglasak en iyisi sinirim yavaş yavaş geçiyo okadar bagırmasına kıyamadım gene 4 çeşit yaptım :17::17:uyuz ne olucek sabahları hiç çekilmiyo he yataktan kalmaya kalmıyoda cıldırıcim:1::1:benim adım paşaysa birazdan gelicek yanaşıvcak bana özür dilicek hadi gel pazara götürüyüm seni dicem özür dilerse giderim :19::19:o inatsa bende ondan inadım eşşek inadı var bende:27::27:bitti demimmi bitmiştir nuh dersem peygamber demem bu huyumuda hiç sevmiyorum :14::14:
Canım benim ya,yerim ben seni.Affet sen affet,bir erkek özür diliyorsa gerçekten dilediği özrün milyon katı pişmandır :1:

Gerçekten harikayız,Allah nazardan saklasın takımımızı :nazar: Evetttt,gece buluşmasııııııııııı :66:

canım benim iyi ki uzatmadın oda seni daha az kırmaya çalışacaktır...ne kadar sevinmiştir....:16::16::16::16::16:bi tanesin....:29:

o kadar çok uygulama var ki..ben ablamdan ders alıyorum o çoktandır kullanıyor..şimdilik whatsap(ücretsiz mesajlaşıyorsun msn gibi diğer andoitli rehberdekilerle)blip.me(bas konuş gibi ücretsiz konuşarak mesaj yolluyorsun)ezan saati....zedge(ekran resimleri zil sesleri indiriyorsun)bunun gibi deneyerek bulursun daha canımm...

biraz kendi haline bırak canım..belki bişeye sıkılmışltıır...üstüne çok mu düşüyorsun acaba....
canım inan evladım yokya sevgim direk ona kayıyo galiba ya:59::59:bıraktım oluruna zaten herşeyiyle ilgileniyorum inan 3 çeşit yemegini tatlısını böregine kadar yapıyorum millet bana delisin sen 2 çeşit neyine yetmiyo diyo çok zahmetliymişim ben severek yapıyorum inan ama bana bagırması çok agırıma gitti banada işten 3 de geldi dediki hadi pazara gidelim klarnını doyurdum bende yemegimi ayrı yedim dedi sofrayı neden ayırdın bende dedim ben hep bu saatlerde bunu yiyorum ne ayırıcam dedim sonra geldi benden özür diledi sen haklısın ben haksız ama dedi canım işlere sıkkın yoksa seni kırarmıyım dedi affet dedi :17::17: bizde derlekki köpek cigerim dayanmadı :1::1:ondan başka hiç kimsem yok aile bile zamanı gelince yük oluyosun der ama eş öylemi 3 gebelik geçirdim bebek gibi baktı bana çok işini bırakıp geldi karnımı doyurmak için neler çektim bir bilsen bir yazsam buraya aglarsınız garatisi veriyorum yani affettim gitti çok sevdigimden galiba keşke burnu biraz sürtseydi dedim ama dayanamadım :17::17:
Canım benim ya,yerim ben seni.Affet sen affet,bir erkek özür diliyorsa gerçekten dilediği özrün milyon katı pişmandır :1:

Gerçekten harikayız,Allah nazardan saklasın takımımızı :nazar: Evetttt,gece buluşmasııııııııııı :66:
canım özür diledi dilemesinede 50 liramıda aldı borç pazara gittik bir kıyafet beyendim onu alıcektim elinde 1 tane kalmış dedim alıyım şansımada defolu çıktı:14::14:okara hoşuma gitmiştiki halbuki eim al nasıl olsa kilo veriyosun dedi arkadaki çizigi beni bitirdi ya neden beyendiklerim şeyleri alamıyorum şansıma tükürüyüm ben :27::27:şimdi mutfaga gidicem aldıklarımı temizlicem kendime brokoli aldım brüksel aldım karalahana aldım kıvırcık salata malzemeleri aldım greyfurt aldım anlıcagınız iyi alışveriş yaptım meyvamıda aldım güzel bir haftaya bomba gibi hazırlandım korkun benden gidicek bu kilolar :32::32::32::32::32:
akşamada kırmızı lahana salatası yaptım yogurtlu onu yicem okadar eşimede yemekleri ısıtırım temem bu iş :56::56:peşine sodamı içicem yatarkende greyfurt suyumu içicem yatarkende sauna şortu aldım onu giyicem :17::17::17::17:sporda yaparaım tamam bu iş annemlerede yürüyerek giderim yarım saat sürer:18::18:hemde bana spor olur plateside yapsam ne iyi olucek havalarda ısınsın yürüyüşe gidicem :52::52::52:
bu arada sevindirici haber vereyim kaç zamandır görmedigimiz bir ahbabmımız vardı kadın demezmi ay paşa kilomu verdin çok güzel olmusun dedi bana ne hoşuma gitti halimi görseydiniz 32 diş dışardaydı:60::60::60::60::60:hoşuma gitti yaw kendimede güvenim geldi amanın tutmayın beni çok pis hırs yaptım :32::32::32::32:

canımsın canım sagol kardeşim :48::48::48:

canım çıragım allahzihin açıklıgı versin bebem bu arada neden saat 5de gidiyosun sorucam sormayı unutuyorum:17::17:

canım senin en azından bebegin var ondan diyosun ama benim kimsem yok bazen sinir oluyo degilim he pc başından kalkmıyo bir oyun var ondan oynuyo en sonunda pcnin fişini saklıcem olucek biticek :27::27:geçen dedim allahım bir elektirik gitsede dedim muhabbet etsek ama nerde demeye fırsat kalmadı elektirik gitti eşimin bana bakması aynen bu şekil:53::53::53:dedim başka bişey dileseymişim rabbim vericekmiş:55::55::55:

Havuz çok uzak kuşum 5 de kalkıyorum 6 dakki ilk otobüse yetişip 7 de havuzda olmak zorundayım iş başında :34:

Kızzlarr benn geldimmm bugünnn yinee her zamankii gibii yorucu bir cumartesi geçirdimm aslındaa çokk cüzzi bir rakama biz öğrenciyiz diye çalıştırıyorlar bizii amaa sanırım artık baya zor geliyor banadaa sabah 5 de kalkmak haftasonlarıı:25:Yinee bi dünya yüzdüm yüzdümm

Son düzenleme:
Back
X