yok canım neden kızayım millet aban dedi okadar sevme üstüne düşme diye vefat etti işte evlatlarımın yerine koymuyorumda ama çocugumda olmayınca sevgim direk ona geçiyodu inan oyuncagını ialçlarını çöpe attım aglaya aglayaahh canımm çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.keşke hastalıktan değil de,sağlıklı diyetinden vermiş olsaydın canım 3 kg yu.Çabuk geri alınabilirmiş gibi geliyor bana
sigarayı bıraktığın için çok çok tebrik ederim kendin ve etrafındakiler için yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın
hoşgeldin pabya...Forumda 2. üyelik açmak yasak..inşallah istediğin gibi bir hayatın ve kilon olur....
salissimm canım benim çok zor anacımm yaa.doktora danışarak takviye bir şeyler mi alsan acaba?
adet düzensizliğinle ilgili soğan kürünü önerebilirm.çok övüyorlar
offfffpaşacım yanlış anlama beni ne olur ama evlatlarınla bir tutman doğru mu onları,yani bu şkilde kendini kahrediyorsun.Evet,çok iyi biliyorum ki evdeki hayvan,evimizden bir birey haline gelir.Bir çok hayvan beslemiş biriyim ben.Bir sürü kuşumda oldu.Çok ağladım arkalarından,Hala aklıma gelince ağlarım
yapmaböyle arkadaşım,kendini perişan etme.Bu kadar hassas biri olarak bana kalırsa başka hayvan da alma.Şahsen ben de arkalarından çok üzüldüğüm için ve o psikolojiyi kaldıracak durumda olmadığım için almıyorum.Halbuki kızım da sever ama ben ya bişi olursa diye çok korkuyorum.Kaybettiğinde bu derece psikolojini,seni yıpratacak bir şeyi baştan hayatına sokma derim.İnşallah bana kızmamışsındır.Çok üzüldüm,inan içimde hissettim acını.Yapacak bir şey yok maalesef
canım hariksaın sen yaa süpersinnn
tebrikler ipekçim
Tebrikler canım
tebrikler tatlım aynı kiloda kalmak da önemli bence![]()

sagol canım benim yıpratmayım diyorum ama psikolojim okadar bozulduki herşeye aglıyorum
maşallah canım çook tebrik ediyoruum.....
annene de gelininize de çook geçmiş olsuun...
biz de seniçook merak ettik ...bi haber verseydin bize hiç olmazsa...allah yardımcın olsun..
ah canım uykusuzluk yapmıştır ödemi bide yorgunluk üzme kendini inş. haftaya ekside çıkarsın...sabırlı olmaya çalış canım..çok zordur ama ...
ah canım kendini yiyip bitiriyorsun..yapma böylee...
süpersin gülüm söylicek sözüm yok....
bugün misafir vardı ancak geldiim...

canım burdakiler biliyolar hiç yemedim hep haşlama yedim sporda yaptım az azİnş canım öyle ümidediyorum
İnş canım Allah seninde yardımcın olsun
Canım Allah şifa versin.İnş cabucak toparlanırsın.HEr şerde hayır vardır denir herhalde bu duruma :)
Allah yardımcın olsun zor işin ama en güzel yıllar da öğrencilik yılları oluyor o da bir gerçek
Maşallah 4 kilo vermişsin canım çok güzel bu.
Allah hakkında hayırlısını versin.İnş sağlığına kavuşursun canım
Çok üzüldüm okuyunca canım.Allah sabır-ı cemil versin sana
Valla artık seni nasıl tebrik edeceğimi bilemiyorum süpersin süpersin süper.

canım eşime bile dedim benmi talihsizim diye bana kızdı allahtan geldi allaha gitti canım dedi üzülme okadar çabaladık bak iyi olsun diye dedi hani çabalamazsın dersinki aman zaten ölücek dersin ugraşmazsın dedi onu anlarım çek vicdan azabını dedi yok ugraştık üzülme artık dedi sarıldık aglaştıkCanımmm paşammmm bakk çokk üzüldümmm gerçektenn onları çok seviyorsun anlıyorum amaa kendine haksızlık etmee sseninn çocukların ölmüş kuşunda bugünde ölmüş amaa bunun seninlee bir ilgisi yok bizler inançlı insanlarızz değil mi?Eğer sen elinden geleni yapmışsan (ki yaptın) ve onlar yinede ölüyorsaa Rabbim böyle uygun gördüğü içindir seninde sınavın bu yöndedir..Üzüntünüüü paylaşıyorum ve çok da haklısın amaa ne olur kendini suçlama olur mu kıyamam sanaa![]()

canim benim ya..ne soyleyecegimi bilmiyorum..Allah sabirlar versin..elbet guzel gunlerde gelecek..boyle dusunme olurmu..hayvanlari nekadar kendi canlarimiz gibide sevsek malesef uzun omurlu olmuyorlar...inana n e diyecegimi bilmiyorum..insanin sevdigini kaybetmesi kadar dunyada aci birsey yokk
tamam bitanem saol![]()
gecmis olsun canim Allah sifasini versin..umarim cabucak toparlanir gelininiz..kendini fazla ozletmezsin insallah..
buarada tebrik ediyorum seni super kilo vermissin...3 haftada 4 kilo sahane..hemde sporsuzz
oncelikle buyuk gecmis olsun aysenim..sukur toparlanmissin...insallah sigaraya birdaha el surmezsin...
tamam canim seni bu hafta geri alirim..puskut birsey diyecekmi bakalim..net sorunun oldugunu dusundugumuzden erken halloldugunu not gecerim..
yani seni bu hafta tekrar eklerim listeye canim..son 5 kiloyuda insallah cabucak verebilirsin bitanem