• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

salisim tatlım nasılsınnnnnnn:27::27:

bu arada bugün kahvaltıda 3 çatal yumurta 2 çatal peyaz peynir ve yarım dilim ekmek 3 yudumda ıhlamur içtim :27:paşa hasta diye evi temizlememiştim aman evi temizledim tam silerken sen panik atak nöbeti geçir ölüyürum zannettim çarpıntıdan arkadaşı aradım oda benim gibi panikl atak :18::18::18::18:telkinlerde nulundu yapma etme vs dedi çok şükür geçti az sonra ablama gittim annemi almaya 3 saat durmadım neyse ablamada giderken atak geçirdim:18::18: sonra eve gelirkende geçirdim etimi sana 3 eve gelince odanın kapısını açamadım korkumdan paşa hastaya:30:besmele çektim açtım kapıyı yavrum beni görünce omzuma atladı birlikte yatak odasına gittik giyindik geldik:21::21:rabbim şifa versin paşama beni onsuz onu bensiz bırakmasın işşallah amin:16::16:

öglende yediklerim 1 yemek kaşıgı patlıcan kebabı ve 2 yemek kaşıgı pilav 1 bardak su içtim:17::17:

akşamda 2 kepce mercimek çorbası içtim 1 kepçe kadar karalahana yemegi yedim bol yeşil salata yedim 2 kaşık yogurt yedim :56::56:bu arada ben bu hafta adet oldum haberiniz olsun heryerim şişti:9::9::9:demedi demeyin kilomda bir düşüş olmaz galiba haftaya kaparız arayı işşallah bu hafta canımın sıkıntısından çok dengesiz beslendim :30::30:sizler görüşmeyeli nasılınız inanın canınım sıkıntısından ne faceye nede buraya gidresim yok ama sizleride özlüyorum ben :48::48:

iyiyimm tatlımmmm griplee mücadelee ediomm buu senee hiç atlatamadımmmm benn bu gribiiii :2::2:
Birde kitapp okuommmmm :34:

Tabikiiiii paşammmmm araştırdımm bileeee tamm seninn paşanın derdinee göreee mantarlaraa birebirrr sennn söyledikleriii gibiii uygulaa kuşunaa amaa gözlerineee çokk dikkat ettt olurr muu tatlımmmm çünküü yakan bi merhemm ve göze hiç yaklaştırılmıoooo inşallah en kısaa süredee iyileşirr bebeğim :16:

teşekkür ederim bbem benim içime su serptin diyorumki patikonu 2 kere sürsem olmazmı bacım ya hayvana birebirmi acaba çok kaşınıyo kız görsen aglarsın:14:totosunda ve göbüşündeki tüyler döküldü iyileşirse çıkar degilmi kardeş ya arkadaş birşey anlattı bugün onunda kızken kuşu varmış muhabbet sen kusu kaynamış demligin içine düşür:53::53:ay ne üzüldüm kuşuna halen vicdan azabı çekerim dedi aklıma geldikçe keşke hiç anlatmöasaydı soguk suya koymuş ama yavrum ölmüş elinde:14::14::14:gagasını çok kaşıyo velet sürmiyorum sürsen gözüne gelir diyorum nasıl yapsak acaba:26::26:

iyiyimm tatlımmmm griplee mücadelee ediomm buu senee hiç atlatamadımmmm benn bu gribiiii :2::2:
Birde kitapp okuommmmm :34:

geçmiş olsun tatalım sanada ben çıkıyımda oglumla oynuyum biraz malum hanımı vefat etti :14:yanınada hem alasın var hem yok ne yapsam eşim almak istiyo paşada umurunda degil ama yaz gelicek şimdi biliyosun insan evde durmuyo en azından yarenlik eder dedim beni bir görsen evi arayan arayana paşa nasıl oldu diye o benim okadar sevdigim kuşuım oglum gibi millete çok seviyo benim paşa konuşuyo teyzesi acaba nazaramı geldi diyorum :43::43:görüşürüz sonra bebeler işşallah :5::5:

teşekkür ederim bbem benim içime su serptin diyorumki patikonu 2 kere sürsem olmazmı bacım ya hayvana birebirmi acaba çok kaşınıyo kız görsen aglarsın:14:totosunda ve göbüşündeki tüyler döküldü iyileşirse çıkar degilmi kardeş ya arkadaş birşey anlattı bugün onunda kızken kuşu varmış muhabbet sen kusu kaynamış demligin içine düşür:53::53:ay ne üzüldüm kuşuna halen vicdan azabı çekerim dedi aklıma geldikçe keşke hiç anlatmöasaydı soguk suya koymuş ama yavrum ölmüş elinde:14::14::14:gagasını çok kaşıyo velet sürmiyorum sürsen gözüne gelir diyorum nasıl yapsak acaba:26::26:

Senn yinedee iki sürme tatlımmm doktorun dediği gibii yapp hiç kuşum olmadıı bilemiomm kii tüylerri çıkarr inşşş..çokk bol sürmee böylece kaşısa bilee gözlerinee gelmez tatlımmm bu merhem de biraz kaşındrırırr amaa sonuçç alırsınn tatlımm merakk etmee senn:16:

selam kızlar.. bende aranıza katılmak istiyorum. bebek düşünüyorum ve zayıflamam gerekiyor. yer var mı takımda acaba?

merhaba iradeli :)
Takımımızda yer var mı şu an için bilmiyorum,onları kaptanımız biliyor.Yakın zamanda mezunlarımız olacak,yer açılacak.İstersen takipte ol.Sevgiler...

sevgili saferan davetin için teşekkür ederim,paylaşımda bulunabilirim yanlız 1 hafta saat 15.00 dan sonra , 1 hafta da saat 18.00 dan sonra ,Eğer bu şekilde kabul edersen grup a hemen dahil olmak isterim. kalorisiz ve güzel akşamlar :3:

2. öğün:

1 kase tavuklu yayla çorbası (az pirinçli)
10 ad. inegöl köfte

su 1.5 lt oldu

aslında 2 öğün yapıyorum,istisnalar hariç.geç yememe rağmen,3. öğün yapacakmışım gibi geliyor.Aklımda hep yemekler var.regl olduğumu bilmesem hamile myiim diye şüpheye düşücem :9:
bu hafta da güme gidecek galiba :37:
cnm sen haftalardır takır takır veriyorsun kiloları..olur bazen öyle..ama ben inanıyorum verceğine bu hafta da...
İyiii akşamlarrr güzellerrr benn geldimmmm:3::3::3:
Bugünn sabah kadar uyumadımmm sabah 2 saat dalmışımm annem babamm bağırarak kaldırdıı geç kaldın diyee tabii gitmeyeceğimden haberlerii yokkk:1:
hemen başhemşireyi sorumlıu hemşiremi bide hocamı aradımm bozulduularr amaa sess çıkaramadılrr amaa bayaa kulaağımm çınladıı:1::1::1::1:

Bugünn kendimii kişisell gelişimm kitaplarımaaa verdimm çünküü hemm nett gitti hemde diyett hedefimdenn uzaklaştığımıı hissettimm birr yıpranmışlık hissettimm üzerimmdee canımm kitaplarımmm çokk iyiii geldiiii enn iyii dostlarımm onlarr enn saklı sırlarımıı onlar biliyorr:23:
Vee Thomas Edison un hikayesi beni canlandırdı sizlere de anlattayımm...

Edisonunn bir sürü buluşu varmışş en önemlisii ampul tabii ampuluu bulurkenn telleri bir türlüü ayarlayamamışş binlerce yol denemişşş adamcağızz vee enn sonunda Durmadan çalışmak yüzünden Edison’un gözleri yanıyor, dayanılmaz sancılar veriyordu. Ama o bunları kimseye söylemiyor, sadece hatıra defterine kaydediyordu.

Peşpeşe deneylerin sürdüğü bir gün asistanı “Artık bu işten vazgeçsek!” deyiverdi.

“Niçin?”

“Çünkü şu ana kadar iki bin deney yaptık ve hiçbir sonuç alamadık!”

Edison cevap vermişş:

''Hayırr biz ampulde kullanılmayacak 2000 yöntem buldukk demişşş''

Bu hikayeyi okurken beni aldı bi gülmekkk bendee diyette işee yaramaynn 2000 yöntem buldum kanımca:62::62::62:
hikaye için tşkler salisim...ooooo ben kaç yüz bin metod buldum acaba:9:
Birr iyileşiiyimm saphiramm tıp bayramı var 14 ünde üniformalarrr yarı fiyatına iniyorr bende almak için diyetime gaz verecemm şimdikii üniforma bollaştıı bir 5 kilo versem 14 gündee süpppppperrr olurrrr :52::52::52:Karatayımaa iyileşir iyileşmezz tam gaz devamm edecemmm:21::21::21::21:

hımm beyaz forma mı giyiyorsun cnm sen...ben kilo aldıgımdan beri hep laci giydim ama bi zayıflayayım...pembenin tonları ..turkuaz mavinin tonları giyicem ..inşaallah:21::21:

menüüü....
akşam üzeri acıkınca bir miktar badem..ve çeyrek elmaaa:35:
akşam ....çok az mercimek çorba..az yogurt..az tavuk...ve koca kase marul salata yedim...
şimdi de kahveli süt içiyorum...biraz su içip sodamı da içip gece boyu wc ziyareti yapmayı düşünüyorum....:9::9::9::9:

kızlaaaaaarrr Ö.B.G.Z....yani öyle bir geçer zaman kiii mi izliyosunuz..puff benim bu yıl pek dizim yok..beğenemedim pek bu yıl...hep psikopat diziler var bu yıl:)))

Kızlarrr yaa benimm bu gripp arrttıı bu saat oldu uyuyamadımm nefes alamıommm hapşuruyom öksüürüyomm gece gece bilim adamlarına da kızdımm zatenn bi şuu grip virüsüne çare olamadılarr enn sonundaa kızdıracakklarr gidip ben bulacam:51::51:

Şaka maka ama ben yarın gitmeyecem kliniğe kızlar çünküü çok kötüyümm gidipp kendi ellerimizle kemoterapi verip bağışıklıklarını yok ettiğimizz hastaların yanınaa böle canlı bombaa gibii girememmm:50:Çünküü biziii böylee etkileyenn küçücükk bi virüss Allah korusunn onlar atlatamıyorr:2::2::2:Sabah başhemşireyi arayıp sölücemm amaa kliniktekii hemşireler yolacak benii kanımcaa onların işi artacakk diyee amaa düşündümm taşındımm hastalar daha önemliii dönüştee istediklerii eziyeti yapabilir bana:1:Nasıll olsa biz yorulunca dinleniyoruzz akşamlarıı yogunluk gelir geçerr amaa o hastalık öle değil:ssz::2::2::2::2::2:
Geçmiş olsun saliş.İyice dinlen canım Tr de salgın var herhalde
ah kaptanım çok üzülüuyorum....
burda olduğum sürece kaptanlığı yapmaya çalışırım ..ama kaptan olmak isteyen olursa yardımcılığada devam edebilirim...kaptan olsam da iyi bir yardımcı olması şart ..bu iş yardımlaşmadan tek başına sürdürülmez..bu nedenle mutlaka takım arkadaşlarımın yardımı şart...

takdir kaptanımın ve takım arkadaşlarımın....:17:

inş. canım cumaya sonuçlarını bekliyoruz...kreşide hayırlı olsun minik kuşun...
Saol canım.Yalnız sonuç bugün tepeteklak oldu nedendir bilinmez bir günde 1 kilo artar mı insan :26:
Kaptanlığı kabul etmene çok sevindim hayırlısı olur inş
selam kizlar...ben geldim sifre alan olmadi daha..ama sifre alan olur olmaz damlicam..
kaptanlik isini unutmayin..safisim kabul ederse birde yardimci gerekiyor..
gonulluleri one alalim lutfen:1::1:
Bence kaptan safiş yardımcı da Sapiş olmalı ama kendileri ne düşünür acaba
saferancım ve saphira cım ikisi olsun komutanlarımız:38:
Aynı görüşteyiz
İyiii akşamlarrr güzellerrr benn geldimmmm:3::3::3:
Bugünn sabah kadar uyumadımmm sabah 2 saat dalmışımm annem babamm bağırarak kaldırdıı geç kaldın diyee tabii gitmeyeceğimden haberlerii yokkk:1:
hemen başhemşireyi sorumlıu hemşiremi bide hocamı aradımm bozulduularr amaa sess çıkaramadılrr amaa bayaa kulaağımm çınladıı:1::1::1::1:

Bugünn kendimii kişisell gelişimm kitaplarımaaa verdimm çünküü hemm nett gitti hemde diyett hedefimdenn uzaklaştığımıı hissettimm birr yıpranmışlık hissettimm üzerimmdee canımm kitaplarımmm çokk iyiii geldiiii enn iyii dostlarımm onlarr enn saklı sırlarımıı onlar biliyorr:23:
Vee Thomas Edison un hikayesi beni canlandırdı sizlere de anlattayımm...

Edisonunn bir sürü buluşu varmışş en önemlisii ampul tabii ampuluu bulurkenn telleri bir türlüü ayarlayamamışş binlerce yol denemişşş adamcağızz vee enn sonunda Durmadan çalışmak yüzünden Edison’un gözleri yanıyor, dayanılmaz sancılar veriyordu. Ama o bunları kimseye söylemiyor, sadece hatıra defterine kaydediyordu.

Peşpeşe deneylerin sürdüğü bir gün asistanı “Artık bu işten vazgeçsek!” deyiverdi.

“Niçin?”

“Çünkü şu ana kadar iki bin deney yaptık ve hiçbir sonuç alamadık!”

Edison cevap vermişş:

''Hayırr biz ampulde kullanılmayacak 2000 yöntem buldukk demişşş''

Bu hikayeyi okurken beni aldı bi gülmekkk bendee diyette işee yaramaynn 2000 yöntem buldum kanımca:62::62::62:
Süpermiş iyi yapmışsın canım daraldığın zaman motive edici şeyler okumak lazım
kızlaaaaaarrr Ö.B.G.Z....yani öyle bir geçer zaman kiii mi izliyosunuz..puff benim bu yıl pek dizim yok..beğenemedim pek bu yıl...hep psikopat diziler var bu yıl:)))

Ben salı günleri 80leri izlerim öyle psikopat dizilerden pek haz etmiyorum.Yeterince üzülecek mesele var dizilerde eksik kalsın

Kızlar ben bu aralar çok az nete giriyorum şünkü minik prenses iyice huy değiştirdi 2 yaş sendromumuz biraz zor geçiyor.Elimde laptobu gördüğü anda yapışıyor pepe diye.Kurtulmak mümkün değil.Eşimle kara kara düşünüyoruz nasıl davranalım diye.Sürekli bağırıyor istediğini yaptırmak için ağlıyor.Şimdi babası dışarda işi vardı yanında götürdü de bende bakayım dedim.Uyku saatlerine denk getirip nete girebiliyorum ancak

Kizlar hala isteyim :-((( toplanti var bitmedi daha..
Persenbeye italyada buyuk patron gelecek deli gibi sunum
Icin hazirlaniyorlar.. Eve gittigimde giremem artik nete beni
Affedin kizlar..
Kaptalik konusuna gelince benimde gonlumden gecen safisin kaptan olmasi saphisin kaptan yardimcisi..
Karar onlarin..

merhaba iradeli :)
Takımımızda yer var mı şu an için bilmiyorum,onları kaptanımız biliyor.Yakın zamanda mezunlarımız olacak,yer açılacak.İstersen takipte ol.Sevgiler...

tamam takipteyim ...birinç birinçç :) benden sonra gelmek isteyen olurda almak isterseniz küserim valla.iradeli diyeyim öyle olayım diye adımı iradeli koydum:) 40 kere okuyan olur inşallah.kaptan kim pekü?

iyi aksamlar arkadaslar
ben gelebildim elhamdülillah :)
ayaklarimda ödem olusuyor cok fazla olunca hastanede tedavi görmem gerekiyor ama cok sükür cabuk ciktim

Back
X