salisim tatlım nasılsınnnnnnn
bu arada bugün kahvaltıda 3 çatal yumurta 2 çatal peyaz peynir ve yarım dilim ekmek 3 yudumda ıhlamur içtimpaşa hasta diye evi temizlememiştim aman evi temizledim tam silerken sen panik atak nöbeti geçir ölüyürum zannettim çarpıntıdan arkadaşı aradım oda benim gibi panikl atak :18::18::18::18:telkinlerde nulundu yapma etme vs dedi çok şükür geçti az sonra ablama gittim annemi almaya 3 saat durmadım neyse ablamada giderken atak geçirdim:18::18: sonra eve gelirkende geçirdim etimi sana 3 eve gelince odanın kapısını açamadım korkumdan paşa hastaya
besmele çektim açtım kapıyı yavrum beni görünce omzuma atladı birlikte yatak odasına gittik giyindik geldik
rabbim şifa versin paşama beni onsuz onu bensiz bırakmasın işşallah amin
öglende yediklerim 1 yemek kaşıgı patlıcan kebabı ve 2 yemek kaşıgı pilav 1 bardak su içtim
akşamda 2 kepce mercimek çorbası içtim 1 kepçe kadar karalahana yemegi yedim bol yeşil salata yedim 2 kaşık yogurt yedimbu arada ben bu hafta adet oldum haberiniz olsun heryerim şişti
demedi demeyin kilomda bir düşüş olmaz galiba haftaya kaparız arayı işşallah bu hafta canımın sıkıntısından çok dengesiz beslendim
sizler görüşmeyeli nasılınız inanın canınım sıkıntısından ne faceye nede buraya gidresim yok ama sizleride özlüyorum ben
![]()
iyiyimm tatlımmmm griplee mücadelee ediomm buu senee hiç atlatamadımmmm benn bu gribiiii :2::2:
Birde kitapp okuommmmm