canım dikat ediyorum yediklerime sen merak etmesenin paylaşımların güzel canım aramızda olduğunu hissettiriyorsun..bu hafta da böyle gidersen cuma ya listedesin.....
afiyet olsun canım....pasan da iyileştiğine göre moralinde düzelir diyetine daha dikkat edersin inş...
salisim de anlatmış 800 gram 0.8 olur 1kilo 500 gram 1.5 olur ...gecen cuma ki verdiğimiz kiloya değil geçen cuma tartıda çıktığımız kiloya bölüyoruuz....yani geçen cuma 78 isek 0.8 x 100=80 /78 =1.02 oluur.....
tam boyle işteee.....
kolay gelsin canım ..allah kabul etsiin...
hamurişi yeme de canım ne yersen yeeee
ellerine sağlık canım..ben de bi ara yapıyordum....
çık bi hava alcanım..sana bi uğraş lazım diyorum hep ama dinlemiyorsun...bi kursa yazıl belediyenin falan hoşlndığın bi alanda....:13:
sağol canım..sana daaa....

ah canım benim gelde birlikte sıkılalım len iyi giderkızlarr benn geldimm iştenn off bugün çok sıkıldımmm resmen orta yerimden ikiye çatladım kapalı bir kutuda 10 saat kaldım şimdi gidip kapının önüne oturacağım gören deli diyecek kanımca kış günü ama içim sıkıldı kızlarr öpüomm siziii![]()

sabah yedikerim hiç bir şey canım istemedi

öylen yogurtlu kereviz salatası ve bir elma

akaşmada terbiyeli tel şehriye çorbası ilk defa yaptım enfes oldu ıspanak kavurdum kıymalı yumurtalı kendime salata yaptım brokoli turpve kırmızı lahanadan sirkeli