• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin paylaşımların güzel canım aramızda olduğunu hissettiriyorsun..bu hafta da böyle gidersen cuma ya listedesin.....:16:

afiyet olsun canım....pasan da iyileştiğine göre moralinde düzelir diyetine daha dikkat edersin inş...:39:

salisim de anlatmış 800 gram 0.8 olur 1kilo 500 gram 1.5 olur ...gecen cuma ki verdiğimiz kiloya değil geçen cuma tartıda çıktığımız kiloya bölüyoruuz....yani geçen cuma 78 isek 0.8 x 100=80 /78 =1.02 oluur.....

tam boyle işteee.....:46::46:

kolay gelsin canım ..allah kabul etsiin...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hamurişi yeme de canım ne yersen yeeee:34:

ellerine sağlık canım..ben de bi ara yapıyordum....

çık bi hava alcanım..sana bi uğraş lazım diyorum hep ama dinlemiyorsun...bi kursa yazıl belediyenin falan hoşlndığın bi alanda....:13:

sağol canım..sana daaa....
canım dikat ediyorum yediklerime sen merak etme :9::9:bir ugraş olaraktan örgü örüyorum canım işşallah hızımı alamzsam sizlerin sıpalarınada örerim:1::1:
kızlarr benn geldimm iştenn off bugün çok sıkıldımmm resmen orta yerimden ikiye çatladım kapalı bir kutuda 10 saat kaldım şimdi gidip kapının önüne oturacağım gören deli diyecek kanımca kış günü ama içim sıkıldı kızlarr öpüomm siziii:16:
ah canım benim gelde birlikte sıkılalım len iyi gider :27::27::27:

sabah yedikerim hiç bir şey canım istemedi :19::19:

öylen yogurtlu kereviz salatası ve bir elma:56::56:

akaşmada terbiyeli tel şehriye çorbası ilk defa yaptım enfes oldu ıspanak kavurdum kıymalı yumurtalı kendime salata yaptım brokoli turpve kırmızı lahanadan sirkeli:56::56: eşimede patlıcan musakka yaptım pilav yaptım :14::14: 2 yemek kaşıgı pilav ve 2 yemek kaşıgı patlıcan yedim :17::17:çavdar ekmegi bir dilim yedim sagolsun eşim fırındakilerini tembih etmiz kurutulmuş geldi ben kurutmadım yaşasın :52::52::52:anlıcagınız bu eşimede çay demledim bende bu akşam birazdan namazı kılıyım mutfagı topluyum sonra lale devrini seyredicem işşalah :27::27::27:hepiciginize hayırlı günler diliyorum bebeler:5::5::5:

kızlarr benn geldimm iştenn off bugün çok sıkıldımmm resmen orta yerimden ikiye çatladım kapalı bir kutuda 10 saat kaldım şimdi gidip kapının önüne oturacağım gören deli diyecek kanımca kış günü ama içim sıkıldı kızlarr öpüomm siziii:16:

allah kolaylık versin canım..şöyle temiz hava al kendine gel:16:

canım dikat ediyorum yediklerime sen merak etme :9::9:bir ugraş olaraktan örgü örüyorum canım işşallah hızımı alamzsam sizlerin sıpalarınada örerim:1::1:

ah canım benim gelde birlikte sıkılalım len iyi gider :27::27::27:

sabah yedikerim hiç bir şey canım istemedi :19::19:

öylen yogurtlu kereviz salatası ve bir elma:56::56:

akaşmada terbiyeli tel şehriye çorbası ilk defa yaptım enfes oldu ıspanak kavurdum kıymalı yumurtalı kendime salata yaptım brokoli turpve kırmızı lahanadan sirkeli:56::56: eşimede patlıcan musakka yaptım pilav yaptım :14::14: 2 yemek kaşıgı pilav ve 2 yemek kaşıgı patlıcan yedim :17::17:çavdar ekmegi bir dilim yedim sagolsun eşim fırındakilerini tembih etmiz kurutulmuş geldi ben kurutmadım yaşasın :52::52::52:anlıcagınız bu eşimede çay demledim bende bu akşam birazdan namazı kılıyım mutfagı topluyum sonra lale devrini seyredicem işşalah :27::27::27:hepiciginize hayırlı günler diliyorum bebeler:5::5::5:
afiyet olsuuun.....

Selam kızlar ,Hemen özetliyeyim bugün tükettiklerimi :56:

SABAH ; Sevdiceğimle çok güzel bir yere kahvaltıya gittim ve ben ,bakınmakla yetindim.
* 1 çatal hellim peyniri,2 çatal beyaz peynir,2 çatal kaşar peynir.2 çatal dil peyniri :1:
* Yarım yumurta, 2 adet çeri domates ve salatalık,1 dilim kırmızı biber
* 2 dilim portakal ve 1 dilim kivi , 1 çay kaşığı bal ve sınırsız çay :52:

ÖĞLE-AKŞAM ; 5 yk. nohut , 1 adet peynirli tost, 2 adet çiğ köfte ( 3 gündür nohut tüketiyorum :23: )

ARA ; 2-3 çatal turşu kavurma ve 1 çb leblebi

Bugün 1-1,5 lt su içtim ya:ssz:

Yani bugünü böyle atlatabildim şu arayı tüketmeseydi iyi olacaktı ama yapacak bişe yok :26:

yok canım benim bir matematik hatası yapıyorsun 800 gr= 0,8 kg yani 0,8*100/100,8=yüzdeliğimiz
Sanirim cok haklisin saliss,yani yanlis oldugu cikan sonuctan belli,oldum olasi matematikte zayiftim
cuma günü Allah sonumu hayr eylesin ,ama basarcam insallah
haklısın cnm..benim de ögrenip kavramam lazım hesaplama işini...
Beraber el ele ,klavye klavyeye verip yapariz insallah shopaholic

kzılar nette sorun oldu..komsunun netden bağlanıyom su anda..haberi var tabisiii:9::9::9::9:
pazar günü kızıma diş bugdayı yapıyorum baya kalabalık misafirim gelicek..yarın büyük temizllik var...ve ertesi gün için yemek ve pasta hazrılıklarım...inşaallah yolunda gider her şey..ve üstesinden glebilirim..görüşmek üzere...iyi geceler ...iyi hafta sonları....
oy masallah öpüver annesi,kuzunu benim yerime,Rabbim sizlere bagislasin
aman dikkat misafir demek dietin tehlikeye girebilecegi sinyalleri demek

Ferihayı izliyorum kızlar :1:
Nerdeyse basladi baslayali her hafta bir isim cikiyor bir bölümünü bile izleyemedim

Kızlar günaydın ..Haftasonu yediklerimize dikkat etmekte zorluk çekenlerden biri olarak kolorisiz güzel günler diliyorum sizlere...

Birazdan dışarıya kahvaltıya gidicem sevdiciğimle inşallah hedefimden şaşmam,geldsiğimde yediklerimi yazıcam.

Hoşçakalın :42:

Ooo ne güzel ,sana bol keyifler diyecegim ama muhtemelen uyuyorsun bu saatte
Yarin yazarsin artik yediklerini

Pasam gecmis olsun canim,panik ataga karsi bol bol insirah suresini okuyabilirsin icin ferahlar cok rahatlarsin insallah
Maddi sikintilar icinde efendimiz s.a.v hadisi serifi var,vakia suresini okumamizi tavsiye ediyor.

günaydınn herkese mutlu hafta sonları diliyorum:16:
Saol SAPHIRA bilmukabele canim..

Saferan cok sagol canim,insallah anladigimi düsünüyorum cumaya Allah büyüktür

Oy saliss nasil bir is canim bu,10 saat kapali kutu derken?
Yani gidip otursaydin kapinin önüne deli demezlerdide,sanirim sifayi kapardin Allah korusun

Tecnesyum Afiyet bal seker olsun,agzim sulandi :) zaten aclik bastirdi iyice :)

kizlar bu aksam yorgunluktan yemek yiyemedim ben
aksam 7 den sonra öldürseler agzima tek lokma koymam..öylelikle az ac kaldim sabah olsada kahvalti yapsam :)
gecelim bugünki menüme

sabah 1 dilim cavdar ekmegi salatalik kirmizi süs biber,sürme peynir 1 fincan kahve

öglen biraz tavuk,1 porsiyon tam tahilli makarna

dondurma,

Selam fistiklar.. Eminim hepiniz bu saatte uyuyorsunuzdur, bende wc nobeti icin kalktim
Ama geri uyuyamadim.. Bugun cok guzel ve yogun bir gun oldu.. Bizim bucurler dayimin iki cocugunu
Oyuncaklar diyari diye bir yer var oraya goturduk ablamla.. Yani ne ararsaniz var.. Onlar guzelce oyna 6 saat felan
Ama benim totis bir sandalya yuzu gormedi, malum birde emanet hop oturdum hop kalktim..
Anam ne zormus 3 cocuga birden bakmak..ha wc'di susadiydi aciktiydi...
Yani safisim enbasta seni tebrik ediyorum ne zormus yaw cocuk bakmak.. Aman nereye gitti kayboldumu dustumu.. Onlara bakmaktan sasi oldum resmen :60::60::60:
Sonra evlerine goturim dedim cocuklar ayrilmiyor.. Dayimla yengem ikiside calistigi icin anahtari bize verdiler..
Onlar gelene kadarda evde baktik.. Ama yok 3 saat spor beni bukadr yormuyordu bune boyle.. Ben eniyisi evlenirsem arka arkaya yapmim cocuk mocuk :60::60:
Diyetime gelince cantama 500gr yogurdumu suyumu meyvami almistim.. Aksamda dayimlar pilav et yedi bende ot :9::9::9:
Neyse tekrar yatmayi deniyorum hepunizi cokk optummm

Kızlar gününüz aydın ve kalorisiz olsunnnn :10:

Hemen sabah menümü paylaşayım sizlerle;

SABAH ; 1 BARDAK SU,1 ÇAY BARDAĞI SÜT,1 YUMURTA VE 1 DİLİM EKMEKLE PEYNİRLİ TOST :16:

allah kolaylık versin canım..şöyle temiz hava al kendine gel:16:

afiyet olsuuun.....
Evettt canımm yaa hava aldım rahatladım:1::1::1:

Sanirim cok haklisin saliss,yani yanlis oldugu cikan sonuctan belli,oldum olasi matematikte zayiftim

Nerdeyse basladi baslayali her hafta bir isim cikiyor bir bölümünü bile izleyemedim

Yaparsın tatlım merak etme

Ooo ne güzel ,sana bol keyifler diyecegim ama muhtemelen uyuyorsun bu saatte
Yarin yazarsin artik yediklerini

Pasam gecmis olsun canim,panik ataga karsi bol bol insirah suresini okuyabilirsin icin ferahlar cok rahatlarsin insallah
Maddi sikintilar icinde efendimiz s.a.v hadisi serifi var,vakia suresini okumamizi tavsiye ediyor.

Saol SAPHIRA bilmukabele canim..

Saferan cok sagol canim,insallah anladigimi düsünüyorum cumaya Allah büyüktür

Oy saliss nasil bir is canim bu,10 saat kapali kutu derken?
Yani gidip otursaydin kapinin önüne deli demezlerdide,sanirim sifayi kapardin Allah korusun

Tecnesyum Afiyet bal seker olsun,agzim sulandi :) zaten aclik bastirdi iyice :)

canım haftasonları kapalı bir olimpik havuzda çalışıyorum odamda kapalı fanusa benziyo havuza bakıo ondan dedim öle:16:

Son düzenleme:
kızlarrrrrr haftalardır iilkk kezz benn kardeşceğizimle ve anamlaa gezmeyee gidiommmmm yanii dışarıyaa çıkıommm çokk sevindirikkk oldummmmm sizleriiii dee kocamann öpüommm yarınn görüşürüükkkkkk kızlarrrr:32::32::32::32::32:
Menüyü merak etmeyin kızlarr tavuk ve salata:32::32::32::32::32::32:

slm kızlar mutlu pazarlar.Eşim nihayet gidip spor salonlarıyla konuşmuş.Biri uygun geldi.Haftada 3 gün.Günleri de uygun.Diğeri çok pahalı burdaki ortalama fiyatlara göre ama havuzu sahunası falanda varmış.Yinede Tr ye göre ucuz olur herhalde.Bakalım bende gidip görecem sonra başlayacam.Evimede çok yakın yürüyerek 15-20 dk sürüyor.İnş istediğim gibi olur.Malum hijyen problemi

yaparsınız kızlaar...ben size güveniyoruum...:16:

Selam fistiklar.. Eminim hepiniz bu saatte uyuyorsunuzdur, bende wc nobeti icin kalktim
Ama geri uyuyamadim.. Bugun cok guzel ve yogun bir gun oldu.. Bizim bucurler dayimin iki cocugunu
Oyuncaklar diyari diye bir yer var oraya goturduk ablamla.. Yani ne ararsaniz var.. Onlar guzelce oyna 6 saat felan
Ama benim totis bir sandalya yuzu gormedi, malum birde emanet hop oturdum hop kalktim..
Anam ne zormus 3 cocuga birden bakmak..ha wc'di susadiydi aciktiydi...
Yani safisim enbasta seni tebrik ediyorum ne zormus yaw cocuk bakmak.. Aman nereye gitti kayboldumu dustumu.. Onlara bakmaktan sasi oldum resmen :60::60::60:
Sonra evlerine goturim dedim cocuklar ayrilmiyor.. Dayimla yengem ikiside calistigi icin anahtari bize verdiler..
Onlar gelene kadarda evde baktik.. Ama yok 3 saat spor beni bukadr yormuyordu bune boyle.. Ben eniyisi evlenirsem arka arkaya yapmim cocuk mocuk :60::60:
Diyetime gelince cantama 500gr yogurdumu suyumu meyvami almistim.. Aksamda dayimlar pilav et yedi bende ot :9::9::9:
Neyse tekrar yatmayi deniyorum hepunizi cokk optummm

aah ah anla halimi ..4. den nasıl kaçtığımıı....

SABAH ; 1 BARDAK SU,1 ÇAY BARDAĞI SÜT,1 YUMURTA VE 1 DİLİM EKMEKLE PEYNİRLİ TOST :16:

afiyet olsuun....

kızlarrrrrr haftalardır iilkk kezz benn kardeşceğizimle ve anamlaa gezmeyee gidiommmmm yanii dışarıyaa çıkıommm çokk sevindirikkk oldummmmm sizleriiii dee kocamann öpüommm yarınn görüşürüükkkkkk kızlarrrr:32::32::32::32::32:
Menüyü merak etmeyin kızlarr tavuk ve salata:32::32::32::32::32::32:

iyi gezmeler canıım..afiyet olsuuun...

slm kızlar mutlu pazarlar.Eşim nihayet gidip spor salonlarıyla konuşmuş.Biri uygun geldi.Haftada 3 gün.Günleri de uygun.Diğeri çok pahalı burdaki ortalama fiyatlara göre ama havuzu sahunası falanda varmış.Yinede Tr ye göre ucuz olur herhalde.Bakalım bende gidip görecem sonra başlayacam.Evimede çok yakın yürüyerek 15-20 dk sürüyor.İnş istediğim gibi olur.Malum hijyen problemi

hayırlı olsun canıım....

$000_0028.webp $100_3317.webp

Kızlarrr yenii fotoo çektirdimm aylarr sonraa ilk kezz önce size gösterdiğim bayaa eski fotoydu bunlarr yenii işte ben büle bişiyy oldummm inşallahh zayıflamış hallerimi de koyarım sizee elbisem de doğum günü hediyesiydi yakışmıyor ama dedim ya elbise hasreti var bende özeniyom giyiniom işte böle:16:

Son düzenleme:

kızlar iyi akşamlar.bugün dieyetten çıktım sanırım noldu bilmiyorum çok moralim bozuldu yediklerim için bir fikir verin bana ;

ÖĞLE : YARIM YUMURTA,YARIM SU BARDAĞI LEBLEBİ,1 ADET GRİSİNİ

SAAT 3 GİBİ ; 1 KASE MISIR UNUYLA KARADENİZE HAS BİR EKMEK TARZI BİŞE
1 DİLİM ÇİKOLATALI MUHALLEBİ
3-4 YEMEK KAŞIĞI TURŞU KAVURMASI
1 BÖREĞİN YARISI

BUGÜN BİRDE 2,5-3 LT SU .İNANILMAZ ŞİŞLİK VAR VUCUMDA,NEFES ALAMIYORUM AĞLICAM YA BÜTÜN HAFTA BOŞUNA PİS BOĞAZIMI TUTTUM :2:

kızlar iyi akşamlar.bugün dieyetten çıktım sanırım noldu bilmiyorum çok moralim bozuldu yediklerim için bir fikir verin bana ;

ÖĞLE : YARIM YUMURTA,YARIM SU BARDAĞI LEBLEBİ,1 ADET GRİSİNİ

SAAT 3 GİBİ ; 1 KASE MISIR UNUYLA KARADENİZE HAS BİR EKMEK TARZI BİŞE
1 DİLİM ÇİKOLATALI MUHALLEBİ
3-4 YEMEK KAŞIĞI TURŞU KAVURMASI
1 BÖREĞİN YARISI

BUGÜN BİRDE 2,5-3 LT SU .İNANILMAZ ŞİŞLİK VAR VUCUMDA,NEFES ALAMIYORUM AĞLICAM YA BÜTÜN HAFTA BOŞUNA PİS BOĞAZIMI TUTTUM :2:

Şişmek istemiyorsan kendini sıkma tatlımmm arada böle kaçamaklar olur ve sana teminat veririm arada yaptığın kaçamaklar değil hergün yaptığın yanlışlar seni kilolu yapar sıkma canınıda kendini dee arada olur böle şeylerr yarınn normale dönersin:34::34:

Şişmek istemiyorsan kendini sıkma tatlımmm arada böle kaçamaklar olur ve sana teminat veririm arada yaptığın kaçamaklar değil hergün yaptığın yanlışlar seni kilolu yapar sıkma canınıda kendini dee arada olur böle şeylerr yarınn normale dönersin:34::34:

Salıscim çok sağol canım benim inan burada olmanın en güzel yani motive oluyor olmamız,güzel bilgin için çok sağol canım,kafam rahatladı biraz :40:

Salıscim çok sağol canım benim inan burada olmanın en güzel yani motive oluyor olmamız,güzel bilgin için çok sağol canım,kafam rahatladı biraz :40:

Evettt tatlımmm gücümüzz birliğimizden gelir sen hiç kafana takmaa adı üstünde kaçamakkk yarınn acısınıı çıkarırsın bu kaçamağınnn...Bilgisayarı bozuk olduğu için aramıza gelemeyen nevv öğretmeniminnnn bir taktiğiii varrr eğer kaçamakk yapıyorsan ertesiiii gün kendinii ciddi bir sporlaaa cezalandırr kiii ir dahaa bu kaçamağı yapamayasınn tatlımmmm:16::16:

Evettt tatlımmm gücümüzz birliğimizden gelir sen hiç kafana takmaa adı üstünde kaçamakkk yarınn acısınıı çıkarırsın bu kaçamağınnn...Bilgisayarı bozuk olduğu için aramıza gelemeyen nevv öğretmeniminnnn bir taktiğiii varrr eğer kaçamakk yapıyorsan ertesiiii gün kendinii ciddi bir sporlaaa cezalandırr kiii ir dahaa bu kaçamağı yapamayasınn tatlımmmm:16::16:

kesinlikle haklısın canım. bu arada eklediğin fotolar ilk rejime başladığın zaman mı? yoksa 6 kiloyu verdikten sonraki halin mi ? bende düşünüyorum eklesem mi diye görün hani zayıflayınca tekrar eklerim hemde motive olurum diye .kararsız kaldım açıkçası.Takım olarak herkes eklese ne güzel olur aslında :17:

kesinlikle haklısın canım. bu arada eklediğin fotolar ilk rejime başladığın zaman mı? yoksa 6 kiloyu verdikten sonraki halin mi ? bende düşünüyorum eklesem mi diye görün hani zayıflayınca tekrar eklerim hemde motive olurum diye .kararsız kaldım açıkçası.Takım olarak herkes eklese ne güzel olur aslında :17:

Bu 4 kilo vermiş halim tatlım çünküüü ödemm nedeniyleee 2 kiloo kadarrr şişlik varrr şu ann üzerimdee yadaa benn bunuuu ödemm nedeniylee olduğunaa yoruyorummmm çünküü adett olamadımmm:17:Bencee sendeee eklemelisinnn:34:Aradaa arkadaşlarımızdaa ekliyorrr özelliklee buuu aralarr kaptanımızınn resimlerinii bekliyoruzzz:34:

Back
X