canımcım ayarlarsın işte bir şekilde öğünlerini ama dediğim gibi,ille krep yerim dersen yulaf kepeğiyle,tam buğday unuyla vs.. ile yap bari,beyaz undan çok daha iyidir
Kolayyy gelsinnn tatttlımmm ahhhh nee severdim hamurişlerinii 2 aydırr adı eserii yokk ama zayıff olmayıı daha çok seveceğimee eminimmm
Gerçektenn tatlımm yaa bir süree görmesemm daha iyii iştahım bile kesildii
Yaaa Allahh razı olsun topraam yaa bendee kararmayaa başlamıştımm ne yicemm diyee amaa gerçektenn fenalardayımmm benn krebi hergün yemeyi önerecektimm amaa vazzgeçtimm sözz 3 güncük yesemm olurrrYumurtayı eskiden de aramam benn birde böle 2 şer olunca fenalık bastı..Amaa doğall değil tabii ben babaannem sağken yiyordum doğalıının tadı cidden farklı
Aamaa SAPHİRAM bu zamandaa doğal ürün bulamayız gibimee geliyorrr
Bu arada yazdıklarını okuyuncaa bi hatamıı dahaa gördümmmm
Benn nescafee içiyomm hemdee delii gibii derss çalışırkenn gecede 3 tanee sadeee içiommm sabahh işee başlamadann mutlakaa 1 tanee dahaa içerimm yoksaa sızarımmm
Tabii bu sınav zamanındaa normalde sadece 1 bardak içerimm kiii benn o kadar kahve manyağıyım kii sade nescafemi içipp mışıl mışıl uyurumm 1 tane felan kesmezz
Arkadaşlarr diyordu bi araa bana damardann kahvee vereceklerdii dalga konuuusu bilee oldummm ama karatayın kahve tavrınıı bilmiodmmm
Bendee göremedimmm yaa canımm çatlayacammm artıkkınnn
Kesinlikle SAPHİRAM yaa bencee günü kurtaran sabah öğünü![]()

filtre kahve içebilirsin,Türk kahvesi içebilirsin ama nescafe cıss bir de çok selülit yapar nescafe.süt tozu zaten yasak
başla canım en kısa zamanda,inan kendini daha iyi hissedeceksinmaaşallah cnm..bence daha çok vericeksin..cesaretim olsa ben de başlıcam dukana..bugün bi foto gördüm face de bayan 10 kilo vermiş ama sanki 25 kilo vermiş gibi:26:
lesliee bacıya ben başlayamadım henüz:)
canım leslie evde yürüyüş yaptıran bir hatn.google da videoları var.yani videodan aerobik yapmak gibiLesliee nedirrr? benn hiçç duymadımm daaa:26::26::26:Yazamadım bile kopyala yapıştırr yaptımm o derece yani![]()
canım anlatmak istersen buradayızkızlar yaklaşık 1 aydır çok moralim bozuk ve mutsuzum ben aslında(geçer Allahın izniyle ama izi kalır belki de...insanın inancı olmasa her şeyi yapar kendine...hayat menfaat dünyası değil mi.....

bir de menmli not: stres kilo vermeyi engeller,karaciğer yağlanması yapar ve kilo almayı sağlar.Kendini fazla sıkma canım.İnan benim de başımda ne dertler,herkesin vardır bir şeyleri.Kendini çok strese sokma canım