• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah kahvaltısında bir yumurta yeşil zeytin bir dilim ekmek ve 2 fincan limonlu çay içtim akşamda haslamalarımı yedim 5 adet tavuk köftesi :56::56:okadar bugün lahana kürünü yapamadım misafirlige gittim herkeze iyi akşamlar diliyorum bugün biraz kırık var üstümde:2::2:sonra görüşmek üzere :5::5:

senin menü süpermiş valla shopam afiyet olsun canım :16: ben de yarın akşama kuru fasulye yapayım diyorum.o zaman pilavı bu akşamadan fazla yapayım bari yarına da kalsın
Yaa kuru fasulye karataya uygunmudur acep
maşallah kaçamaksız gidiyorum :nazar::nazar::nazar: inşallah akşamı da böyle geçiririm :31:

dün akşam leslie yi yapmadım gene :ssz: koşu bandı istiyorum,eşim de istiyor artık,onun da yürümesi lazım ama çok pahalı anacım,ona sıra gelmiyor ki diğer masraflardan :ssz: mecburen leslie bacıya talim :8:
Canım ya Tr de iken almıştı eşim bana dışarda yürüyemiyorum diye ama kullanmak pek nasip olmadı
öyle mi dersin,leslie o kadar iş görüyormudur :44:
bacım en ucuzu 700 TL özelliklisini bilmiyorum artık :10:
yok ben kullanırım,eşim de kullanır.Özellikle kilo koruma evresinde çok çok önemli spor :ssz:

Yaa koruma döneminde bende inş koşu bandımı kullanabilirim.hayırlısı bakalım

Menüm
Sabah:
2 yumurta,2 domates ,1 biber ve 1 mantarla hazırlanmış menemen
8 zeytin
40 gr peynir
1 çay bardağı ceviz

Öğlen
1/2 porsiyon fırında balık
Ara
yarım kase fındık
1 mandalina

Akşam
1 tabak etli güveç
Salata
turşu

Kızlar karatayda bulgur yenebildiğine göre içli köftede yenebilir herhalde.Birde kısır,portakal,mandalina,elma,çilek yenebilir mi acep.
Sabah kahvaltıda portakal suyu ve kaymak yiyebilir miyim.Bir ölçüsü varmıdır

Kızlar karatayda bulgur yenebildiğine göre içli köftede yenebilir herhalde.Birde kısır,portakal,mandalina,elma,çilek yenebilir mi acep.

canım saphira daha iyi bilir ama sanırım portakal suyu kaç portakalı sıkacagına bağlı..ben bugün eşime 10 portakaldan sıktım mesela bir koca bardak(şişersin inşaallahh didim bide içimden:1::1::1:)o zaman çok fazlaşeker almış oluruz sanki..günde 1 ya da 2 porsiyonmeyva yesek daha iyi olur karatayda o da sabah saatlerinde:56:

sabah kahvaltısında bir yumurta yeşil zeytin bir dilim ekmek ve 2 fincan limonlu çay içtim akşamda haslamalarımı yedim 5 adet tavuk köftesi :56::56:okadar bugün lahana kürünü yapamadım misafirlige gittim herkeze iyi akşamlar diliyorum bugün biraz kırık var üstümde:2::2:sonra görüşmek üzere :5::5:

afiyet olsun paşacım....grip mi oluyorsun cnm?
tavuk köftesini nasıl hazrılıyorsun paşacım?

menüüüüüü.....
sabah az peynir 1 yumurtaa......birazbadem....
öğleyin 1 muz ....1 kasetauk suyuna çorba....
akşam 2 tabağa yakın kuru fasulye...kırmıı lahana salatası ve birazkeseyogurdu...
kuruyu çok kaçırdım....şimdi de soda içicem....

iyi gecelerrr şekerler.....yarıngörüşmek üzere..........:16::16::16:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:yatmadan önce birazz egzersiz yapıcamdabildiğim hareketleriiii:8::8::8::8::8::8::8::8:

Yaa kuru fasulye karataya uygunmudur acep

Canım ya Tr de iken almıştı eşim bana dışarda yürüyemiyorum diye ama kullanmak pek nasip olmadı

Yaa koruma döneminde bende inş koşu bandımı kullanabilirim.hayırlısı bakalım
evet canım kuru fasulye,nohut,mercimek,her türlü baklagil uygun
Menüm
Sabah:
2 yumurta,2 domates ,1 biber ve 1 mantarla hazırlanmış menemen
8 zeytin
40 gr peynir
1 çay bardağı ceviz

Öğlen
1/2 porsiyon fırında balık
Ara
yarım kase fındık
1 mandalina

Akşam
1 tabak etli güveç
Salata
turşu
canım menü çok güzel afiyet olsun.öğlen öğününde az yediğin için ara öğüne ihtiyaç duymuşsun.Öğlen yemeğini kuvvetli ye,ara yapma derim ben :16:

canım bulgur yenebiliyor ama abartmadan.Yani 2-3 kaşık filan diyor hoca.Hadi biraz abartalım,en fazla 1 kase olsun :56: içli köfte yiyebilirsin tabi kızartma olmayacak.Kısır yiyebilirsin çok sağlıklı.Portakal çok şekerli olduğu için ben pek tüketmem ama en fazla 1 tane sabah veya öğlen öğününde,yanında kuru yemişle tüketebilirsin,mandalina da aynı şekilde.Elma ve özellikle de çilekte daha rahat olabilirsin.Çileği daha çok yiyebilirsin,elmanın glisemik indeksi daha düşüktür ama yine de kuru yemiş yemezsen o da acıktırır.Sen kendi acıkma durumuna göre bakarsın işte.Ben neredeyse hiç taze meyve tüketmiyorum canım.Kuruları tercih ediyorum,çünkü beni çok acıktırıyor taze meyve.çilek,kivi,kiraz,erik,bunlarda sorun yok :16:
canım meyve suyu yasak diyebilirim çünkü çok şekerli.ne tazesi ne hazırı var bu diyette.
kaymak yiyebilrisin.mesela tereyağ yerine kaymak kullanarak omlet yapabilirsin.ekmek yenmediği için başka nasıl yenir bilmiyorum

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3

akşam:

250 gr. kadar balık
az salata
1 kaşık fava
köz kırmızı biber
2 kk helva

piliç şiş yapacakken bir baktım eşim balık pişirttirmiş,saltası,mezesei,hepsini birlikte getirmiş.Bizim piliç şiş yarına kaldı.Balık dışarıdan olunca,kızarmıştı tabi.Zaten canım balık istiyordu yedim ben de napiim

selamun aleykum kizlar
gecmis olsun dilekleriniz icin Allah razi olsun..
cok yatip dinlenmeye ihtiyacim var,neydeyse hic giremicem sandim
ama hasta hasta yürüyüsümüde yaptim elhamdülillah

Kızlar iyi geceler ne girebiliyrum ne yazabiliyorum canlarım kardeşimle uğraşmaktan hastaneye götürdük bugün yine pilciler kalp pilini kontrol etti bazı günler problem olmuş pilde ama asıl tansiyon dediler bugün tansiyonu hep 8-4 lerde gezdi ve cuma günü sınavımda var nasıl olacak bilmiyorum beni izinli sayabilir misiniz kızlar cumaya kadar cuma bildiririmi mutlaka yaparım:ssz:

canım ben de arpa şehriye çorba..kuru fasulye,tavuklu pirinç pilavı ,or salata ve yogurt var.

bana hitapedenler kuru fasulye ,mor salata ve yogurt..
afiyet olsun canım...

saphıram yaz mış canım..o ne derse yap şaşmaaaaa....

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3

akşam:

250 gr. kadar balık
az salata
1 kaşık fava
köz kırmızı biber
2 kk helva

piliç şiş yapacakken bir baktım eşim balık pişirttirmiş,saltası,mezesei,hepsini birlikte getirmiş.Bizim piliç şiş yarına kaldı.Balık dışarıdan olunca,kızarmıştı tabi.Zaten canım balık istiyordu yedim ben de napiim

oh afiyet olsuun...

Kızlar iyi geceler ne girebiliyrum ne yazabiliyorum canlarım kardeşimle uğraşmaktan hastaneye götürdük bugün yine pilciler kalp pilini kontrol etti bazı günler problem olmuş pilde ama asıl tansiyon dediler bugün tansiyonu hep 8-4 lerde gezdi ve cuma günü sınavımda var nasıl olacak bilmiyorum beni izinli sayabilir misiniz kızlar cumaya kadar cuma bildiririmi mutlaka yaparım:ssz:

çok geçmiş olsun canım..sen burayı düşünme inş. kardeşin düzelsin de...

deneme sürecinde ki arkadaşlar.....gerbera ve kelebekolcam..biraz daha dikkat etmeniz gerekiyoor...kelebekolcam mazeret bildirdin ...gerbera seni göremiyoruum...

Back
X