• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kizlar ben geldim
suan isteyim ve hala net sorunumuz var ama kardesim bugun tatilmis okula gitmedi bende onun loplopunu
yuruttum..onda trde vinn mi diyorsunuz ne ondan var...yani bugunluk buradayim :9::9: hepinizi cokk ozledim :48::48:

ehh hoşgeldin o zaman kuşum..
ne güzel senin adına çok sevindim canım kk da seni görmek güzel.

allah iyiligini versin...sen loplop yazinca pek komik oldu ondan yazdim...tel ise yariyo simdilik pc yapilcak ins..notebookta varda esim goturmese gunduz iyi olu rdu...

:9::9::9: ben yillardir loplop derim safisim..hatta trden bir arkadasada boyle demistim..oda biz laptopa burda oyle diyoruz sanmis..nezaman laptop konusu girse loplop diyordu..taki yanlis anlasma ortaya cikana kadar..ins bilg. cabucak yapilir canim...cuma gunu listeyi ben yaparim senin bilg. yok daha.. bu cuma kardesimin 9 yas asisi var iki kkolunada vuracaklar..bende yari anasi olaraktan kacirmam tabiki isten izin almistim..asidan sonra gelir listeyi hallederim.gelmem 1i felan bulur galiba..
sen diyeti naptin bakim...duzene soktunmu :19::19:

:9::9::9: ben yillardir loplop derim safisim..hatta trden bir arkadasada boyle demistim..oda biz laptopa burda oyle diyoruz sanmis..nezaman laptop konusu girse loplop diyordu..taki yanlis anlasma ortaya cikana kadar..ins bilg. cabucak yapilir canim...cuma gunu listeyi ben yaparim senin bilg. yok daha.. bu cuma kardesimin 9 yas asisi var iki kkolunada vuracaklar..bende yari anasi olaraktan kacirmam tabiki isten izin almistim..asidan sonra gelir listeyi hallederim.gelmem 1i felan bulur galiba..
sen diyeti naptin bakim...duzene soktunmu :19::19:

cok iyi olur canim sagolasiiin....biraz duraklasa da duzene girdim biraz ...ins yaza kadar vericem kilolariii...

cok iyi olur canim sagolasiiin....biraz duraklasa da duzene girdim biraz ...ins yaza kadar vericem kilolariii...

insallah safisim verirsin..eski duzenine gir gor bak nasil ucup gidecekler...ben cumadan beri tartilmadim bu cuma kac cikicam merak ediyorum...
4 saat spor yapiyorum gunluk..ama bu hafta son...haftaya 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..step zumba vs.. birde 2 saat yuzme var...toplam haftada 5 saat hareket oluyor..tamamen birakmayi kesinlikle dusunmuyorum ki eminim verdiklerim geri gelir korkusundan:9::9:
sen karataya dondun yine demi??

beraber inş.kilolar yazın daha rahatsız edici..:14:

benim eşim 1 aydır yurtdışındaydı bu akşam geliyor.dün haber verdi sevindirik oldum.şimdi 5 kilo vermiş olmak isterdim ama neyse.kendisi yurtdışında okuyor sadece 1 dersi kaldı onun için 3 dönemdir uğraşıyor.dersin giriş sınavı var ders kolay ama giriş sınavı 200 kişiden 40 kişi almak için eleyici.yine olmamış 1 dönem daha boşuna gitti.mahzun gelecek ama olsun geliyorrrrr:21::21:

bugün ki menümü yazayım akşam eve gidince girmek zoroluyor çocukları yedir içir yatır 12 oluyor.
sabah:çavdar ekmeğinden tost

ara:1 havuç

öğle:yumurtalı kıyma
1 kase yogurt
1 tabak salata

ara:yok

akşam:fırında balık
salata düşünüyorum

evde lahana sarması var cokta severim ama yemeyeceğim yazıyorum ki sorumluluk hissedip yemeyim :37:

karatayı bir inceleyim umarım bana uyar ne yiyim diye düşünmekten iyidir.
spor sabah işe geliş öğle eve gidiş
öğle işe dönüş
akşam eve gidiş
yürüyorum..ama lesliyide düşünüyorum.henüz başlamadım

saol ablacim sizleride gormek cok guzel...net sorunum vardi gunlerdir ugrayamiyordum..bugunluk hallettik bakalim..sen nasilsin?

iyiyim canım cumadan bu yana spora başladım çok daha iyiyim..tabii örneğim ve başlama isteğimi kamçılayan sen oldun şekercik:16:

insallah safisim verirsin..eski duzenine gir gor bak nasil ucup gidecekler...ben cumadan beri tartilmadim bu cuma kac cikicam merak ediyorum...
4 saat spor yapiyorum gunluk..ama bu hafta son...haftaya 3 saat spor yapmayi dusunuyorum..step zumba vs.. birde 2 saat yuzme var...toplam haftada 5 saat hareket oluyor..tamamen birakmayi kesinlikle dusunmuyorum ki eminim verdiklerim geri gelir korkusundan:9::9:

kuşum naptın sen 4 saatmii:53:
ben de zumba yapıyorum..benim cd lerin arasında zumba da var..çok güzel zevkli tzbi yüksek tempolularda var.4 gündür yapınca heryerim fecii sanki üstümden tır geçmiş gibi ama süper hissediyorum kendimi:52:

iyiyim canım cumadan bu yana spora başladım çok daha iyiyim..tabii örneğim ve başlama isteğimi kamçılayan sen oldun şekercik:16:
sevindim buna ablacim, kisa zamanda faydasini goreceksin ve bir duzene girdikten sonrada kolay kolay birakmazsin:34:
kuşum naptın sen 4 saatmii:53:
ben de zumba yapıyorum..benim cd lerin arasında zumba da var..çok güzel zevkli tzbi yüksek tempolularda var.4 gündür yapınca heryerim fecii sanki üstümden tır geçmiş gibi ama süper hissediyorum kendimi:52:

evet ablacim 4 saat..bu hafta mezun olmak istiyorum ins.. sporuda bukadar fazla yaptigim son hafta...ne verirsem artik.. geri kalan kilolari diyetle degil sporla vermeye calisicam..ama enazindan bu diyet konusu bitmis olucak..
dedigin gibi zumba cok guzel..bende spor salonunda yapiyorum..bizim evde spor yapsam alttaki gavur sikayete gelir hemen:9::9: yani spor salonunda rahat rahat dans edip zipliyorum:1::1: ve simdi dedigin gibi daha yenisin ya sporda ondan yorgun hissedersin ama biryandanda enerji dolu olursun..insani mutlu bile ediyor spor yapmak..bunu onceden kesfetseydimmmm 100un uzerine cikmazdim kesin..neyse zararin neresinden donersen kardir:9::9: sakin birakma sporu olurmu..benim gibi asiri yapma ama gunluk hareket etmeye calis ablacim:54:

Son düzenleme:
KIRMIZIIIMMMMM:16::16::16:Hoşgeldin cnm......loploppp ne de tatlı demişsin..ben de bundan sonra böyle dicemmm hihihihi çok şekermişşş:24::24:

beraber inş.kilolar yazın daha rahatsız edici..:14:

benim eşim 1 aydır yurtdışındaydı bu akşam geliyor.dün haber verdi sevindirik oldum.şimdi 5 kilo vermiş olmak isterdim ama neyse.kendisi yurtdışında okuyor sadece 1 dersi kaldı onun için 3 dönemdir uğraşıyor.dersin giriş sınavı var ders kolay ama giriş sınavı 200 kişiden 40 kişi almak için eleyici.yine olmamış 1 dönem daha boşuna gitti.mahzun gelecek ama olsun geliyorrrrr:21::21:

gözün aydın canım...

kızlar evimmm miss oldu her yer..keşke hiç tozlanmasaa:1::1::1:bugün evde bol bol hareket yaptım ve sonrasında rüzgarda bebek arabsıyla yarım saat zorlu bir yürüyüşşş...kendimi çok iyi mutlu hissediyorum spor yaptıgım için...mutluluk hormonuuu peşimizi bırakma emiiii:21::21::21:

canım saphira daha iyi bilir ama sanırım portakal suyu kaç portakalı sıkacagına bağlı..ben bugün eşime 10 portakaldan sıktım mesela bir koca bardak(şişersin inşaallahh didim bide içimden:1::1::1:)o zaman çok fazlaşeker almış oluruz sanki..günde 1 ya da 2 porsiyonmeyva yesek daha iyi olur karatayda o da sabah saatlerinde:56:
Teşekkür ederim canım.Kız eşine de öyle deme yoksa birde onunla uğraşırsın bak :9:
evet canım kuru fasulye,nohut,mercimek,her türlü baklagil uygun

canım menü çok güzel afiyet olsun.öğlen öğününde az yediğin için ara öğüne ihtiyaç duymuşsun.Öğlen yemeğini kuvvetli ye,ara yapma derim ben :16:

canım bulgur yenebiliyor ama abartmadan.Yani 2-3 kaşık filan diyor hoca.Hadi biraz abartalım,en fazla 1 kase olsun :56: içli köfte yiyebilirsin tabi kızartma olmayacak.Kısır yiyebilirsin çok sağlıklı.Portakal çok şekerli olduğu için ben pek tüketmem ama en fazla 1 tane sabah veya öğlen öğününde,yanında kuru yemişle tüketebilirsin,mandalina da aynı şekilde.Elma ve özellikle de çilekte daha rahat olabilirsin.Çileği daha çok yiyebilirsin,elmanın glisemik indeksi daha düşüktür ama yine de kuru yemiş yemezsen o da acıktırır.Sen kendi acıkma durumuna göre bakarsın işte.Ben neredeyse hiç taze meyve tüketmiyorum canım.Kuruları tercih ediyorum,çünkü beni çok acıktırıyor taze meyve.çilek,kivi,kiraz,erik,bunlarda sorun yok :16:
canım meyve suyu yasak diyebilirim çünkü çok şekerli.ne tazesi ne hazırı var bu diyette.
kaymak yiyebilrisin.mesela tereyağ yerine kaymak kullanarak omlet yapabilirsin.ekmek yenmediği için başka nasıl yenir bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım çok faydalandım.Kuru üzümde yenebilir değil mi tatlım.Çünkü burda kuru meyve almak istemiyorum ancak tr ye gidersek alırız
kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk peynir
5 zeytin
3 kuru kayısı
1.5 ceviz
kakao
1 bardak süt
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 fincan limonlu 6 sı bir arada çayı
2 kapsül omega 3

akşam:

250 gr. kadar balık
az salata
1 kaşık fava
köz kırmızı biber
2 kk helva

piliç şiş yapacakken bir baktım eşim balık pişirttirmiş,saltası,mezesei,hepsini birlikte getirmiş.Bizim piliç şiş yarına kaldı.Balık dışarıdan olunca,kızarmıştı tabi.Zaten canım balık istiyordu yedim ben de napiim
Bundan sonra senin menülerine bakarak sorularımı yazayım bari :26: Balıktan sonra helva yenebiliyor anladığım kadarıyla.Bir de keten tohumunu tokluk hissi versin diye mi yiyorsun
Kızlar iyi geceler ne girebiliyrum ne yazabiliyorum canlarım kardeşimle uğraşmaktan hastaneye götürdük bugün yine pilciler kalp pilini kontrol etti bazı günler problem olmuş pilde ama asıl tansiyon dediler bugün tansiyonu hep 8-4 lerde gezdi ve cuma günü sınavımda var nasıl olacak bilmiyorum beni izinli sayabilir misiniz kızlar cumaya kadar cuma bildiririmi mutlaka yaparım:ssz:
Canım tekrar geçmiş olsun.Rabbim şifa versin
saphıram yaz mış canım..o ne derse yap şaşmaaaaa....[/COLOR][/I][/B]]
Saol canım ya sapişide soru bonbardımanına tuttum saolsun aydınlatıyor beni
hiç kahvaltı yapasımyok bugün..büyük kupa türkkahveli süt yaptımkendime 1 çay bar badem:56::56:
dipköşe temizlikvar evde bugün ..akaşm üzeride kvalideme gidicem..2 gündür dısarıçıkmadım özledim dısarılarııı :9::9:
Ahh naasıl canınız kahvaltı yapmak istemiyor anlamıyorum valla.Sabah açlıktan midem kazınıyor.Akşamlarıda zorlanıyorum normalde akşam sürekli meyve yerdim

Anacım sen gerçelkten kuş olup uçacaksın 4 saat sporla
bugün ki menümü yazayım akşam eve gidince girmek zoroluyor çocukları yedir içir yatır 12 oluyor.
sabah:çavdar ekmeğinden tost

ara:1 havuç

öğle:yumurtalı kıyma
1 kase yogurt
1 tabak salata

ara:yok

akşam:fırında balık
salata düşünüyorum

evde lahana sarması var cokta severim ama yemeyeceğim yazıyorum ki sorumluluk hissedip yemeyim :37:

karatayı bir inceleyim umarım bana uyar ne yiyim diye düşünmekten iyidir.
spor sabah işe geliş öğle eve gidiş
öğle işe dönüş
akşam eve gidiş
yürüyorum..ama lesliyide düşünüyorum.henüz başlamadım

Canım bencede karataya başla.Ben çok bakındım en sonunda bu hafta başladım karataya Birlikte sorup sorup öğreniriz

ipekcimmm hoşgeldinnn bebişş:38::38:aaa şişmanlamasını çok isterdim eşimin..şişmanlasın da beni, anlasın isterdimmm:53:ama genetiklerinde yok..bide kendine agırlık seti almış koşu bandını kullancakmış...gıcıkkkk yaşlanmaktan korkuyomuşş:53:

hoşgeldin angiera cım..kendini tanıtırmısın biraz bize:3::3:

Hoş buldum. Teşekkür ederim

19 aylık bir kızı olan çalışan bir anneyim. Ergenlikten bu yana kilosundan memnun olamayan bvir insandım. Çok zayıf olmadım hiç ama üniversite sonuna kadar 59-63 kilo arasında değişti kilom. Sigarayı bıraktığım zamana kadar ne oldu anlamadan 16 kilo aldım. Derhal akupunktur ve diyete başladım. Diyeti çok sıkı uyguladım ve günde 1,5 saat tempolu yürüyüş yaparak 6 haftada fazlalıklardan kurtuldum tam ohh derken zayıflamanın rehavetiyle iştahım öyle bir açıldı ki kiloları fazlasıyla geri aldım. Evlendim ibre yukarıya doğru koştu adeta. 86 kg ile hamile kaldım. 100 Küsür kilo ile doğuma girdim. (100 kilodan sonra doktor beni tartmaya gerek görmedi :( Doğumdan sonra 89 kilo oldum 1 ay içinde uykusuzluıktan vs. Ama sonra etraftakilerin baskısıyla (sen ye de bebek doysun vs. ) hareketsizlik, depresyon derken 98.9 a vardı kilom. Aylardır nerdeyse tartılmamıştım. bu rakamı görünce dur dedim. Asla 100' ü görmeyeceğim tekrar demiştim hamilelikteyken. Eşiminde desteğiyle diyete başlamaya karar verdim. Diyetisyenlerin verdiği saatli ölçülü listelerden bıktığım için ne yapayım derken, Dukan diyetini anlattı doktorum. Kendisi de bu diyeti uygulayıp 19 kilo vermiş hala devam ediyor rejime. Hemen kitabını aldım. Okudum en ince ayrıntısına kadar. 13 Şubatı milat seçtim kendime. Tam 1 aydır diyetteyim. Diyete harfiyen uyuyorum. günde 40 dk 1 saat arasında yürüyüş yapıyorum ( bazen 1-2 gün aksıyor). Şimdilik iyi gidiyorum 8 kilo verdim. Ama sanırım asıl zor kısmı bundan sonrası.

Bir takıma girmek istememdeki neden eşim artık bıktı benim diyet konuşmalarımdan ve şikayet ediyor. Aynı sorunu yaşayanlarla paylaşmak istiyorum sorunlarımı düşüncelerimi.

Buı yüzden burdayım. Diyetin başından beri bu forumu okumaya başladım. Çok faydası oldu dışardan okurken bile. İçindeyken daha da etkili olur mutlaka.

Herkese merhaba diyorum tekrar...

Umarım istediğimiz kiloya ineriz hep birlikte.

kızlar evimmm miss oldu her yer..keşke hiç tozlanmasaa:1::1::1:bugün evde bol bol hareket yaptım ve sonrasında rüzgarda bebek arabsıyla yarım saat zorlu bir yürüyüşşş...kendimi çok iyi mutlu hissediyorum spor yaptıgım için...mutluluk hormonuuu peşimizi bırakma emiiii:21::21::21:

Ohh kirletmeden otur evinde inş :12: İnş mutluluğunda daim olur canım.
Bizde bugün arabamızı almadan derse gittik dönerken yürüdük kızımın mutluluğunu görmeniz lazımdıAma yürüken biraz zorluyor beni çünkü elimi tutmak istemiyor.Bende kapşonundan tutuyorum ama bir müddet sonra ondanda sıkılıyor.2-3 gündür bahçeye indiriyorum orda oynuyor.

Back
X