evet canım kuru fasulye,nohut,mercimek,her türlü baklagil uygun
canım menü çok güzel afiyet olsun.öğlen öğününde az yediğin için ara öğüne ihtiyaç duymuşsun.Öğlen yemeğini kuvvetli ye,ara yapma derim ben
canım bulgur yenebiliyor ama abartmadan.Yani 2-3 kaşık filan diyor hoca.Hadi biraz abartalım,en fazla 1 kase olsun

içli köfte yiyebilirsin tabi kızartma olmayacak.Kısır yiyebilirsin çok sağlıklı.Portakal çok şekerli olduğu için ben pek tüketmem ama en fazla 1 tane sabah veya öğlen öğününde,yanında kuru yemişle tüketebilirsin,mandalina da aynı şekilde.Elma ve özellikle de çilekte daha rahat olabilirsin.Çileği daha çok yiyebilirsin,elmanın glisemik indeksi daha düşüktür ama yine de kuru yemiş yemezsen o da acıktırır.Sen kendi acıkma durumuna göre bakarsın işte.Ben neredeyse hiç taze meyve tüketmiyorum canım.Kuruları tercih ediyorum,çünkü beni çok acıktırıyor taze meyve.çilek,kivi,kiraz,erik,bunlarda sorun yok

canım meyve suyu yasak diyebilirim çünkü çok şekerli.ne tazesi ne hazırı var bu diyette.
kaymak yiyebilrisin.mesela tereyağ yerine kaymak kullanarak omlet yapabilirsin.ekmek yenmediği için başka nasıl yenir bilmiyorum