• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnn şekerlerr...yarın cumaaa:17::1:tartı günü geldi çattı:)
evettttt..:53::53::53:
günaydınnnn kelebekcim...ben geldim gitmişsin..nasıl gidiyor diyet..tartıda kıpırdanma var mı?
bugün hasta az takılıyorum orda burda..tartıda kıpırdanma var ama neyazıkki istediğim gibi yapamıyorum az da olsa kaçamak oluyor ben istiyorum ki en azından 80nin altına ininceye kadar sıkı tutayım..:6::6::6:

canım hiç peynir yumurta falan istemior bu aralar sonra da acıkıyorum olmuyor öyle...
insan tek düzeden sıkılıyor..ama bende başlayacam sanırım tek düze olan bu diyetlere kıyafet sorunum cok büyük offf ya bu kadar kilo alırken nerdeysim diyeceğim ama cok zor bir dönem atlattım kendimi tatlıyla teselli ettim..birde diyet yapamam dediğim cok oldu içimden..:51::51:

evettttt..:53::53::53:
bugün hasta az takılıyorum orda burda..tartıda kıpırdanma var ama neyazıkki istediğim gibi yapamıyorum az da olsa kaçamak oluyor ben istiyorum ki en azından 80nin altına ininceye kadar sıkı tutayım..:6::6::6:

insan tek düzeden sıkılıyor..ama bende başlayacam sanırım tek düze olan bu diyetlere kıyafet sorunum cok büyük offf ya bu kadar kilo alırken nerdeysim diyeceğim ama cok zor bir dönem atlattım kendimi tatlıyla teselli ettim..birde diyet yapamam dediğim cok oldu içimden..:51::51:

tahlil sonuçların çıktımı ?

kelekekcim bende kıyafe sorunu çok yaşıyorum pantlar bol gelioyr baya kötü duruyor ama almak istemiyorum...75 77 iken giydiğim panta gircem diye sabrediyorum ama sezeryan kaynaklı tuhaf bir göbek var ondan olmıycak sanki...
evet bilmiyorum ben de 53 kilodan 62.5 kiloya çıkınca saatlerce ağlamıştım....62 den 99 a kadar aklım nerdeydi hiç bilmiyorum..neyse sağlık olsunda veririz kilolarımızı...

kahvaltımı yaptım...
2 yumurtadan teryağlı omlet
1 kk ezine
3 çeri domates,
3 kuru kayısı...bir avuç badem,1 elma
ve şimdide çay keyfi...buyrun gelin kızlar çay keyfi yapalım.:56:

kızlar starda zayıflama yarışması başlıyor ctesi günü..ama 23.30 dan sonra çok geç yaa....ben izlemeyi çok istiyordummm...

merhaba kızlar
yine yaktılar bizi yüne dağladılar anaların eşlerin çocukların yüreğini
arkada yıkılmış evler gözü yaşlı bizleri bıraktılar o kadar canım yandıki rüyamda bile savaşın ortasındaydım
allahım eyüp a.s sabrını versin ailelerine
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim.Gel Atam, gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyor. :14::14::14::14:

kelekekcim bende kıyafe sorunu çok yaşıyorum pantlar bol gelioyr baya kötü duruyor ama almak istemiyorum...75 77 iken giydiğim panta gircem diye sabrediyorum ama sezeryan kaynaklı tuhaf bir göbek var ondan olmıycak sanki...
evet bilmiyorum ben de 53 kilodan 62.5 kiloya çıkınca saatlerce ağlamıştım....62 den 99 a kadar aklım nerdeydi hiç bilmiyorum..neyse sağlık olsunda veririz kilolarımızı...
canım ben bir kısım kıyafetlerimi bir süre önce daralttırmıştm ama onlarda bol geliyor artık güzel durmuyor.ben çareyi taytta buldum canım.değiştirip değişitirip onları giyiyorum,hem rahat hem şık oluyor.Allahtan moda bir de :1: üstüne bir tunik,altına bir çizme tamam
kahvaltımı yaptım...
2 yumurtadan teryağlı omlet
1 kk ezine
3 çeri domates,
3 kuru kayısı...bir avuç badem,1 elma
ve şimdide çay keyfi...buyrun gelin kızlar çay keyfi yapalım.:56:
afiyet olsun canım dukandan vazgeçtin sanırım.bu bildiğin karatay kahvaltısı olmuş çünkü :1:
kızlar starda zayıflama yarışması başlıyor ctesi günü..ama 23.30 dan sonra çok geç yaa....ben izlemeyi çok istiyordummm...
evet yaa ben de heyecanla bekliyorum o yarışmayı
merhaba kızlar
yine yaktılar bizi yüne dağladılar anaların eşlerin çocukların yüreğini
arkada yıkılmış evler gözü yaşlı bizleri bıraktılar o kadar canım yandıki rüyamda bile savaşın ortasındaydım
allahım eyüp a.s sabrını versin ailelerine
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim.Gel Atam, gözünün nuru Mehmetlerin şehit oluyor. :14::14::14::14:

ahh canım ahhh ciğerimiz yandıı Allah kahretsin bunları,bir çare bulamadılar :47:

yok saphıram ne çaresi gün geçtikçe daha b..n bi hal alıyo giden gencecik bedenlere oluyo
ahh beni başa geçirseler bu köpeklere bir bardak su bile verirsem şerefsizim :47:

AHHH AHHH SAPHİRAM en büyük hayallerimden biri tayt giyebilmek ama bende tunikle bile giycem tayt giyebilicek bir bacak yok :)))

saphiracım bir haftayı geçkindir karatayl a besleniyorum..dukanı mutlaka dniycem bebeişi sütten kesince...ama inşaallah o zamana istediğim kglere ulaşmış olurum:)

günaydın canlarım
günaydın

tahlil sonuçların çıktımı ?
bende onlara bakıyordum..iyi görünüyor kolesterol şeker yok çok şükür babamda şeker annemde kolesterol var..hemoglabinde iyi ama demir düzeyi düşük..demir kullanmam lazım..

rahat rahat alışveriş yapacağım günü iple çekiyorum

AHHH AHHH SAPHİRAM en büyük hayallerimden biri tayt giyebilmek ama bende tunikle bile giycem tayt giyebilicek bir bacak yok :)))
canım benim bacaklarım kadar kalın olmasın kimsenin bacağı ve hatta kolları.face te resimlerim var ya,onların içinde kızımla sinemada bir resmimiz var,orada tayt var altımda,gerçi oturur haldeyim ama biraz fikir verir belki
saphiracım bir haftayı geçkindir karatayl a besleniyorum..dukanı mutlaka dniycem bebeişi sütten kesince...ama inşaallah o zamana istediğim kglere ulaşmış olurum:)

iyi yapıyorsun canım bir de ben yapabilsem :47:

Herkese merhaba

Dün evden çıktığımdan beri koşturmadan giremedim hiç nete. Okulda işer bitmiyor ev işleri yığılıyor kızım geceleri uyutmuyor. Bu hafta nefes alamıyorum artık. nerdeyse 20 aylık olacak kızım geceleri hala en az 5-6 kere uyanıyor. Bugün en son saat 11-12 gibi uyumasına rağmen en son sabaha karşı 4 te ayağa kalktı uyumak istemedi bir daha. Ateşi yok, aç değil. Ne saıkıntısı var anlayamadım. Bana bşir akıl verin lütfen kızlar... 2 saat kesintisiz uyuyamadım daha hiç doğduğundan beri.

DÜnkü menüm şöyle

Sabah. 1 haşlanmış yumurta

Öğlen tavuk ve yoğurt

Akşam: Yoğurt

Bugün

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2 domates, 1 kırmızı biber, roka , tere, az yağlı peynir

Öğlen Sebzeli tavuk sote yoğurt

Aralarda uyanık kalmak için bol bol sütlü kahve.

Dünden beri çok şey yazılmış onlara da bir bakayım ben bu arada...

Görüşürüz yine

fistiklar ben geldimmm..
bugun aksamciyim anca gelebildim...
sabah erkenden kaldim kardesimi okula goturdum birde baska bir cocugu sikayet ettim..bizim bucuru otobuste sikistirip vuruyormus..aniden durduk yere yapiyormus..gecen gun ayagim agriyor dedi durdu..birde hakkinda konusmak istemiyor garibim benden hemen okulda solugu aldim....
buarada hepimizin basi saolsun yine sehitlerimiz var allah belalarini versin..
yemek konusuna gelince duzenli yiyorum..
dun annemler bana supriz yapmisti ama ne oldugunu soylemicem tabiki:1::1:

ben,m de demirim düşük .laç başlamam gerek ama daha çok kilo alırım die korkuyorum...

kırmızıııımmmm şu merdiven inip çıkıp su içmek fikri iyiyimiş uyguluycam..benim ev altıncı kat....ama ben hep asansör kullanıyorum:)))

ayy canım kendim vermiş kadar sevindim..insanı motive ediyor bu 9 lardan kurtulmak..ben de en yakın zamanda 7 lere merhaba diycem hissediyorum:))

Çoook teşekkür ederim shopacım. Sen de 70 leri görürsün umarım en yakın zamanda...

canım bizim burda her yer inşaat,yeni yeni evler yapılıyor,hepside çok güzel ve lüks.buraları tavisye ederim ev almak için.30 Martta omtimum avm de açılıyor koskocaman bir yer :62:

Teşekkürler saphira. Keşke eşim de kabul etse ben çok isterim oraları hem artık izbanla daha kolay oldu ulaşım ama eşimin ailesi alaybeyde ve buralardan çok uzağa gitmek istemiyor ne yazık ki. Kısmet bakalımmm....

ayy ne güzel canımm yaa bu mutluluğun hiç bozulmasın inşallahhh :nazar::nazar::nazar: ablanın da d.günü kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yaşları olsun :)
tavsiyelerine uyucam canım teşekkür ederim.ben kendim ettim kendim buldum.geçen reglmde diyetime ara verdim o zaman da zannedersem insülin direncimi geri getirdim.Ondan acıkıyorum,gözüm hep tatlılarda :ssz:

evet canım,aynen,bu söz çok hoşuma gitti.sanırım ben de aydınlığa yakınım en aızndan öyle olmasını ümit ediyorum :16:

Senden güzel haberler bekliyoruz. Umarım rahata kavuşursun bir an önce....

ohoooo yavrum sen ona mı kaldın yaaa,bu fıstıklıkla kimi istersen parmağında oynatırsın :nazar::nazar::nazar::1:canım ne diyeri uyguluyorsun

canım ne diyeti uyguluyorsun?çiğ kuru yemiş ve kuru meyve öneririm.ben öyle yapıyorum son günlerde

benim için çok zor canım ya..çalışıyorum 2 çocugum annem babam eşim..annem babam çocuklarım bakıyor onlar ankaralı benim için istanbulda kalıyorlar..babam çocuk gibi dünde krizimin sebebi sanırım oydu..kendisi şeker hastası ee bende doktorum akşam baktım elma portakal ayva 3 meyve götürecek elmayı yarım verdim.bana küstü ertesigün yemek yemedi ağır konustu..annemin sağlık problemi çok bazen oda sitem ediyor benimle ilgilen diye..gecen iğnesi vardı unutmusum hemen istersen hastaneye gideyim diyor..herkesin nazı bana..oğlum eve girince tepeme atlıyor kızım onu kıskanıyor huysuzluk yapıyor..kendimi unuttum uzun zamandır..ilk defa cumartesi dışarı çıkıp alışverişe vakit ayırdım ondada koşa koşa eve geldim..diyettede en büyük sorunum evde bana uygun yemek zor..sabah cocuklarım güneşle kalkıyor.bugün 6ya bile gelmemişti..oğlumu 8de uyutup zor geldim.yemekleri annem yapıyor ona banada ayrı yap diyemiyorum..idare ediyoruz işte..

kelbekcim sana tavsiyem annenler yanındayken bakıcı bakmaya başla. Bakıcı annenlerle bşirlikte 1 ay devam etsin böylece hem çocuklar alışır hem de sen tanımış olursun bakıcıyı. Çocukların ne kadarlık bilmiyorum. Ama büyük olan konuşma çağındadır sanırım. Ters bir şey olursa söyler sana zaten. Hem annenle baban da rahatsızlardır zaten. Herkes kendi düzenini ister. Sen bir bakıcı bul bırak onlar da Ankaraya dönsün. Emin ol daha rahat olursun. Annemiz babamız onlar tabi başımızın üstünde yerleri var ama eve ev üstünde olmuyor işte. Umarım bir an önce rahatlarsın....

Şimdiii sıkıntımın asıl kaynağını anlatayım sizlere...Eşimin erkek kardeşi! Kendisi bir süreden beri bizim evde kalıyor ve ben bu duurmdan çok rahatsızım.Ev ev üstüne olmaz diye bir laf vardır ya,çok doğru...
2007 yılının sonunda kayınpederim rahatsızlandı ama baya kötü,ölüm döşeğinde,dr. lar ümitlenmeyin diyorlar.Yıllardan beri görüşmemiş olan eşim ve kaynım bu vesileyle görüşmeye başladılar.Eskiden çok güzel bir kardeşlik ilişkileri varken,kaynım ailesi tarafından istenmeyen bir gelinle evlenince,abisiyle yani eşimle de uzaklaşmışlar birbirlerinden.Eşim hiç sevmezmiş gelini ve anlattıklarına göre hakkı varmış.Yıllarca ara sıra görüşürlermiş,birbirlerinin evine gitmek şeklinde değil de,eşim kardeşinin iş yerine gider 5-10 dk görürmüş.İşte yıllar sonra babaları ölüm döşeğinde olunca bunlar yine bir araya geldiler.Bir de kaynım eşinden boşanmış bu arada...Kayınpederim 2.5 ayda vefat etti.Tabi bizimkilerin kardeşlik ilişkileri de tam gaz ilerledi.Ben de bu durumdan çok memnundum.Çünkü eşimin hayatta benden başka kimsesi kalmamıştı.Kardeşi müthiş iyi,altın kalpli bir insandır.Kardeşi yıllardan beri dolmuş şöförlüğü yapan bir insandı.Arada sırada bize de gelmeye başladı ve hep yatılı geliyordu.Bazen 2 oğlunu da getiriyordu,birlikte kalıyorlardı bizde.Bu durumlar böyle devam ederken ben hamile kaldığımı öğrendim,2008 in nisanında.yine ara sıra gelip gitmeleri devam ediyordu ama ben artık neredeyse her h.sonu yatılı misafir ağırlamaktan sıkılmaya başlamıştım ve bazen de çat kapı geliyorlardı.Bir h.sonu öncesi yine arıyor eşimi,eşim de benim rahatsız olduğumu bildiğinden ve kendisi de her h.sonu gelmelerinden sıkıldığından telefonunu açmadı.Bu şekilde bir h.sonu geçti ama kardeşi aramaya devam etti.En sonunda eşim açtı telefonunu.Telefonda bozuk bir sesle kardeşi başına gelenleri anlattı.Meğerse yaşadığı evinçatıs çökmüş ve bizimki sokakta kalmış :( metruk evde yaşıyormuş zaten,çok yağmurlar yağıncada dayanmamış çatısı.Bir arkadaşının evinde kalmış o hafta sonu.Tabi durumu öğrenen eşim beni suçlu ilan etti ve senin yüzünden kardeşim ne hallerde ve telefonunu bile açmadım dedi :( vicdanıma mı yanayım yoksa eşimin beni suçlamasına mı !
neyse hemen eşim gitti, aldı getirdi onu bize.Bu arada işsiz de kalmıştı kaynım! Yeni bir iş bulana kadar bizim evimizde kaldı.1-1.5 kadar sürdü bu durum.Ben de hamileyim bu arada hala ve İzmirin sıcağında evimde yabancı bir erkekle (bana göre) bunalıyorum.tiril tiril askılı şeyler giyemiyorum,gece yatak odamın kapısını kapatıyorum sıcaktan bunalıyorum vs.. kadın olarak çok iyi anlarsınız ne halde olduğumu.
Kaynım sonunda iş buldu.İş,tır şöförlüğü.yurt içinde lojistik işiydi yaptığı.Bu iş yeri 24 saat sıcak suyu olan,mutfağı olan,ısınma problemi olmayan bir kalacak yerde temin etti buna.Bizim evimizden gitmiş oldu böylelikle ama yine ara sıra misafirliğe geliyordu ve yatıya kalmadan da gitmiyordu :( ben doğum yapmıştım bu arada...1 sene öncesine kadar ona kalacak yer sağlayan iş yerinde çalışmaya devam etti.Biz de rahattık tabi,çünkü ara sıra misafirliğe geliyordu sadece..
biz 1 sene önce şu anda oturduğumuz evimize taşındık.O da bu arada ona kalacak yer sağlayan firmadan ayrılıp başka bir tır firmasına geçiyor.Bu yeni firma sürekli yurt dışına yolluyor,kalacak yer de vermiyordu.Yurt dışına gittiğinde 3-5 hafta gelmiyordu.Tr. ye gelince de 10-15 gün kalıp tekrar yurt dışına gidiyordu.Bu yüzden de Tr de ev tutup,10 gün için 1 aylık kira parası vermek istemiyordu.Sonuç olarak yine bizde kalmaya başladı! sıcasık ev,çamaşırları yıkanıyor,akşam eve gelince sıcak yemek buluyor,temiz yerde yaşıyor,oturup kalkıyor,yıkanıyor,temiz havlular çarşaflar kullanıyor.mis gibi hayat yani anlayacağınız.yurt dışına çıkarken güzel kazancı vard bize de biraz biraz destek olurdu.Geçtiğimiz yılın kasım ayının başında yine bir yurt dışı seyehatinden tr ye döndü.bu kez tam 1 ay kaldı ve Aralığın 2 sinde tekrar dışarıya gönderdiler.Maalesef orada kullandığı tırın içinde yangın çıkmış ve canını zor kurtarmış.tır da arızalanmış tabi ve tr ye dönmek mecburi olmuş.Aralığın 12 sinde geldi ve hala gitmedi! yanan tır burada servise sokuldu,çook uzun bir süre göndermediler yurt dışına.Gerçi çok ayrıntı filan da anlattığı yok da,netice de bizimki yurt dışına gönderen firmalardan vazgeçti tam 1.5 ay işsiz güçsüz kaldı.Sonra yeniden eski mesleği olan dolmuşçuluğa döndü.Şimdilerde yine dolmuşçuluk yapıyor.maddi anlamda hiç bir faydası olmadığı gibi çalışıp kzandığı paralarla kendine bir evde tutmuyor!
ev tutmaya yeltendi 1 kez.bütçesine uygun 1+1,eşyalı bir ev bulmuş tam da iş yerinin dibinde ama gel gör ki ev sahibi ille de devlet memuru kefil istemiş.Bizimki parasını hazır etmiş ama evi tutmadı işte.Sonra başka bir ev çıkmış aynı şartlarda,bu kez de parası yokmuş! önceki evi tutmak için biriktirdiği parayı ne yaptı hiç ilmiyoruz.çünkü ne bize verdi ne eve her hangi bir harcama yaptı.bir güzel yemiş anlaşılan,afiyet olsun ne diyelim :57:

Eşimin tepkisi ne bunlara peki?Eşim ilk başlarda beni hiç dinlemedi.İnsan kardeşiyle ilgili kötü bir şey düşünür mü hiç,ya da kötü bir şey kondurur mu? asla! çok kavgalar ettik,hatta rest bile çektim,ben anneme gidiyorum,sana krdeşinle mutluluklar dilerim dedim!tabi her seferinde eşim özür diledi,alttan girdi üstten çıktı,beni kalmaya ikna etti ki zaten benim gönlüm evimde kalmaktan yana!Şimdilerde eşim de artık benim laflarıma gelmeye başladı,sonunda kendisi de yaşaya yaşaya benim en başta söylediklerimin ne kadar doğru ve haklı olduğunu onaylamaya başladı!

durum böyle işte kızlar.çok sıkıldım artık gerçekten oluru yok artık bu işin.Eşime de söyledim.havala biraz düzelsin ben kızımı da alıp anneme gidicem dedim.Annemin ecde kalorifer yok,çocuğu hasta etmeyyeim diye beklemedeyim.İstersen sen de gel benimle,ben seni bırakmak istemiyorum dedim.sıkı sıkı sarıldı bana,sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım dedi.sen kardeşinden kurtulduğun zaman bana haber verirsin ben yine evime gelirim dedim.Havalar biraz daha ısınıncaya kadar gitmemiş olursa, kesin kararlıyım kızlar,ben gidicem.bu şekilde olmuyor,bıktım artık
çok uzun yazdım okumak zor olucak :ssz:

Saphiracım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Çok haklısın. Sende bir sorun yok insan sinir oldu mu herşeyi batmaya başlıyor. Biz de eşimin kardeşiyle kaldık bir süre. Bazen sinirden nefes alamıyordum. Eşime de anlatamamıştım rahatsızlığımı.... Bizim ki belli süreydi bitti gitti. Tabi burda senin konuşman olmaz eşine düşüyor sorumluluk uygun dille anlatırsa anlar kardeşi de inşallah. Belki sen annene gidince o zman kendi anlar. Kendi evinde rahat olamamak kötü. Umarım bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursun.

Selamun aleyküm güzeller
cok yorgunum
yeni girdik eve
toplantimiz vardi,biktim artik yahu
hergün birileri yanimda yemek yiyor
bende sabretmeye calisiyorum..diet yapmasam kimse birsey yemez :)

Akabecim sabrın sonu selamettir unutma. Bravo sana tadına bile bakmamışsın... Başaracağız yemeyeceğiz...

muhtemelen öyle olacaktır canım

evet geldi yine ben hiç ümitli değilim,habire kaçırıyorum,toparlayamıyorum kendimi.zannedersem bu sıkıntılarda sebep oluyor.bu aralar başka sıkıntılarda var ondan,hiç bir şey gözümde değil
anliyorum saphisim seni hic kolay degil ama kendinide bukadar birakma..sanada yazik degilmi..minnosu dusun hep...Allah buyuktur elbet bu gunlerde gececek..yeterki sen kendini birakma..senin hem kendin icin yuvan icin ve enonemlusi prenses icin saglam durman lazim

evet canim bende merak ediyorum..hele 200 kilo uzerindekileri...allah yardimcilari olsun..:18::18:

sağolun canlarım :70: ama inanın konuşma gibi bir durum yok ve olamaz diye düşünüyorum.benim konuşmam zaten olmaz.Eşiminde konuşmayacağını çok iyi biliyorum,çünkü yazdığım gibi,hamileyken de 1-1.5 ay kalmıştı bizde,yaz sıcağında,çok zorlanmıştım.her akşam yalvardım eşime,böyle olmaz ne olur konuş düzgün bir dille dedim,ufacık bir imada bile bulunsam kardeşimi kaybederim dedi.Bu durum hala aynı,değişmedi.Gerçekten de bir daha görüşmeyebilirler,kardeşlerin arasını da bozmak,sorumlu olmak istemiyorum açıkçası..
bir de benim anneme gitmem,evliliğimi bitirmem değil aslında.Eşimle çok seviyoruz birbirimizi :nazar: ben sadece kendimi daha rahat hissedicem,katlanamıyorum kaynımla aynı evde yaşamaya artık.hani çok yemek yiyp doyarsınız da,1 lokma bişey dahi gitmez ya,işte ben de öyleyim,gitmiyor artık

Ahhh saphira ahhh. Keşke kendi kendine anlasa da sen de kurtulsan bu sıkıntıdan. Kaynının yanında 1+1 kiralık ev varmış şurda vs gibi bir konu açsan bir nabzını yoklasan bakalım gitmeye niyet,i var mı. İnşallah sorunsuz bir şekilde kendi rızasıyla gidip bir düzen kurar kendisine. Belki havaların ısınmasını falan beklemiştir taşınmak için. Bakarsın bir kaç güne kadar ben taşınacağım falan der. Olumlu şeyler düşünelim hep birlikte bakarsın sinerjimizle göndeririz belki sizin evinizden......

Back
X