canım bizimki hesapta bizim eve yerleşmemiş bir görüntü sergiliyor.Aslında burada olmaktan çok rahatsız gibi görünüyor yani hem kendisi rahatsız hem de bizi rahatsız ettiği için huzursuz görünüyor.Belki doğrudur da ama çare bulmuyor işte bu duruma.Eşime de ev tutma muhabbeti yaptığı için ara sıra,düzgün bir dille de olsa git artık denecek bir konuşma yapılması söz konusu olmuyor.Çünkü hesapta o zaten gitmek istiyorda mecburiyetten kalıyor durumu var.Evet yalan da değil ama arkadaş ben kimsenin karısı ya da anası değilim,bana ne,sıkıldım artık
canım ilk zamanlar güçlüydüm hala daha güçlü olmaya çalışıyorum ama elimde değil artık sanırım,farkında olmadan kendimi sapıtmış buluyorum.Kaç aydır kendimi sıktım sıktım en sonunda patlak verdi
kız anlamaz mııı kocaman adam,salak mı bu,mutlaka anlıyor.Benim suratımdan da mı anlamıyor yani,mutlaka anlıyor ama o anda işine ne gelirse öyle yapıyor..
bir kere oturuyoruz böyle hep birlikte,ev muhabbeti dönüyor ortada,işte ev tutacaktı da,ev sahibi memur kefil istemiş tutamamış,o evi tutamayacağını öğrenmeden önceki akşam,netten kiralık baktım ona.Çok ucuza da buldum söyledim ona,hem de birkaç tane buldum,tek bir laf bile etmeden kafasını çevirip tv izledi! böyle muhattap olmaz tavırlar,ağzından lafları kerpetenle alırsın

sonra eşime söyledim,bak sabrım bitiyor,bir de böyle tavırlar yapıyor,hatır gönül dinlemicem,başlıcam onun tafrasından dedim.Eşim de senin buduğun evler iş yerine uzak,bizim eve yakın.bu tarafta oturacak olsa zaten bizde kalıyor dedi

yani beyimizin derdi ev tutmak değil,iş yerine yakın ev tutmak! iş yeri bize yakın olsa ömrü billah bizimle yaşayacak yani!

ay yazdıkça sinirleniyorum adamın ümüğünü sıkıcam yaa offf