- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:13::13::13::13:doğacım çok tşk ederim düzeltmişsin..ellerine sağlık canım...
listeye ne zaman gircem diye sormak istemiyorum ama girene kadar kadro dolcak diye korkuyorum![]()
doğacım teşekkür ederim ellerine sağlık haftaya kendim yapacagım inş.
sophacım bu hafta hep beraber atak yapalım..en az 1.5 verelim.
yakınsan gel ben bakayımkelebekolucam alıntı yapmayı unutmuşum tahlillerin iyi çıkmasına sevindim bende istiyorum aslında bi baktırım ne var ne yok diye:26:
ayrıcada tebrikler 900 gr vermişsin
doğacım teşekkür ederim ellerine sağlık haftaya kendim yapacagım inş.
sophacım bu hafta hep beraber atak yapalım..en az 1.5 verelim.
yakınsan gel ben bakayımteşekkürler canım bu haftaki hedefim 87diydi oldu çok şükür.nisan sonuna 7li rakam görmek istiyorummmmmmmm.ama sıkı bir diyet yapmam lazım.onuda maalesef yapamıyorum.millete bakıyorum dukan karatay..belki bu haftasonu alışveriş yapabilirsem diyetin birine uygun birde hazırlık mesela şöyle 1-2 kilo tavuk haşlayıp kaldırabilirsem dolaba bende yapmak istiyorum..
yakınsan gel ben bakayımteşekkürler canım bu haftaki hedefim 87diydi oldu çok şükür.nisan sonuna 7li rakam görmek istiyorummmmmmmm.ama sıkı bir diyet yapmam lazım.onuda maalesef yapamıyorum.millete bakıyorum dukan karatay..belki bu haftasonu alışveriş yapabilirsem diyetin birine uygun birde hazırlık mesela şöyle 1-2 kilo tavuk haşlayıp kaldırabilirsem dolaba bende yapmak istiyorum..
listeye ne zaman gircem diye sormak istemiyorum ama girene kadar kadro dolcak diye korkuyorum![]()
bu gün binersem otobüse yarın yanındayım heheistanbul antep arası kaç saat
teşekkürler ya ben karbonhidrat dieti yapmıştım vakti zamanında orta tavuğu çektirip köfte halinde buzluğu koyup istediğin kadar çıkarıp tavada pişirip yiyordum çocuklar bile sevdi bitirdiler köftelerimi öyle yapabilirsin haşlayıp kaldırmayı sevmiyorum böyle daha lezzettli oluyor az karabiber -kırmızıbiber hangisini istersen tuz yoğur şekil ver at buzluğa
![]()
anlaştık canım hem moral olur...ben gruba karşı sorumluluk hissetmesem mesela gecen çarşamba balığn yanında en az yarım mısır ekmeği götürmüştüm..rapor vermek iyi fikir.ben sabahları işe gelmeden spor yapayım diyorum ama benim cocuklar cok erken kalkıyor onları yoluna koyup anca cıkabiliyorum ama bulacam bir çaresini sıkıldım bu kilolardan ve kıyafet sorunundan..evet canım çok iyi fikir...atak yapalım..yaz geldi yaabenim hedefim 1.9 vermek cnm bu hafta...o zaman 7 lere HOŞGELDİNNN demiş olucam..ve olucak hissediyorum:))
3litre su,,2kupa yeşil çay..yatmadan önce 1 soda...ve gezersiz yapalım günde 15 er dakika bu hafta..anlaştık mı kelebekcim..hergün rapor vericez..
![]()
aaaa bu çok iyi fikirr doğacım..markettemi çektiricem tavukgögsünü falan![]()
bu gün binersem otobüse yarın yanındayım heheistanbul antep arası kaç saat
teşekkürler ya ben karbonhidrat dieti yapmıştım vakti zamanında orta tavuğu çektirip köfte halinde buzluğu koyup istediğin kadar çıkarıp tavada pişirip yiyordum çocuklar bile sevdi bitirdiler köftelerimi öyle yapabilirsin haşlayıp kaldırmayı sevmiyorum böyle daha lezzettli oluyor az karabiber -kırmızıbiber hangisini istersen tuz yoğur şekil ver at buzluğa
![]()
olsun sen bi akşam bin belki sabah kan alımına yetişirsin:
bak bulamassın benim gibi doktoru..hmm denemekte fayda var..
***7. TAKIM 249. ETAP***
SAPHIRA (85.2/85.2/0/0%)
saferan (118.5/118.5/0/%0)
Shopaholic (82.3/81.8/.5/%0.61)
Saliss(100,5/101,5/-1/%-1)
İpekyol51(74.4/
Pasam3402(90/
Akabe (135.8/134.7/1.1/%0.81
kelebekolacam(87.9/87/.9/%1.02)]
7.takim toplam yuzdesi:
safişi aynı geçtim ........... ipekkkkk paşammmm gelin kızlarrr
canım biri banamı seslendicanlarım dün giremedim nedense kkya ya
yoksa beklermiydim bugüne ben aynı kilodayım malesef 90 yane annem burda kaldı hiçdiyet yapamadım hakgetire
eşimde dedi zaten annen gidince yaparsın dedi dedigide dogru kaç gündür hiç birşey yemiyorum ama genede veremedim ya sizlere çok mahubum kızlar ya yaz gelsede tam yürtüyüşe gitsem ama kararlıyım allah nasip ederse pazartesi yürüyüşe gidicem en az 1 saat sonra vericem işşallah sauna şort aldım onu giydim geçenhastaneye giderken nede terlemişim şaştımda kaldım
eşime dedim zaten dediki yürüyüze giderken bunu giy sonra veirisin dedi afedersiniz atletımden tutunda iç çamaşırıma kadar terlemişim
faydası olurmu gerçekten terlemenin eşimde söz verdi biraz daha havalar güzel olsun akşamlarıda ben yürüyüşe çıkarıaıam dedi beyfendi ben çekirdek çıtlatırken sen turlarsın dedi
ben şimdi bu adamı ne yapıyım çok düşünceli kocam vardırda
![]()