• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne linki ben kaçırmışım eğer diyet hakkkında bilgiyse ben burda diyet yöntemleri ve deneyimleriniz kısmında dukancılara baktım öyle uzun inceleme fırsatım olmadı..kitabımda yok ama uygulayanlardan deneyimlerinden faydalanıyorum..ama testini istiyorsan google dukan testi yazmıştım ordan ulaşmıştım şimdi net hatırmıyorum..
sagol bebekim :48::48::48:
paşam Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight ben bu siteden yaptım testi ama ingilizce. Diyet konusunda öğrenmek istediklerini dukan diyeti deneyimleriniz topiğinden bakarsın anlatmışlar orda genel olarak.

sanada teşekkür ederim bebem bakıcem :27::27:

kızlar sizlere yazmaktan kendi ne yedigimi yazmamışım iyimi:9::9::9:
sabah kahvaltısında yediklerim
1-bir kupa yeşil çay bir çay kaşıgı şekerle şekersiz çekilmiyoda:17::17:
2-domates salatalık yeşil zeytin kibrik kutusu büyüklügünde peynir 2 dilim çavdar ekmegi kurutulmuş:27:

öglen yediklerim
1-bir kocaman ayran tuzsuz tatsız:27:
2-brokoli ve brüksel lahanası haşlaması

4 gibide bir bardak ayran ve 2 adet krisini ve elma yedim
birazdanda az ceviz kuru erik sarı üzüm kurusu yemeyi planlıyorum fındıgım bittide:14::14:biri fındık yollasın bana :52::52:

akşamada yalancı işkembe çorbası içicem 6 yemek kaşıgı zeytinyaglı barmunya yicem yeşil salata yicem okadar akşamada işşallah yatmadan fgreyfurt suyumu içicem unuturyorum her akşam ya:57::57::57:szieler neler yapıyosunuz kızlar bu arada aklıma takıldı söylerseniz sevinicem şimdi bu mesajları yazıcezde nasıl alıntı alıyoruz onları sayıcez yoksa içindeki kişilerimi :9::9:cahilim bu konuda affedin biri el atsın :17::17::17:

öğlede salam yedim

akşam:yulaf yogurt ymurta tavuk corbası yaptım içtim

goji berry(dogrumu yazdım bilmiyorum) aramak için yürüdüm iyi oldu yürümüş oldum yoksa hasta hasta yürüyüş yatardı.buldumda.ondanda yedim.

Kızlarrrr bennn geldiiimmmmmmm:3::3::3::3::3::3:

Sizleriii özllediiimmmm hemdee dünn bakımm varmışş bendeee yorgunluktann sızmışımm resmennnn bu aralarr çok uyuyorummm yaaa yoruluyom herhaldee bide akşama kadar ayaktayızz arada bana sende otur diolar ama öğrenciyiz yaa hemen göze batıoz öğrenciler kaytarıo olmasın diee hiç oturmadan akşamlar oluooo:55:

Gelelimmmm yaptıklarımaa geçmişi çok okuyamadımm amaaa saphıramın tavsiyelerini okudum benim için emirdir hemen çeki düzen verdim kendimeee :34: Canım saphıram dediğinde haklısınn amaa seferr tasııı şu an bulunduğum koşullardaa imkansızzzz diyebiliriimmmm amaa yemekhaneye çeki düzen verdim yasakları ayırdım yasak olmayanları yeyipp birde doymazsam yanında süt içtim bu aralar süte başladımmmm yinee birrr değerlendirmee yaparsannnn çokk seviniriimm tatlımm yaaa:16::16::16:

Saphiraammmm bakk bunlardaa yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
biraz çemen
1 kayısı
1 bardak süt
1 çay bardağı ceviz
3 zeytin

Ara: zencefilli çay

Öğle:1 tabak dometes çorbası
1 adet armut
1 tabak etli kereviz
bir çatalın ucuyla su böreğinin tadına baktım kızlarrrr tabuldotta bi bu eksiktiii yaaçok kızdım:47::47:
Bir bardak süt

Akşam:4 kaşık şakşuka die bi yemek
bir tabak çorba
2 dilim pizza çıkmış akşam yemeğindee yuhh dedimm yaaa bana inatlarına yapıolarrr nefsimi denediler bugün ucundan kopardım
spangile artıkk ne desem bilmiom bundan da kaşığın ucuyla tadına baktımm kızlarrr amaa beni sinir etti yemekler bugün

1 saat yüzdüm
40 dakka yürüdüm
Akşama kadar da çalıştım amaaa o sayılmazzzzz:52::52::52::52:

yaaaaa benn siziiiii ösledimmmm amaaaa kimsecikkk yokk saferan saphira kelebekom engiereaa doğa ecemavii akabemmmm bee paşamm nerelerdesinizz kızlarrrr:68:

Neysee madem yoksunuzzz bende azcık ders çalışayımmmm bugünn yüzdümm yaa aslında hemencik uykum geldiii amaa ders çalışsam süper olucak kanımcaa aamaaa araaa araaa giripp yoklarımmm :8:

Son düzenleme:
yaaaaa benn siziiiii ösledimmmm amaaaa kimsecikkk yokk saferan saphira kelebekom engiereaa doğa ecemavii akabemmmm bee paşamm nerelerdesinizz kızlarrrr:68:

kulaklarım çınladı ben geldim :9::9::9::9:kız hürremi seyrediyom yaw heyecan dorukta he :9::9:senide arada kaynatırım üzülme sen :60::60:ne var ne yok bebek görüşmeyeli :6::6:

yorucu bir günün ardindan ...selamun aleyküm güzeller :3:

sabah kahvaltim

Iki dilim kepekli ekmek
Ikisinin üzerinde ayri ayri
Sürme peynir,marul salatalik
1 tane sari süs biber ,domates
3 adet incir

kulaklarım çınladı ben geldim :9::9::9::9:kız hürremi seyrediyom yaw heyecan dorukta he :9::9:senide arada kaynatırım üzülme sen :60::60:ne var ne yok bebek görüşmeyeli :6::6:

Kaynatt bebeğimm yaaaa:52::52:Vallaaa bendee azcıkk ders çalışaammmm dedimm nasıll uyku bastı :52:

yorucu bir günün ardindan ...selamun aleyküm güzeller :3:

sabah kahvaltim

Iki dilim kepekli ekmek
Ikisinin üzerinde ayri ayri
Sürme peynir,marul salatalik
1 tane sari süs biber ,domates
3 adet incir

Afiyett olsunn tatlımmmm:21::21:

selamlar canlarım hepiniz iyisinizdir inşlh diyetler nasıl gidiyor
beni soracak olursanız psikolojim bozuk kendimi saldım diyet miyet hak getire
bu sene şark görevimiz için ipka verdik gitmemek için ama eşim yollarlar büyük ihtimal diyo sinirimden oturdum ağladım az önce
aslında gitmek istemeyişimin tek nedeni var bebek tedavisi bu kış tüp bebek yatırıcaktık doğuya gidersek nasıl olur tüp bebek merkezi bulamaybilirim şartlar kötü ne yapıcam
allahım hakkımızda hayırlısını versin diyorum evet ama kalbim acıyo :14::14:
Allah hayirlara yönlendirsin canim,kac yillik evlisin canim
Ben 17 yillik evliyim bizimde olmadi..

Pasam cok gecmis olsun cnm Allah afiyetler sifalar versin insallah

Bu arada akşam 45 mekik çektim
1 bardak diyet çay
1 litre su toplamda 2 .5 litre su
1 türk kayfesi
içtimmmm:52::52:

kelebekolcam...11
ecemavi...19:32::32::32:tebrikler ablacımdarısı kilolarda kişisel birincilik yapmana olsun...
shopaholic...6
akabe...6
saferan...5
saphira...12
Angiera...10
gerbera1987...2
saliss...1
paşam3405...7
eline sağlık canım :16:
ecemavi tebrikler :16::nazar:
Saphiraammmm bakk bunlardaa yediklerim:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
biraz çemen
1 kayısı
1 bardak süt
1 çay bardağı ceviz
3 zeytin

Ara: zencefilli çay

Öğle:1 tabak dometes çorbası
1 adet armut
1 tabak etli kereviz
bir çatalın ucuyla su böreğinin tadına baktım kızlarrrr tabuldotta bi bu eksiktiii yaaçok kızdım:47::47:
Bir bardak süt

Akşam:4 kaşık şakşuka die bi yemek
bir tabak çorba
2 dilim pizza çıkmış akşam yemeğindee yuhh dedimm yaaa bana inatlarına yapıolarrr nefsimi denediler bugün ucundan kopardım
spangile artıkk ne desem bilmiom bundan da kaşığın ucuyla tadına baktımm kızlarrr amaa beni sinir etti yemekler bugün

1 saat yüzdüm
40 dakka yürüdüm
Akşama kadar da çalıştım amaaa o sayılmazzzzz:52::52::52::52:
afiyet olsun canım.aç kalmışa benziyorsun bugün.bu arada şakşuka patlıcan biber patates kızartmasının domates soslu halidir.mezedir normalde.kuzucum İzmirde meşhurdur bilmiyor muydun :1:
sporun güzel olmuş canım cuma günü güzel sonuç alacaksın inşallah :16:
valla tatlım ben de özledim :70:

canlarrııımmm iyi akşamlar :16:
bugün arkadaş toplantım vardı,güzel bir gün oldu bir o kadar da yorucu :1: Bir sürü mamalar yedim :17: yarına nasip olursa sırf yoğurt yemeği düşünüyorum,birazcıkta olsa ekside çıkayım cumaya :18:

Back
X