hayalll değill kuşummmm o günlerdee gelecekkkk
![]()
ay evet hayalleri önce kurucez sonra gerçekleştürücez yaaşsın tutmayım beni düşün halayın peşine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayalll değill kuşummmm o günlerdee gelecekkkk
![]()
ay evet hayalleri önce kurucez sonra gerçekleştürücez yaaşsın tutmayım beni düşün halayın peşine![]()
paşammm urda bir çoğumuzun kilosu aynı sayılır hepbareber verelim asker arkadası gibi olalım
saalisscim ben yıgun bakımda 2 hafta staj yaptım 5 kilo vermiştim mide bulantısı ve uykusuzluktan
sophaholicim hayırlı olsun netin..
ağlama canım yaa...bizler kendimiz için adımları attık ve zayıflıyoruz be geçecek bugünler...güzel zayıf sağlıklı ve mutlu günler bizi bekliyor inşaallah...selamun aleyküm canlar
insallah herkes iyidir..
benim günüm berbaht gecti
kiyafet almaya gittik üzerime birsey olmadi
baya bir agladim
insallah bir 10 kilo sonra tekrar bir cikarim alis verise![]()
aksam da
1 kase coban salatasi
2 kase cacik
2 dilim ekmek
1 elma yedim
ECEMAVİİ hoşgeldin canım aramıza....umarım hep beraber eririz.hayal ettiğimiz kilolara inerizzz![]()
olurda dua edilicekse seve seve yardım ederim bebem unutma olurmu
vay be senin şimdi havandanda geçilme heaynı benim gibi
ozaman ver çabukta bend pastalarıma kavuşuyum
kızlar şişliklerim indi işallah bu ssfer verdim kiloyu hadi bismilaah korkumdan tartılmadım yarın nasıpse bakalım ne çıkıcem:18::18:
canım yumurtayı bire düşür pilav ve patates yeme ben hayatımdan çıkardım makarna bile yesem yogurtlu yiyorum çok haslıyorum diri oluyo onudan kiloda almıyosunpilavıda yemek istersen lapa yapıcak kilo almak istemiyosan ay çok severim lapa pilanv bak şimid canım istedi
canım menü devamda çorabyı degiştirdim kabak çorbası yaptım googlle amcan sagolsunyeminle tadı güzel olmuştu kahvaltıdan sonra avuş içi kadar ceviz 2 elma yedim haşlamalarımı yiyemedim işlerim anca bittide
pazartesi trafigim yok yürüyüşe gidicem bu arada kızlar perşembeye randevuyu aldık kadın dogumcuya bakalım ne dicek testlerimi götürücem dua edinn ne olur bende anne oluyum yavrularım beni bırakıp gitmesin yürecigim yanmasın
yarım kilo hamsi vardı onu temizledim altına sogan domates patates balık bol maydonoz limon az sıvı yag az su kusuk ateşte lokum gibi olmuş onu yicem salatayla birlikte kabak çorbasınıda yicem bundan sonra yaparım kabak çorbası çok güzel oldu
bu arada gene greyfurt suyumu içmeyi unutmuşum iyimi
ne yapsamda unutmasan yav:44::44:
menü:
sabah:2 yumurta
peynir
salam
ara:goji berry kahve
öğle:salam
1 tabak dünkü çorbadan
akşam:
yumurtalı kıyma
azcık tere
ayran
menüüüüüüüüüüü
sabah bir kaç fındık..2kk peynir...yarım domates..3 zyetin...1 salatalık...1 yumurta...
öğleyin 1 kase tarhana çorba..
akşam bir pors haşlanmış brokoli ve yogurt...
yarım saat yürüyüş ve bol bol ev işi.....[/QUOTE
menün güzelmiş